جانشین رئیس پلیس راهنمایی رانندگی تهران در گفت و گو با دانا:

برنامه ریزی وسیع پلیس برای روز اربعین/ پوشش لازم برای حرکت هیئت های عزاداری در سطح شهر

برنامه ریزی وسیع پلیس برای روز اربعین/ پوشش لازم برای حرکت هیئت های عزاداری در سطح شهر
جانشین رئیس پلیس راهنمایی رانندگی تهران بزرگ گفت: امسال هم مانند سال های گذشته برنامه ریزی های وسیعی را در سطح شهر تهران در نظر گرفته ایم تا انشالله مشکلی از نظر ترافیکی برای عزاداران ابا عبدالله حسین (ع) به وجود نیاید.
[

سرهنگ حسن عابدی جانشین رئیس پلیس راهنمایی رانندگی تهران بزرگ در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص برنامه های پلیس برای اربعین حسینی در سطح شهر تهران اظهار داشت:ما برای اربعین حسینی در سطح شهر برنامه ریزی خوبی انجام داده ایم تا مراسم هایی که در این روز انجام می شود از نظر ترافیکی مشکلی نداشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه گفت: از نقاطی که قرار است هیئتها و دسته جات حرکت کنند پوشش لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد؛مراسم های ویژه ای هم در شهر ری خواهیم داشت که عزاداران به صورت پیاده به سمت حرم حضرت عبدالعضیم (ع) حرکت خواهند کرد که نیروهای ما در آنجا هم مستقر خواهند بود تا بار ترافیکی روان تر شود.

,

جانشین رئیس پلیس راهنمایی رانندگی تهران در پایان خاطر نشان کرد: ما امسال هم مانند سال های گذشته برنامه ریزی های وسیعی را در سطح شهر تهران در نظر گرفته ایم تا انشالله مشکلی از نظر ترافیکی برای عزاداران ابا عبدالله حسین (ع) به وجود نیاید.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه