اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟ 

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟ 
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله آقای خاتمی! با کافران چه کارت گر بت نمی‌پرستی، نهاجا در مسیر تولد دوباره، اهمیت راهبردی عقاب 44 به چشم می‌خورد. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله آقای خاتمی! با کافران چه کارت گر بت نمی‌پرستی، نهاجا در مسیر تولد دوباره، اهمیت راهبردی عقاب 44 به چشم می‌خورد. 
 

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «آقای خاتمی! با کافران چه کارت گر بت نمی پرستی؟» نوشت: یادداشت پیش روی اشاره ای گذرا و مستند به هویت آقای خاتمی است که به بهانه بیانیه اخیر ایشان نوشته شده است. بخوانید و خودتان قضاوت کنید؛ آقای خاتمی! جنابعالی دوبار در آمریکا با جورج ســوروس، سرمایه دار صهیونیست و از دشمنان تابلودار اسلام و انقلاب اسلامی، ملاقات داشته اید که شرح آن مثنوی هفتاد من کاغذ اســت و در این مختصر فقط به دو سند غیر قابل انکار از انجام این ملاقات اشاره می کنیم و باقی اسناد را به فرصتی دیگر و ترجیحا به جلسه علنی دادگاه موکول می کنیم. البته اگر مثل چند سال اخیر از حضور در دادگاه طفره نروید! و افراد بی هویت و دم دستی را برای دروغ جا زدن این ملاقات اجیر نکنید!
 

وطن امروز: حمید واحدی در یادداشت روز با عنوان «نهاجا در مسیر تولد دوباره» چنین نوشت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را باید نخستین نیرویی دانست که به خط مبارزات مردمی در مقطع پیروزی انقلاب اسلامی پیوست. آن اقدام آگاهانه در بیعت با بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در نوزدهم بهمن ماه 57 ،تصمیم تنها یک گروه خاص نبود و در حوادث انقلاب و جنگ تحمیلی شاهد حضور غیرتمندانه نیروی هوایی در صف اول دفاع در برابر دشمن بودیم؛ به گونه ای که کارشناسان خارجی گفتند خلبانان نیروی هوایی اجازه ندادند موتور هواپیماهای رژیم بعث عراق خنک شود که نخستین پاسخ را دادند.
 

اطلاعات: فتح الله آملی در یادداشتی با عنوان «با تو کل زانوی اشتر ببند» نوشت: زلزله هفت و نیم ریشتري ترکیه که در سوریه هم خسارت زیادي به بار آورد، اگر خبر اول دنیا نباشد قطعا یکي از خبرهاي مهم دنیاست و البته تأسف بار و درد آور. هزاران نفر کشته شدند، هزاران نفر دیگر هم زیر آوار مانده اند و تعداد زخمي ها نیز تا به حال به چند هزار نفر رسیده است و معلوم نیست این حادثه مرگبار در کشور همسایه چند هزار قرباني و آسیب دیده دیگر داشته باشد. ضمن آن که هزاران خانه ویران شده و ده ها و صدها هزار آواره به دنبال خواهد آورد. این فاجعه درست یکي دو هفته پس از زلزله خوي اتفاق افتاده که گرچه به دلیل پایین بودن شدت زلزله، خسارت جاني اندکي داشته و تنها ویراني خانه ها در سرماي سخت آذربایجان، صدهانفر را زیر چادرهاي موقت برده و مشکلاتي را براي هموطنان عزیزمان به بار آورده که کم و بیش با آن آشنا شده ایم و امیدواریم هر چه مي گذرد میزان درد و رنج آنان کاستي گیرد، اما درسي که این حوادث تلخ باید به ما به ویژه متولیان و مسئولان ما بیاموزد این است که اجازه ندهیم در حوادث طبیعي، آسیب هاي غیرقابل جبران ببینیم یا حداقل اینکه تا مي توانیم از ابعاد فاجعه بکاهیم. اما آیا چنین رسمي هست؟
 

جوان: غلامرضا صادقیان در سرمقاله ای با عنوان «چه کسی در ایران با توافق مخالف است؟» چنین نوشت: چه کسی در ایران مخالف یا مانع توافق هسته ای است؟ این پرسشی است که هم طرح آن و هم پاسخ دهی به آن در سکوت نسبی جریان حاکم، هر روز از طرف دو جریان داخلی و خارجی پاسخ داده می شود و در آن، مسائل را می پوشانند یا وارونه نشان می دهند. از طرف امریکا همین پیشنهاد مذاکره دیروز خبری منتشر شد که »ایران دائما مستقیم امریکا را رد می کند« و در داخل، دور جدید تلاش قرار جریان اصلاح طلب برای رسیدن به قدرت، ظاهرا است با بازپروری مقوله برجام آغاز شود. مثال با تبلیغ این ادعا که جریان حاکم مخالف یا نافی برجام بود اما وقتی به قدرت رسید، برای رسیدن به همان برجام تلاش کرد، پس به ما رأی بدهید که احیاگران واقعی و کاربلد برجام هستیم.
 

خراسان: هادی محمدی در یادداشت روز با عنوان «اهمیت راهبردی عقاب 44» این گونه نوشت: هیچ چیز در عرصه دفاع از دارایی های یک ملت مهم تر از پدافند عامل و غیر عامل نیست . هزاران میلیارد خرج زیرساخت ها ، تاسیسات و تجهیزات اساسی و حساس می شود اما اگر امکان دفاع از آن ها نباشد به راحتی توسط دشمن قابل تهاجم و تخریب هستند . روز گذشته یکی از مهم ترین اقدامات ارتش در حوزه پدافند غیر عامل و حفظ دارایـــی هـای ملت ایــران رونمایی شد و شاهد رسانه ای شدن پایگاه هوایی زیرزمینی عقاب44 بودیم . پایگاهی که همه ویژگی های یک پایگاه هوایی رو زمینی را دارد و می تواند انواع جنگنده های شکاری بمب افکن را در خود بپذیرد تسلیح کند و برای هر حمله و آفندی مهیا سازد با این تفاوت که در عمق زمین و زیر کوه قرار گرفته و دشمن از طریق پیشرفته ترین و سنگین ترین تسلیحات خود هم قادر به انهدام آن نیست .
 

قدس: زهره کهندب در مطلبی با عنوان «قصه تنهایی بازیگر تنها» نوشت: عـلـی نـصـیـریـان تنها بازمانده از نسل طالیی بازیگرانی است که اواخر دهه 4۰ در سینمای موج نو ایران در کنار بزرگانی چون عزت الله انتظامی، جمشید مـشـایـخـی، داوود رشــیــدی و محمدعلی کشاورز درخشید و تنها یک انگشت از این پنجه آفتاب هنرپیشگی در سینمای ایران باقی مانده است. نصیریان ۸۸ ساله با وجود همه اندوخته ها و تجربیات ارزشـمـنـدش، شاید دیگر مثل سابق توانایی بالایی در بازیگری نداشته باشد آنچنان که در نامه ای دلیل انصرافش از حضور در جشنواره را کهولت سن و خستگی اعـلام کـرده بـود، چیزی که در فیلم هفت بهار نارنج هم کم وبیش هویدا بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه