اخبار داغ

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان اردبیل :

کربلا صحنه حقیقی از عشق و مقاومت در چشم تاریخ است

کربلا صحنه حقیقی از عشق و مقاومت در چشم تاریخ است
مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: کربلا قدم به قدم نه تنها برای مسلمانان بلکه برای همه انسانها درس و صحنه حقیقی از عشق و مقاومت در چشم تاریخ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان ما ، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در اجتماع عاشورایی فرهنگیان اردبیل اظهار داشت: حق جویی اولین پیام عاشورا است و آزادگی و حق طلبی شعار بین المللی اباعبدالله الحسین علیه السلام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان ما,

وی افزود: تربیت نسل آینده وظیفه ای است که بر دوش تمامی احاد جامعه بوده  تا در روزگاری که هجمه سنگین دشمنان بیداد می کند با بصیرت در تمامی وقایع قدم برداریم.

,

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: کربلا قدم به قدم  نه تنها برای مسلمانان بلکه برای همه انسانها درس و صحنه حقیقی از عشق و مقاومت در چشم تاریخ است.

,

وی تصریح کرد: تئوریسین هایی که در صدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند همواره بر این اذعان دارند با آغاز محرم و صفر تمامی نقشه های ما بی اثر می شود.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه