اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله این زنگ را جدی بگیرید، ملت و تجربیات گران سنگ حضور در صحنه، قمار گروسی بر سر حیثیت آژانس به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله این زنگ را جدی بگیرید، ملت و تجربیات گران سنگ حضور در صحنه، قمار گروسی بر سر حیثیت آژانس به چشم می‌خورد.
 

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «این زنگ را جدی بگیرید» نوشت: نظام تعلیم و تربیت یکی از اساسی ترین و محوری ترین عناصر پیشرفت هر جامعــه در حوزه های علمی، اخلاقی، اجتماعــی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... است که می تواند با رشد و تعالی خود یا کاستی ها و درجا زدن ها حتی تعیین کننده جایگاه و موقعیت یک کشــور در جامعه جهانی باشد. اما این نظام موثر و مهم با همه عظمت و اهمیتش در مســیر تحقق برنامه ها و رسیدن به توفیقات، به ملزوماتی نیاز دارد که یکی از مهم ترین آنها نیروی انســانی کارآمد و متعهد است، به طوری که در پیشرفته ترین یا مجهز ترین نظام های تعلیم و تربیت هم نمی توان جایگزین مطمئن و همترازی برای معلم و اثرگذاری هایش تصور کرد. نظام تعلیم و تربیت کشور ما نیز با مختصات و امکانات خاص خود طبیعتا به وجود معلمان و نیروی انسانی حاضر در وزارت آموزش و پرورش وابسته و متأثر از فعالیت های این قشر اثرگذار است.
 

وطن امروز: عباس سلیمی نمین در یادداشتی با عنوان «ملت و تجربیات گران سنگ حضور در صحنه» چنین نوشت: ن: با گذشت بیش از ۱۰ روز از حضور تاریخی ملت بزرگ ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور شگفت انگیز همچنان محل بحث است اما به عقیده اینجانب مساله مهم درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که باید مورد دقت و توجه قرار گیرد، سانسوری است که درباره آن از سوی رسانه ها و دولت های غرب اعمال شد. این مساله ای حائز اهمیت است که باید بر آن تامل کرد و از جهات مختلف مورد واکاوی قرار داد. جریانی که این حضور را سانسور می کند، در حقیقت نمی خواهد اذعان کند انقلاب اسلامی دارای یک پایگاه بسیار جدی در میان مردم است و این پایگاه قابل نادیده گرفتن نیست. در واقع برخی مسائل در داخل و برخی موارد در خارج مرتبط با این مساله باید مورد توجه قرار گیرد. غربی ها که در صدد فریب افکار عمومی هستند، حاضر نیستند این مطلب را بیان کنند.
 

اطلاعات: در مطلبی با عنوان «کارناوال مونیخ!» نوشت: آنچه که به نشست بین المللي مونیخ در آلمان، شهرت پیدا کرد و هدف گذاري شد، بررسي سالانه کارشناسان برجسته روابط بین المللي با حضور نمايندگان دولت ها و شخصیت هاي مشهور سیاسي در صحنه بین المللي بود تا ضمن نقد و بررسي، گامي پیشرو در جهت برقراري صلح و امنیت برداشته شود. اما امسال دولت آلمان اين نشست را به کارناوال تبلیغي ـ سیاسي مبدل کرد. آن هم با دو ويژگي در دستور کارش؛ يكي ضديت با پوتین و دولت روسیه در راستاي خوش آمد براي بايدن و سیاست خارجي آمريكا که سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس را متحدان استراتژيكي خود در رهبري از کشورهاي مدار غربي مي خواند. براساس چنین برداشتي از سوي دولت آلمان، امسال از وزير خارجه جمهوري اسلامي ايران دعوت نشد.
 

جوان: محمدجواد اخوان در سرمقاله ای با عنوان «منشور دغدغه ها و دوراندیشی امام» چنین نوشت: مجموعه پیام ها و نامه های امام خمینی (ره) در سال پایانی عمر بابرکت ایشان ترسیم کننده دغدغه های آن عزیز سفرکرده نسبت به آینده انقلاب اسلامی است و در واقع باید این متون را مکمل وصیت نامه امام تلقی کرد. در میان این پیام ها، پیامی که خطاب به روحانیت و حوزه های علمیه در اسفند 1367 صادر کردند و به منشور روحانیت معروف شد، جایگاه ویژه ای در شناخت اندیشه سیاسی و سیره حکمرانی امام (ره) داشته و دارد. در سالگرد صدور این پیام اشاره ای گذرا بر گزیده هایی از آن برای امروز ما خالی از فایده نیست. در فضایی که متأثر از پاره ای اظهارنظر هایی است که برخی سیاسیون در خصوص کارنامه ده ساله انقلاب اسلامی مطرح کرده بودند، امام امت (ره) این پیام را صادر و دو دغدغه اصلی خود برای آینده نظام را مطرح می کنند: تجدیدنظرطلبی در دهه آتی و کارآمدی نظام فقاهتی.
 

خراسان: هادی محمدی در یادداشتی با عنوان «قمار گروسی بر سر حیثیت آژانس» این گونه نوشت: در حالی کـه ایـن هفته هـا، هفته های حساسی برای پرونده هسته ای ایران است و هر اقدام غیر حساب شده ای می تواند تنش فعلی را به سطحی غیر قابل کنترل برساند آژانـس بین المللی انـرژی اتمی به عنوان یکی از قدیمی ترین نهادهای تخصصی و امنیت بخش مرتبط با سازمان ملل متحد دچار شرایط عجیب و تاسف برانگیزی شده و به نظر می رسد بیش از این که یک نهاد حرفه ای صلح ساز باشد به ابزاری در دست رافائل گروسی مدیرکل غرب گرای آن تبدیل شده و در واقع دیکته هــای غــرب بـه ویــژه رژیــم صهیونیستی و آمریکا را اجـرایـی می کند. در همین زمینه آژانـس انـرژی اتمی و مدیرکل آن اقدام به درز اطلاعاتی می کنند که نه تنها محرمانه و سری قلمداد می شود بلکه هر کدام از آن ها می تواند آتشی بلند کند که دودش چشم همه را می سوزاند.
 

عصر ایرانیان: علی خضریان در سرمقاله ای با عنوان «بی تاثیری موافقت نامه پاریس در کاهش آلودگی هوای کلانشهرها» نوشت: در بیست و یکمین اجلاس ساالنه متعهدان کنوانسیون تغییرات آب و هوای سازمان ملل متحد در راستای تحقق اهداف این کنوانسیون، سندی توسط نمایندگان کشورهای مختلف با عنوان موافقتنامه پاریس نهایی شد. هدف اصلی موافقتنامه پاریس محدود کردن انتشار دی اکسید کربن انسان ساخت است و کشورهای عضو اعم از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه متعهد می شوند تا تلاش های بلندپروازانه ای را در زمینۀ کاهش انتشار دی اکسید کربن اجرایی کنند. در سال 95 وزیر امور خارجه وقت کشور به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران این معاهده را امضاء کرد.
 

قدس: حسین محمدی اصل در مطلبی با عنوان «تلاش الکاظمی برای بازگشت به میدان» چنین نوشت: نخست وزیر پیشین عراق روز گذشته و در سـفـری از پیش اعــلام نشده وارد تـهـران شد. بــراســاس گـــزارش هـــای منابع مـطـلـع، مصطفی الکاظمی در جــریــان سـفـر بــه تــهــران با تعدادی از مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کـرده اسـت. وی که به تازگی مسئولیت نخست وزیری عراق را به شیاع السودانی تحویل داده، از می ۲۰۲۰ تا اکتبر ۲۰۲۲ مسئولیت نخست وزیری عراق را بر عهده داشت. او همچنین مدتی سرپرست سرویس اطلاعاتی عراق نیز بوده است. سفر این مقام سابق کشور عراق به تهران در حالی انجام شده که در هفته های پیش برخی مقامات و چـهـره هـای سرشناس عــراق نسبت بـه نقش الکاظمی در ترور فرماندهان مقاومت موضع گیری جـدی داشتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه