دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی:

سازمان غذا و دارو در کنترل قیمت دارو بسیار خوب عمل کرد

سازمان غذا و دارو در کنترل قیمت دارو بسیار خوب عمل کرد
دبیر کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با تقدیراز فعالیت های سازمان غذا و دارو در مدیریت وضعبت دارو گفت:سازمان غذا و دارو بحران دارویی به وجود آمده در سال های گذشته را با برنامه های خوب خود جبران کردند و این موضوع را در جامعه شاهد هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایفدونا، دکتر رسول خضری، دبیر کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مدیریت رئیس سازمان غذا و دارو در کنترل قیمت دارو گفت: بیش از 95 درصد اقلام دارویی در کشور با مدیریت های سازمان غذا و دارو تامین شده است و خوشبختانه کمبود دارویی که در سال های گذشته اتفاق افتاده بود بسیار خوب جبران شد و آرامش خوبی در جامعه حاکم است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایفدونا, دکتر رسول خضری، , دبیر کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی,  با , تقدیر,  از مدیریت رئیس سازمان غذا و دارو در کنترل قیمت دارو گفت: بیش از 95 درصد اقلام دارویی در کشور با مدیریت های سازمان غذا و دارو تامین شده است و خوشبختانه کمبود دارویی که در سال های گذشته اتفاق افتاده بود بسیار خوب جبران شد و آرامش خوبی در جامعه حاکم است.,

وی گفت:اختصاص یارانه به داروهای بیماران سرطانی و صعب العلاج نیز از دیگر کارهای بزرگی بود که کمک بزرگی برای این بیماران بوده است.

, وی گفت:اختصاص یارانه به داروهای بیماران سرطانی و صعب العلاج نیز از دیگر کارهای بزرگی بود که کمک بزرگی برای این بیماران بوده است., ,

دکتر خضری در ادامه خاطر نشان کرد: در سال های گذشته در تحریم واقعی بودیم ولی با مدیریت وزیر بهداشت و سازمان غذا و دارو ضررهای کمبود دارویی سال های گذشته جبران شد و قیمت داروها کاهش چشمگیری داشته است و با وجود اینکه بسیاری از داروها حتی تا 10 برابر گران شده بودند با تدابیر و مدیریت های خوب وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در سالجاری قیمت دارو تغییری نکرد و حتی بسیاری از داروها نیز کاهش قیمت داشتند.

, دکتر خضری در ادامه خاطر نشان کرد: در سال های گذشته در تحریم واقعی بودیم ولی با مدیریت وزیر بهداشت و سازمان غذا و دارو ضررهای کمبود دارویی سال های گذشته جبران شد و قیمت داروها کاهش چشمگیری داشته است و با وجود اینکه بسیاری از داروها حتی تا 10 برابر گران شده بودند با تدابیر و مدیریت های خوب وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در سالجاری قیمت دارو تغییری نکرد و حتی بسیاری از داروها نیز کاهش قیمت داشتند., , ,

انتهای پیام/ن

, انتهای پیام/ن]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه