مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب خبر داد؛

انجام ۳۴۷ ماموریت فوریت پزشکی در میاندوآب

انجام ۳۴۷ ماموریت فوریت پزشکی در میاندوآب
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب از انجام ۳۴۷ ماموریت از ابتدای طرح نوروزی تا ۱۵ فروردین در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام احمدی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی ۳۴۷ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ میاندوآب انجام شده است، گفت: در این مدت به ۷۴ مورد حوادث ترافیکی و ۲۷۳ مورد ماموریت های غیر ترافیکی پاسخ داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

مدیر شبکه بهداشت ودرمان میاندوآب افزود: از  ۷۴ مورد ماموریت های ترافیکی، چهارمورد بصورت سرپایی مداوا شده و ۸۳ نفر از مصدومین در این ماموریت ها نیز به بیمارستانهای شهرستان اعزام شده اند.

,

وی اظهار کرد: ماموریت های غیر تصادفی نیز در این مدت ۲۷۳ مورد به ثبت رسیده که از این تعداد  ۲۵۰ نفر اعزام به بیمارستان‌ها و ۲۳ نفر درمان در محل انجام شده است .

,

احمدی با بیان اینکه میانگین مدت زمان رسیدن فوریت پزشکی بر بالین بیماران و مصدومین در داخل شهر ۶دقیقه بوده است، تصریح کرد: این زمان برای ماموریت های برون شهری ۱۰ دقیقه است که با توجه به ترافیک جاده ای در ایام عید مدت زمان قابل قبولی محسوب می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه