اخبار داغ

طائب:

آمریکایی‌ها سال 2025 را سال سرنوشت خود می‌دانند

 آمریکایی‌ها سال 2025 را سال سرنوشت خود می‌دانند
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: در سند استراتژی امنیت ملی بایدن، سال ۲۰۲۵ را سال ۲۰۳۰ معرفی می کند‌ و می گوید در این سال سرنوشت آمریکا مشخص می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و‌المسلمین حسین طائب مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز(دوشنبه 24 بهمن‌ماه) در دانشگاه امیرکبیر، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رجب گفت: از اینکه در این ایام در جمع شما عزیزان حضور پیدا کردیم، در این برنامه تبیینی از وضعیت جهان را خدمت شما می دهم.

وی افزود: در حوزه دفاعی می‌بینید که آمریکایی‌ها چگونه بازی چین را می‌خورند و سلاح‌های گرانقیمتش را پرواز می‌دهند برای اینکه بالن چین را بزند، لذا تهدید اولشان در سال ۲۰۳۰ را چین می‌دانند. در تهدید دوم روسیه را معرفی می‌کند  و تعبیر می‌کنند کسی که می‌تواند جنگ جهانی راه بیندازد روسیه است. چالش بعدی کشورهایی هستند که دموکراسی آمریکا را تضعیف می‌کنند و مدل جدیدی از حکمرانی معرفی می‌کنند  و منظورشان ایران است و آن‌ها ایران را کشور سوم تهدید کننده منافعشان می‌دانند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران را تهدیدی برای خود می‌دانند و ادعا می‌کنند ایران دارد برنامه‌های خودش را پیش می‌برد و ما نتوانستیم در روند پیشرفتش اختلال ایجاد کنیم و در نهایت هر دو جناح رژیم صهیونیستی پیش‌بینی می‌کنند که این رژیم به ۸۰ سالگی خود نمی‌رسد.

طائب افزود: چند سند را توصیه می‌کنم حتما مطالعه کنید. سند برآورد آمریکایی‌ها برای دهه ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ و سند استراتژی امنیت ملی اروپا در دهه جدید و این‌ها را اگر مطالعه کنید حساسیت و اهمیت این دهه را بیشتر متوجه می‌شوید. آمریکایی می‌گویند سال ۲۰۲۵ سال سرنوشت سازی است، یا آمریکا کدخدای جهانی می شود یا همانند شوروی با فروپاشی مواجه می‌شود.

وی افزود: در سند استراتژی امنیت ملی بایدن، سال ۲۰۲۵ را سال ۲۰۳۰ معرفی می کند‌ و می گوید در این سال سرنوشت آمریکا مشخص می شود. از نظر آمریکایی تهدید آن‌ها چین، روسیه و ایران است اما از نظر برخورد اول ایران بعد روسیه بعد چین است، راهبردی که به کار بردند تحریم اقتصادی و حمایت از اغتشاشات بود.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: آمریکایی‌ها زمانشان محدود است و طبق اسناد سه تا هشت سال بیشتر فرصت ندارند و در این هشت سال باید فرصت‌های جهانی و عمومی را حل کنند لذا به دشمنی خود ادامه می‌دهند و روش آن‌ها نیز جنگ ترکیبی است. آمریکایی‌ها در این ۴۴ سال همه جنگ‌ها را انجام دادند که شامل جنگ سخت و نیمه سخت و نرم و ترکیبی بود. آن‌ها می‌خواهند در همه چیز تردید ایجاد شود، در مرحله بعدی به دنبال گسست‌ های اجتماعی هستند که دو طرف اجتماع درگیر شوند و بعد از آن دو طرف با حکومت درگیر شوند.

طائب گفت: آخرین گام و برنامه دشمن این است که از داخل کشور کسانی پرچمداری و موج‌سواری کنند و آمریکایی‌ها می‌گویند هر جور شده باید به برجام برگردیم ولی آن‌ها نمی‌خواهند بگویند شکست خوردیم. آمریکایی‌ها برآوردشان این بود که در حاکمیت دوگانه جمهوری اسلامی را در مسائل فرهنگی و اقتصادی با چاشنی مسائل امنیتی زمین بزنند و مسائل فرهنگی و اقتصادی را دنبال کنند تا حاکمیت سیاسی را زمین بزنند. آن‌ها می‌خواستند با تحریم‌های شدید آب، غذا و دارو را روی مردم قطع کنند ولی آن‌ها اخیرا اذغان کردند ایران با جراحی اقتصادی توانست این مسائل را حل کند.

وی افزود: در ۹ ماهه امسال نسبت به ۹‌ ماه سال گذشته، ۳۰ درصد صرفه‌جویی ارزی انجام شد و  پنج تُن نسبت به مواد غذایی از واردات صرفه‌جویی کردیم و در نهایت نظارت بر توزیع بالا رفت و صرفه جویی در توزیع انجام شد. با این شرایط ما در سال بعد در گندم و سایر مواد غذایی خودکفا خواهیم شد، در نهایت غربی‌ها می‌گویند خط ریل عوض می‌شود و مطابق انتظارشان پیش نرفت، لذا همه تلاششان را می‌کنند ایران قوی شکل نگیرد و از نظر ادراکی عملیاتی کنند که ضعف‌ها را  بزرگنمایی کنند و رضایت را به نارضایتی تبدیل کنند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: دیدیم که رضا پهلوی از عبدالحمید تشکر کرد، بگذارید این مسئله رو شود که جریان‌های مخالف به یک جا وصل هستند، ما اختلاف قومی و مذهبی نداریم و شیعه و سنی کنار هم زندگی می‌کنند ولی عده‌ای می‌خواهند از این موضوع سوءاستفاده کنند.

طائب در پاسخ به سوالی راجع به لزوم وجود تکثر سلایق و عقیده‌ها گفت: نگاه کنید در انتخابات ۹۲ و ۹۸ همه سلایق بودند و شرکت کردند، پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات گفتمانی نبود و دلیلش تکثر اصولگرایان بود، آن‌ها می‌‍خواستند اسنادی مثل ۲۰۳۰ را اجرا کنند.در این دوره که حاکمیت یکپارچه تر شده باید به سمت کارآمدی در حوزه فرهنگی برویم و معضلات این حوزه را حل کنیم. امروز دیدیم کشورهای اروپایی و امریکا سر پهپاد چه بازی در آوردند، مگر سرنوشت جنگ اوکراین را پهپاد ایرانی تعیین می‌کند؟‌ آن‌ها در واقع اعتراف کردند توانمندی علمی ما بسیار بالاست.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در پاسخ به سوالی راجع به لزوم بیان اعتراضات در کشور، گفت: هیچکسی با موضوع اعتراض مخالفت ندارد، یک فرد بیاید بگوید اعتراض به فردی کردم و‌ برخورد شد یا اجازه اعتراض داده نشد، اما اگر‌ فردی حرف بیگانگان را در کشور پیاده کند هیچ سیستم امنیتی‌ آن را تحمل نمی‌کند.

وی ادامه داد: الان به جایی رسیدیم که دولت می‌گوید هر‌جایی فساد دیدید با آن برخورد کنید و تعارفی در روند برخورد با فساد وجود ندارد، در برخورد با فساد نباید تعلل کنیم. امروز اولویت و درخواست جامعه حل مسائل اقتصادی است، الان باید اولویت را به حل مسئله بدهیم و‌ گرانی را حل کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره تداوم فیلترینگ گفت: ما در جنگ ترکیبی هستیم، در جنگ سخت می‌گوییم به بازدارندگی رسیدیم چون پیاده‌نظام می‌خواهید و الحمدلله کم هم نداریم، امروز اگر‌ خدایی نکرده اتفاقی بیفتد درصد مردم نسبت به دفاع مقدس بیشتر داوطلب داریم که انشالله آن روز رقم نمی‌خورد. امروز توپخانه ما رسانه است اما بمباران هوایی و موشکی نداریم و دست دشمن است، اینترنت دست دشمن است لذا مجبوریم محدودش کنیم که دشمن در جنگ ترکیبی موفق نباشد.همانطور که بازدارندگی ترکیبی است وظیفه داریم در حوزه سخت و‌ نرم هم باید پدافند را کنترل کنیم.

وی درباره لزوم برخورد با سلبریتی‌ها گفت: توصیه‌ام این است که جنگ ترکیبی را جدی بگیرید. جنگ ترکیبی می‌گوید سلبریتی را بیاور و کاری کن طرفدارانش (فالوور) هیجانی شود و‌ خشونت ایجاد کند، باید کاری کنیم مردم چهره واقعی این افراد را بشناسند و در این صورت دنبال‌کننده‌هایشان ریزشی خواهد شد.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران راجع به برگزاری جشنواره فجر گفت: تمام تلاششان را کردند جشنواره فجر برگزار نشود در حالی که دیدیم این جشنواره با قدرت تمام برگزار شد و تعداد شرکت کنندگان بیشتر از سال‌های قبل و سال ۹۸ بود.

 طائب ادامه داد: راهبرد منطقه ای ما این است که تعامل را بالا ببریم اما شروطی داریم و باید کشورهای منطقه راهبردهای ما را قبول کنند و به حریم‌های بین‌المللی تجاوز نشود‌، یکی از راهبردهای رژیم صهیونیستی این است که اجازه ندهد با همسایگان ارتباط برقرار کنیم.

فاطمه کرمانی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه