بخشیزاده: سطح کیفی آثار جشنواره پژواک بیش از حد انتظار بود
معاون صدای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تعداد آثار راهیافته به دور دوم جشنواره رادیویی پژواک گفت: در اولین گام 661 اثر رسیده به دبیرخانه مورد بازشنوایی قرار گرفت که از این تعداد 590 اثر به داوری اولیه راه پیدا کردند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، علی بخشیزاده معاون صدای سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تعداد آثار راهیافته به دور دوم جشنواره رادیویی پژواک گفت: در اولین گام 661 اثر رسیده به دبیرخانه مورد بازشنوایی قرار گرفت که از این تعداد 590 اثر به داوری اولیه راه پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه استقبال در بخش مردمی هم مناسب بود افزود: 153 اثر مردمی به داوری راه پیدا کرد که نفرات راهیافته به دور دوم به زودی معرفی میشوند.
رئیس جشنواره پژواک همچنین به سطح کیفی آثار در بخش حرفهای اشاره کرد و گفت: مرحله انتخاب آثار به پایان رسیده و از 437 اثر داوری شده در بخش حرفهای جمعا 128 اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند که پس از داوری در هر بخش 4 اثر به عنوان نامزد دریافت جایزه معرفی خواهند شد.
بخشیزاده درباره شاخصههای این آثار نیز گفت: بسیار خوشحال کننده است که در بین آثار راهیافته به مرحله نهایی تعداد زیادی اثر از مراکز استانها و همچنین معاونت برون مرزی مشاهده میشود و این نشان از گسترش مستند رادیویی در سراسر رسانههای صداپایه دارد. اگر به هدف اصلی جشنواره که احیای گونه مستند رادیویی است توجه کنیم، متوجه میشویم که جشنواره در مسیر درستی حرکت میکند.
معاون صدای سازمان صداوسیما با اشاره به محتوای آثار تصریح کرد: خوشبختانه جشنواره نه تنها در کمیت آثار موفق بوده بلکه به لحاظ کیفیت نیز پیشرفت مناسبی داشته به طوری که سطح کیفی آثار راه یافته به مرحله نهایی بسیار امیدوارکننده است. در برخی بخشها، انتخاب آثار راهیافته به دور دوم بسیار سخت بود و کمیته داوری مجبور به بازشنوایی چندباره آثار شد ولی به طور کلی سطح کیفی آثار بیش از حد انتظار بود.
وی درباره اعلام نتایج بخش مردمی هم گفت: نتایج اولیه آماده است اما در این بخش باید مرحله دیگری را هم پشت سربگذاریم تا اصالت مردمی بودن آثار تایید شود. از آنجایی که حرفهایها اجازه شرکت در این بخش را نداشتهاند قبل از اعلام نتایج باید مطمئن شویم آثار راهیافته به بخش مردمی توسط فرد حرفهای ساخته نشده باشد و سپس آثار معرفی شوند.
بخشیزاده در پایان درباره داوری بخش مستندنگاری هم نکاتی را یادآور شد و گفت: این بخش از ابتکارات جشنواره رادیویی پژواک است و مربوط به بخش پژوهش و داوری آن در یک مرحله انجام خواهد شد تا نامزدهای دریافت جایزه در این بخش هم معرفی شوند.
گفتنی است دومین دوره جشنواره پژواک با هدف احیا گونه مستند از مهر ماه سال جاری آغاز شده است و روز 18 اردیبهشت ماه برندگان خود را خواهد شناخت.
ارسال دیدگاه