استاندار هرمزگان:

تا رفع کامل آلام مردم در کنارشان خواهیم ماند

تا رفع کامل آلام مردم در کنارشان خواهیم ماند
دوستی گفت: روند امداد رسانی توسط تمامی دستگاه های درگیر برای مردم زلزله زده ادامه دارد و از ساعت ۲ بامداد که شروع شده مسئولان در میدان هستند تا بتوانیم گوشه ای از آلام مردم را کم کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هرمز اظهار کرد: روند امداد رسانی توسط تمامی دستگاه های درگیر برای مردم زلزله زده ادامه دارد و از ساعت ۲ بامداد که شروع شده مسئولان در میدان هستند تا بتوانیم گوشه ای از آلام مردم را کم کنیم.
استاندار هرمزگان عنوان کرد: چادرها راه اندازی شده و کولرها ها در حال نصب است تا دما را کاهش دهیم و با ادامه این روند مردم فردا ظهر گرمای کمتری را تحمل می کنند و اگر یک کولر جواب نداد دو کولر در اختیار مردم قرار می گیرد.
دوستی افزود: نهاد دولتی و غیر دولتی، سازمان ها، مردم و خیرین در حال کمک رسانی هستند.
وی با تاکید بر اینکه تا پایان مشکلات مردم در کنارشان خواهیم بود، خاطر نشان کرد: هر چند که خستگی وجود دارد اما باید همگی در کنار مردم باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه