معاون فرماندار عسلویه:
زائران حادثه عراق به خرمشهر اعزام شدند/ حال زائران عسلویهای خوب است
شیخیانی گفت: الحمدالله حال زائرین خوب گزارش شده است و آسیب دیدگی سطحی بوده است. فقط یکی از خواهران، از ناحیه کتف شکستگی دارد که تحت درمان ویژه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ سجاد شیخیانی معاون سیاسی و امنیتی فرماندار عسلویه با اشاره به واژگونی خودرو زائران عسلویه در کشور عراق، گفت: روز گذشته 5 نفر از زائران سید سالار شهیدان در مسیر بصره عراق دچار حادثه شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,شیخیانی افزود: فورا پیگیری ها جهت اعزام زائرین به ایران انجام شد و با هماهنگی مصدومین به بیمارستان ولی عصر (عج) خرمشهر اعزام و تحت درمان قرار گرفتند.
معاون فرانداری عسلویه اظهار کرد: به جهت هماهنگی و رسیدگی بهتر یکی از خادمان موکب فاطمة الزهراء (س) شهر عسلویه به بیمارستان خرمشهر اعزام شد تا امورات را انجام دهد.
وی تاکید کرد: الحمدالله حال زائرین خوب گزارش شده است و آسیب دیدگی سطحی بوده است. فقط یکی از خواهران، از ناحیه کتف شکستگی دارد که تحت درمان ویژه است.
انتهای پیام//
شیخیانی افزود: فورا پیگیری ها جهت اعزام زائرین به ایران انجام شد و با هماهنگی مصدومین به بیمارستان ولی عصر (عج) خرمشهر اعزام و تحت درمان قرار گرفتند.
,معاون فرانداری عسلویه اظهار کرد: به جهت هماهنگی و رسیدگی بهتر یکی از خادمان موکب فاطمة الزهراء (س) شهر عسلویه به بیمارستان خرمشهر اعزام شد تا امورات را انجام دهد.
,وی تاکید کرد: الحمدالله حال زائرین خوب گزارش شده است و آسیب دیدگی سطحی بوده است. فقط یکی از خواهران، از ناحیه کتف شکستگی دارد که تحت درمان ویژه است.
,انتهای پیام//
,]
ارسال دیدگاه