اخبار داغ

دانا گزارش می دهد؛

خواب زمستانی پدرخوانده های اصلاحات در آستانه انتخابات مجلس

خواب زمستانی پدرخوانده های اصلاحات در آستانه انتخابات مجلس
درمیان بی ثباتی های اردوگاه اصلاح طلب، اخبار و گزارشات از درون جریان اصولگرایی حاکی ازآن است که این جریان آرام آرام در حال ورود به فرآیند انتخابات مجلس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و آرام آرام فضای کشور به سمت انتخاباتی شدن در حال پیش روی است به گونه ای که احزاب مختلف سیاسی اخبار رسمی و غیررسمی خود را از برگزاری نشست های سیاسی، برنامه ریزی برای تدوین سند راهبردی انتخاباتی، رایزنی برای ارزیابی اولیه داوطلبان انتخاباتی و در نهایت میتینگ های انتخاباتی که در ماه های آتی برگزار خواهد شد، اعلام می کنند.

در این میان بازار اظهارنظرهای سیاسی هم آرام آرام در حال داغ شدن است و به نظر می رسد بیش از آنکه به دنبال یک برنامه اجرایی منسجم حزبی یا سیاسی برای ورود به رقابت های انتخاباتی باشد، به دنبال حاشیه سازی و یا سنگ اندازی در مسیر ورود رجال سیاسی به انتخابات است.

عباس عبدی، یک چهره سیاسی اصلاح طلب به تازگی در اظهارنظر توییتری در حمله ای تند به جریان اصولگرا گفته است:

اگر دقت کنید طرفداران وضع موجود بر خلاف دیگران از کلمه «مردم» بصورت مطلق استفاده نمی‌کنند، بلکه همیشه صفاتی چون «انقلابی و متدین» را هم به آن اضافه می‌کنند تا منحصر به رفقایشان شود؛ زیرا بخوبی می‌دانند که اکثریت قاطع مردم علیه آنان است.

 

روزنامه آرمان، یکی از پایگاه های خبری جریان اصلاح طلب نیز در پروژه رسانه ای تخریب جریان اصولگرا به طور مکرر اقدام به انتشار گزارش های جهت دار برای حاشیه سازی های انتخاباتی می کند، به گونه ای که در موضع گیری نه چندان معقول تلاش کرد که عدم رسیدن به وحدت در بین جریان اصولگرایی را به جامعه پمپاژ کند؛ این در حالی است که به اذعان بزرگان اصولگرایی هنوز برنامه عملی رسیدن به لیست واحد نه طراحی شده و نه چیزی در این باره ارائه شده است که ادعایی برای عدم توافق بر آن در رسانه ها مطرح شود.

روزنامه مردم سالاری هم یکی دیگر از پایگاه های خبری جریان اصلاح طلب در سناریوی حاشیه سازی در آستانه انتخابات مجلس، موضوع گشت ارشاد را به عنوان محل دعوای جریانات مختلف؛ سیل خبری خود قرار داده و با پرداختن به آن در پی ایجاد حاشیه ناآرام برای کشور در آستانه انتخابات است.

تلاش جریان رسانه ای اصلاح طلب برای وانمود کردن به درهم ریختگی در جریان اصولگرایی؛ در حالی است که اخبار نه چندان مطلوب از اردوگاه اصلاح طلبان حاکی از بلاتکلیفی بزرگان این جریان در فاصله کمتر از چند ماه باقی مانده به انتخابات دارد؛ به طوری که پدرخوانده های اصلاح طلب هنوز برای مشارکت در انتخابات یا تحریم آن به نتیجه نرسیده اند و این خود حاکی از چند صدایی این جریان است.

به نظر می رسد بخش مهمی از عناصر این جریان که یا دارای سوابق محکومیت هستند و یا جرایم امنیتی و امکانی برای ورود به انتخابات در پیشروی خود متصور نیستند، از این رو پروژه حاشیه سازی برای انتخابات را مسیری مطمئن و در دسترس می دانند.

این، اما تمام ماجرا نیست؛ طیف میانه روی اصلاح طلب علاقه به مشارکت در انتخابات داشته و نسبت به تحریم انتخابات منتقد است؛ چرا که به باور این دسته از اصلاح طلبان در صورت عدم ورود اصلاحات به انتخابات مجلس، زمینه برای خارج شدن این جریان از گردونه سیاسی کشور فراهم شده و فرصت ورود به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از دست خواهند داد.

محمد خون‌چمن، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در اظهاراتی گفته است که جریان اصلاحات هنوز راهبردش نسبت به انتخابات مشخص نشده و حتی به طور رسمی در جریان جبهه درباره این موضوع صحبت نکرده و به نتیجه نرسیده است؛ بنابراین مشارکت یا تحریم انتخابات از سوی این جریان هنوز روشن نیست.

خون چمن این را هم گفته که الان جریان اصلاحات، نه کاندیدا دارد نه رأی!

در میان بی ثباتی های اردوگاه اصلاح طلب و البته حاشیه سازی های جریان رسانه ای آنها در آستانه انتخابات، اخبار و گزارشات از درون جریان اصولگرایی حاکی از آن است که این جریان آرام آرام در حال ورود به فرآیند انتخابات مجلس است؛ فرآیندی که مطابق قانون جدید مجلس در کشور لازم الاجراست.

در این میان نیز شورای وحدت اصولگرایی به ریاست مصطفی پورمحمدی تشکیل جلسه داده و اعضای هیئت مرکزی آن انتخاب شدند.

اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی نیز در اظهاراتی گفته است که ما در حزب مؤتلفه فهرستی از افراد را گزینش کردیم و معتقدیم هر کس حقش این است که بیاید و در انتخابات شرکت کند.

کنعانی مقدم هم در این بین از برگزاری کنگره سراسری حزب سبز در شهریور خبر داده و گفته است که در حال برنامه ریزی برای جلب مشارکت حداکثری و برگزاری یک انتخابات رقابتی هستیم.

این روند حاکی از آن است که بر خلاف ادعای رسانه های اصلاح طلب، جریان اصولگرا در حال ورود گام به گام به فرآیند انتخابات است و تشکیلات حزبی آن شاید بیش از هر زمان دیگر به بلوغ سیاسی و انسجام همه جانبه رسیده است.

البته ایجاد حس رقابت، میان رو های اصلاح طلب را بر آن داشته که جریان تندرو و پدرخوانده های اصلاح طلب را وادار کند که در دو راهی تحریم انتخابات یا مشارکت در آن، حداقل لیستی از چهره های نزدیک به اصلاحات ارائه دهند تا خود را در گردونه سیاسی کشور حفظ کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه