روزنامههای امروز در سرمقالههای خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله کجا ایستادهایم، سپاه و تصدیق وعده امام، با این گزینههای دلتنگ کیروش شدیم به چشم میخورد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله کجا ایستادهایم، سپاه و تصدیق وعده امام، با این گزینههای دلتنگ کیروش شدیم به چشم میخورد.
کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «کجا ایستاده ایم؟» نوشت: نمی دانیم برخی سیاستمداران روی حافظه ضعیف ما حساب کرده اند یا از اعتماد به نفس کاذب خودشان رنج می برند که هنوز آوار سوءتدبیرشان از ســر مردم برداشته نشده، داعیه دار مدیریت کارآمد برای حل مشکلات مردم می شوند! آقای خاتمی که از 138۲ تا 1384 پرونده هسته ای ایران را به دست گرفت و قرار بود آن را از دستورکار شورای حکام خارج و تبدیل به پرونده ای عادی در آژانس بین المللی انرژی اتمی کند؛ نه تنها نتوانست این کار را انجام دهد بلکه با دو سال تعلیق کلیه فعالیت های هسته ای باعث عقب ماندگی کشور ِ در این حوزه شــد و علی رغم این تعلیق داوطلبانه، شورای حکام آژانس 6 ِ قطعنامه علیه ایران صادر کرد و دست آخر پرونده ایران را به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاد تا زمینه تحریم های بین المللی ایران فراهم شود. حســن روحانی در این پرونده تقریبا هیچ دســتاوردی نداشت؛ این را خودش در کتاب خاطراتش می گوید: متأسفانه، در مقابل اگر نگوییم هیچ، ایران مابه ازای بسیار اندکی دریافت کرد و بارها اقدامات اعتمادساز خود را افزایش داد و تنها در عوض آن، با قول های انجام نشــده و درخواست های بیشتر روبه رو شد.
وطن امروز: مهدی بختیاری در مطلبی با عنوان «انقلابی وفادار» چنین نوشت: برای اینکه جایگاه بلند کسی مثل انیس نقاش را بهتر درک کنیم، کافی است بدانیم یکی از افرادی که زیر دست او آموزش اولیه را دید و وارد میدان مقاومت شد، بعدها به یکی از بزرگ ترین کابوس های رژیم اشغالگر قدس بدل شد و او کسی نبود جز شهید حاج عماد مغنیه عالی ترین فرمانده نظامی حزب الله لبنان که ۲۳ بهمن سال 1۳86 خورشیدی ترور شد. آشنایی اولیه نقاش با حاج رضوان به اواسط دهه 1۹۷۰ میالدی بازمی گردد، یعنی وقتی که او در جنبش فتح فعالیت داشت و بسیاری از جوانان عرب – از جمله لبنانی هایی که بعدها بسیاری از آنها حزب الله را تاسیس کردند - را آموزش می داد. خود او در این باره می گوید: ایشان (عماد مغنیه) سال 1۹۷۵ که خیلی جوان بود پیش بنده آمد. من عضو فتح بودم. گفت: من یک جوان مومن هستم و می خواهم مسائل نظامی را یاد بگیرم و ان شاءالله یک زمان با اسرائیل مبارزه کنم اما نمی خواست عضو فتح شود. گفت: آیا شما می توانید به من آموزش بدهید؛ بدون اینکه عضو فتح باشم؟ گفتم: چرا نه؟! من به شما آموزش می دهم و به هر کسی که می خواهد با اسرائیل مبارزه کند هم آموزش می دهم.
اطلاعات: علیرضا خانی در یادداشتی با عنوان «رنگ رخسار» نوشت: ايران كشوري ثروتمند در غرب آسياست. بر اساس آخرين يافته هاي آماري ايران به تنهايي 10 درصد ذخاير نفتي جهان را دارد كه ارزش آن با نرخ هاي فعلي حدود 11 هزار ميليارد دلار است. ايران همچنين 16 درصد كل ذخاير گاز جهان را در اختيار دارد كه ارزش آن، با قيمت هاي كنوني در حدود 80 هزار ميليارد دلار است. ارزش ذخاير معدني ايران نيز بيش از هزار ميليارد دلار برآورد شده است. با اينكه ايران 10 درصد ذخاير نفتي و 16 درصد ذخاير گازي جهان را دارد جمعيت ايران اندكي بيشتر از يك درصد جمعيت جهان است كه نسبت معقولي است. با اين حساب و با توجه به همين چند شاخص ساده، مي توان استدلال كرد كه ايران از جمله ثروتمندترين كشورهاي جهان است.
جوان: عباس حاجی نجاری در یادداشتی با عنوان «سپاه و تصدیق وعده امام» چنین نوشت: انتخــاب ســالروز والدت امام حســین علیه السلام به عنوان روز پاسدار را باید یکی از مظاهر دوراندیشی حضرت امام خمینــی(ره) بنیانگذار کبیــر انقلاب اسلامی دانست که فراتر از بار ارزشی آن، با پیوند زدن پاسداران به نهضت حسینی، مجاهدت ها و تلاش های میدانی ســپاه پاسداران انقلاب اسلامی را جهت داد و به همین دلیل این نهــاد در طول چهل و چهار سالی که از تشکیل آن می گذرد، توانسته است نشان دهد که لیاقت و شایستگی این را دارد که روزش با یاد و نام سالار شهیدان اباعبدالله الحسین مزین باشد. اهمیت این وجه تسمیه در کلام الهی امام را آن گاه می توان دریافت که زمانی که هنوز بسیاری از قابلیت های سپاه در میدان عمل محقق نشــده و فرصت تجلی پیدا نکرده بود، امام با تعابیری نظیر ای کاش من هم یک پاسدار بودم، اگر ســپاه نبود کشور هم نبود، من از سپاه راضی هستم و بی هیچ وجه نظر نظرم از شما بر نمی گردد و من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه ای جز سابقه اسلامی ندارید پاسداران را برای انجام مسئولیت هایی دوران ساز آماده کرد.
خراسان: سید مصطفی صابری در یادداشتی با عنوان «با این گزینه های دلتنگ کی روش شدیم» این گونه نوشت: تیم ملی بعد از جام جهانی سرمربی نــدارد و در این بین فقط گمانه زنی هایی مطرح می شود که دل هـــواداران فوتبال را خالی می کند و اسامی مطرح می شوند که حتی سرسخت ترین مجاب می کند آرزو کنند کاش به جای مخالفان کــی روش را این چهره ها با کارنامه های گاه متوسط، همان مربی پرتغالی با همه ضعف های فنی و شخصیتی ماندگار می شد. واقعیت این است که فوتبال در کشور ما مثل همه دنیا محبوب است و از قضا شاید محبوبیتش بیشتر نباشد، اما کارکردش به دلایل زیادی پررنگ تراست. آدم های مختلف از نسل ها، طبقات اجتماعی و اقتصادی مختلف، با دیدگاه های سیاسی و فرهنگی متفاوت، حول کمتر پدیده ای مثل فوتبال گرد هم جمع می شوند و کمتر بهانه ای می تواند همزمان همه آن ها را خوشحال کند که آخرین نمونه اش نشاطی بود که پیروزی برابر ولز به ارمغان آورد .
عصر ایرانیان: نصرالله پژمان فر در سرمقاله ای با عنوان «دستیابی به اعداف عالی راهیی جز اجرای قانون ندارد» نوشت: امیدواریم در این دوره دو روزه بتوانیم موضوع ظرفیت هایی که در اصول قانون اساسی که بسیار مهم و مترقی بوده اما هنوز به واقع از این ظرفیت ها رونمایی نشده است، را رونمایی کنیم. گفتگوهایی با برخی پژوهشگران در این حوزه داشته و پایان نامه ها و مقاله هایی در این حوزه نگاشته شده است، ما باید بتوانیم از این ظرفیت بسیار مهم رونمایی کنیم. اگر می خواهیم در کشور هر نتیجه مطلوبی را که به دنبال آن هستیم بگیریم باید حکمرانی قانون را در همه اجزای کشور استقرار دهیم و این مسأله از فضای حداقلی عبور پیدا کند.
قدس: زهرا طوسی در مطلبی با عنوان «تعمیر به جای تغییر» چنین نوشت: سال نو فرصتی عالی بـرای خانه تکانی و بهبود دکــوراســیــون داخـــلـــی اســـت، هزینه های ایـن آیین پسندیده می تواند با بسنده کردن به رُفت و روب و شستن فرش و پرده و پتو یا تصمیم برای بازسازی در و دیوار و تغییر و تعمیر مبل و دکور بسیار متفاوت باشد.اگر قرار باشد در این روزهایی که کنترل هزینه های زندگی، حرف نخست را در خانواده می زند، تغییری در ظاهر خانه تان ایجاد کنید، کـدام بخش ها برایتان اولویت دارد. حتما نخستین مطلبی که به ذهنتان خطور می کند این است که چطور می توان با کمترین اصلاحات و هزینه، رنگ و لعاب بهتری به چهره خانه بخشید.
ارسال دیدگاه