جهت آمادگی برای بازیهای قونیه و هانگژو

تیم‌های منتخب دوومیدانی ایران به 3 تورنمنت بین‌المللی اعزام می شوند

تیم‌های منتخب دوومیدانی ایران به 3 تورنمنت بین‌المللی اعزام می شوند
تیم‌های منتخب دوومیدانی کشورمان به منظور کسب آمادگی لازم جهت شرکت در بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی به مسابقات بین‌المللی اعزام خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی دوومیدانی، با توجه به در پیش بودن سه رویداد مهم رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جهان (اورگان ۲۰۲۲)، بازی‌های کشورهای اسلامی (قونیه ۲۰۲۲) و بازی‌های آسیایی (هانگژو ۲۰۲۲) تعدادی از ورزشکاران دوومیدانی در قالب تیم‌های منتخب این رشته ورزشی جهت کسب آمادگی‌های لازم به منظور حضوری مقتدرانه در این میادین به رقابت‌های بین‌المللی اعزام می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر همین اساس اولین تیم منتخب دوومیدانی کشورمان متشکل از قهرمانان این رشته ورزشی در مواد مختلف و در بخش بانوان اواخر اردیبهشت ماه راهی کشور آذربایجان خواهد شد.

,

دومین مقصد ورزشکاران منتخب دوومیدانی کشور قرقیزستان برای حضور در مسابقات بین‌المللی قرقیزستان خواهد بود.

,

همچنین تیم دیگری از کشورمان اوایل تیرماه جاری به کشور قزاقستان خواهد رفت تا با شرکت در این مسابقات به آمادگی لازم جهت حضور پررنگ در رقابتهای پیش‌رو دست یابد.

,

نتایج کسب شده در مسابقات قهرمانی کشور (خرم‌آباد ۱۴۰۱) ومسابقات بین المللی امام رضا علیه السلام توسط ورزشکاران ملاک انتخاب دوومیدانی کاران جهت شرکت در این رقابت‌های بین‌المللی است.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه