امام جمعه اهل سنت زیرکوه:
حمله به روحانیت در حرم مطهر رضوی جز درندگی و وحشیگری مبنای دیگری ندارد/ جامعه اهل سنت با تمام وجود این عمل را محکوم میکند
مولوی حسینی گفت: حادثه اتفاق افتاده در حرم مطهر رضوی، عمل غیر انسانی و اسلامی است و از سوی هر فرد و هر حزب و گروهی که انجام شده باشد، نمی توان جز درندگی و وحشی گری؛ مبنای دیگری برای آن متصور شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی سید مصطفی حسینی، امام جمعه اهل سنت زیرکوه در خصوص حادثه اتفاق افتاده در حرم مطهر رضوی؛ در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهارکرد: قتل نفس یکی از جرایمی است که قرآن عظیم الشان به آن اشاره کرده و بر اساس آن قاتل باید به مجازات عمل ننگین خود برسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان،,وی افزود: عمل قتل از ناحیه هر فرد یا گروهی که بوده باشد، محکوم است و ضارب و قاتل باید مجازات شود چرا که این عمل ددمنشانه و غیرانسانی و غیر اسلامی باعث هرج و مرج، ترویج فساد و منکرات و ایجاد ترس و وحشت در جامعه؛ چیز دیگری نخواهد داشت.
,امام جمعه اهل سنت زیرکوه تاکید کرد: این عمل؛ عمل غیر انسانی و اسلامی است و از سوی هر فرد و هر حزب و گروهی که انجام شده باشد، نمی توان جز درندگی و وحشی گری؛ مبنای دیگری برای آن متصور شد.
,حسینی با اشاره به اینکه شاید ضارب فریب خورده ای بیش نباشد، گفت: اتفاق این حادثه در ماه مبارک رمضان و آن هم در حرم مطهر رضوی که مورد احترام خاص همه مسلمانان از تشیع و تسنن است و همچنین اینکه به سمت وسوی روحانیت جسارت شده است، اهمیت موضوع را بیشتر می کند.
,وی تصریح کرد: مسببین این حادثه باید بدانند که خودشان و این عمل و کارشان در نزد خداوند متعال، بین مردم و جامعه اسلامی هیچ جایگاهی ندارند و مورد تنفر، انزجار و نفرت مردم هستند. از خداوند متعال خواهانیم که شر این مفسدین را از سر جامعه اسلامی کوتاه کند.
,امام جمعه اهل سنت زیرکوه تاکید کرد: جامعه اسلامی و جامعه اهل سنت با تمام وجود این عمل را محکوم می کند و خواهان اشد مجازات برای ضاربین و مسببین این عمل ننگین و غیر انسانی و غیراسلامی است.
,وی با بیان اینکه در ایران اسلامی؛ جامعه اهل سنت و تشیع از این مسائل و مصائب فراوان دیده اند و شاهد جنایات زیادی از این نوع بوده اند، گفت: اما کسانی که این طرح ها و نقشه ها را می ریزند، باید بدانند عمل آنها نمی تواند خدشه ای در وحدت و انسجام و تفاهم و تقریبی که بین امت اسلامی در سطح کشور وجود دارد وارد کند، بلکه با این کار؛ تنها نفرت و تنفر برای خودشان به وجود می آورند.
,حسینی تاکید کرد: درست است که با این اقدام ننگین، مصیبتی بر جامعه تحمیل شده و عزیزی را از دست داده ایم، اما ملت ایران و جامعه شیعه و سنی تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی؛ محکم و مستحکم تر از قبل وحدت خواهند داشت و وحدت جامعه اسلامی همچنان پابرجاست.
,وی بیان کرد: محاکم قضایی هم باید با اشد مجازات با عاملان این حادثه روبرو شوند و بر اساس قرآن، شریعت و قانون اسلامی با آنها برخورد کنند تا امنیت کشور پابرجا باشد و اهل تشیع و تسنن با صفا و صمیمت در کنار یکدیگر و در تعامل با هم باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه