اخبار داغ

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟

روزنامه‌های امروز در سرمقاله‌های خود چه نوشتند؟
با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله آرایش جنگی، کجاها نبادی به نخبگان اعتماد کرد، چرا مردم از کالابرگ الکترونیکی استقبال نکردند به چشم می‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشت‌های روز روزنامه‌های کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله آرایش جنگی، کجاها نبادی به نخبگان اعتماد کرد، چرا مردم از کالابرگ الکترونیکی استقبال نکردند به چشم می‌خورد.

کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «آرایش جنگی» نوشت: جسارت به ســاحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثه ای تلخ و توطئه آمیز و خطرآفرین است. اشــد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اســلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشــتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملت های مسلمان و بسیاری از دولت های آنان را به سوی خود جلب کرده است. وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاه های قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئه گران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزون تر و انوار هدایت آن درخشــان تر خواهد شد؛ امثال این توطئه و عامان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند.

جوان: غلامرضا صادقیان در سرمقاله ای با عنوان «کجاها نبادی به نخبگان اعتماد کرد» چنین نوشت: نخبگان ستون هاي فكري و تحليلي جامعه اند و معتقدم در مثل ساير الناس علي دين ملوکهم که گاهي به عنوان حديث نيز گفته مي شود، ملوك همان نخبگان اند که جامعه از آنها در يك فرايند اختياري الگو مي گيرد و به راه هاي آنان اعتماد مي کند. اما نخبگان در جنبه هايي از رفتار و گفتار خود نبايد جدي گرفته شوند؛ اول از همه جايي است که نخبه به جاي اعلام نظر و عقيده و دستاورد فكري خود، و به جاي ارائه براهين و تحليل عقلي خود، از جانب مردم و به نمايندگي از آنان حرف مستقيما مي زند. کار روشنفكران ارائه دليل براي ادعاهاست، اما در ادعاي نمايندگي مردم نوعي فريب مستتر است. حتي اگر شواهد و نشانه هاي همراهي مردم با ايده يك روشنفكر وجود داشته باشد، وظيفه روشنفكر اين نيست که خود را به مردم و مردم را به خود پيوند بزند. روشنفكر واقعي نه دنبال حرف مردم و جلب رضايت آنان و تطبيق ايده هايش با نظر عامه مي افتد و نه مردم را بردگان فكري خود مي پسندد که دنبال او و ايده هايش را بگيرند تا به مقصد برسند!

خراسان: هادی محمدی در یادداشتی با عنوان «رزمایشی نظامی برای امنیت دسته جمعی» این گونه نوشت: رزمایش فداییان حریم والیت 1۴۰۲ نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز گذشته با رسیدن به اهــداف خود و کسب نمره مطلوب از ناظران و طراحان رزمایش در ستادهای عالی ارتش و ستادکل نیروهای مسلح به کار خود پایان داد تا تمرین بزرگ و مناسب دیگری باشد برای تیزپروازان نیروی هوایی ارتش در دفاع از مرزهای هوایی این کشور . اما در این میان سه نکته به نظر حائز اهمیت است . اول این که دو هفته قبل آمریکا و رژیم صهیونیستی در رزمایشی مشترک در سرزمین های اشغالی، مدعی شدند حمله به ایران را تمرین کرده اند. به گزارش وبگاه تایمز اسرائیل، ارتش اسرائیل روز دوشنبه 19تیرماه 1۴۰۲ در بیانیه ای اعلام کرد در این رزمایش که جونیپر اوک نامیده شده، نیروی هوایی اسرائیل حمالت هوایی را علیه اهداف استراتژیک در عمق انـجـام مـی دهـد کـه اشـــاره آشـکـاری به تاسیسات هسته ای ایران دارد. ارتش اسرائیل در بیانیه خود گفته بود: علاوه بر این، رزمایش هوایی به دست آوردن برتری هوایی در منطقه و دفاع سایبری در برابر تهدیدات مختلف را شبیه سازی خواهد کرد.

عصر ایرانیان: مهدی سعادتی در سرمقاله ای با عنوان «20 میلیون نفر؛ آمار جاماندگان سهام عدالت» نوشت: جلسه امروز هیأت رئیسه فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی با مسئولان مربوطه در رابطه با موضوع ساماندهی جاماندگان سهام عدالت برگزار شد، این جلسه با حضور مسئولانی از اتحادیه و کانون های سهام عدالت، نمایندگانی از وزارتخانه های تعاون و اقتصاد برگزار شد که بررسی آخرین تصمیمات گرفته شده در حوزه سهام عدالت و هماهنگی های صورت گرفته با شورای عالی بورس، وزرای اقتصاد و تعاون ازجمله موضوعات این جلسه بود. همچنین تخلفات سازمان خصوصی سازی در حوزه سهام عدالت به دلیل مغایرت اقدامات آن ها با اصل ۴۴ قانون اساسی و فرمان حضرت آقا بررسی و پیگیری شد، همچنین مقرر شد؛ یک نامه رسمی به وزیر اقتصاد، سازمان های نظارتی و قضائی در رابطه با این تخلفات ارسال شود، ضمن آنکه براساس توافق صورت گرفته در شورای عالی بورس قرار بود؛ مدل نهایی یا طرح فراکسیون سهام عدالت که برخواسته از نظرات نخبگان و دستگاه های تخصصی است طی چند هفته نهایی و اجرایی شود اما به دلیل کارشکنی رئیس سازمان خصوصی سازی این طرح کمیسیون تاکنون اجرایی نشده و طرحی ازسوی شورای عالی بورس ارئه شده است که با قانون اساسی و فرمان مقام معظم رهبری مغایرت دارد لذا در جلسه امروز مقرر شد؛ جلوی اجرای این طرح طی نامه نگاری با اداره قوانین مجلس و دستگاه های مربوطه گرفته شود.

قدس: سید محمدرضا احمدی در یادداشتی با عنوان «چرا مردم از کالابرگ الکترونیکی استقبال نکردند؟» چنین نوشت: دولــت بـا سـکـان داری وزارت رفـاه اقدام به اجرای طرح کالابرگ الکترونیک کرده است، سپس برای ترغیب مردم به استفاده از این کالابرگ که نوعی کوپن محسوب می شود امتیاز ۲0 درصد خرید بیشتر را پیشکش کرده و اعلام می کند تورم اقلام اساسی را هم دولت به عهده می گیرد. یکی از دلایل تورم در اقتصاد کشورها افزایش میزان نقدینگی اسـت و دولـت قصد دارد با این کار تورم را کنترل کند. اما باید گفت ميزان گردش مالی که اجرای این طرح ایجاد می کند، به هیچ عنوان اهداف کلان اقتصادی را متأثر نخواهد كرد. برای کنترل تورم به جای اینکه نقدینگی را رها کنیم، باید برای آن مسير ايجاد تقاضا تعریف کنیم؛ چـرا که نقدینگی ای که ما به ازای آن تقاضایی وجـود نداشته باشد، به تـورم ختم می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه