اخبار داغ
  1. رویش باور از قلب یک آوار/ دوباره می‌خندیم؛ همان‌جا که گریسته بودیم!
  2. وزیر خارجه مالزی امروز به تهران می‌آید
  3. لاوروف وارد تهران شد
  4. جدول مربوط به منابع بودجه ۱۴۰۴ تصویب شد
  5. آخرین وضعیت پرونده‌های مهم اقتصادی/ بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان به بیت‌المال بازگشت
  6. تشدید نظارت بر بازار برای جلوگیری از سوء استفاده در آستانه ماه رمضان/ پاسپورت متهم پرونده کوروش کمپانی در امارات توقیف شده است
  7. تاج: فیفا یک سنت هم به من نمی‌دهد؛ کلاً ۵۰ میلیارد برای ویلموتس خسارت دادیم
  8. دشمنان نمی‌توانند مقاومت را حذف کنند
  9. خانه عنکبوت سست تر از گذشته/ اقتدار مقاومت پایان ناپذیر است
  10. پیگیری کاهش مبلغ وام مسکن در مجلس/ وام ۶۵۰ میلیونی ساخت مسکن به ساخت مسکن کمکی نمی کند
  11. تشییع شهید نصرالله، حماسه دیگری پس از طوفان الاقصی بود
  12. تیراندازی انواع سامانه‌های نیروی زمینی ارتش در پشتیبانی از نیروی دریایی
  13. با سپردن امور به مردم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم
  14. انقلاب اسلامی انگیزه بسیار بالایی برای مقاومت ایجاد کرد
  15. رهبر انقلاب: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی‌آملی است
  16. کاهش دما و ماندگاری هوای سرد در کشور طی ۳ روز آینده
  17. توصیف سپاه پاسداران از برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله
  18. واشنگتن به دنبال حذف زلنسکی از قدرت/ پشت پا زدن های آمریکا به متحدان اروپایی!
  19. تبعات سنگین خروج از معاهدات بین المللی برای آمریکا/ترامپ سخنگوی جنبش ماگاست
  20. هوش مصنوعی؛ گامی مؤثر در کاهش تصادفات و مدیریت هوشمند ترافیک

ائتلاف الفتح:

آمریکا در پشت پرده فتنه کرکوک قرار دارد

 آمریکا در پشت پرده فتنه کرکوک قرار دارد
یکی از رهبران ائتلاف الفتح عراق تأکید کرد که هر بحران سیاسی، اقتصادی یا امنیتی که عراق با آن روبروست، مسببش آمریکا و مزدورانش در کشور هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی الزبیدی از رهبران ائتلاف الفتح عراق امروز دوشنبه تأکید کرد که ایالات متحده آمریکا در فتنه‌افروزی کرکوک نقش مهمی ایفا کرده است.

الزبیدی به پایگاه خبری المعلومه گفت: آنچه در استان کرکوک رخ می‌دهد، یک بازی سیاسی است که هدف اصلی آن، بازگشت نفوذ و سیطره حزب دموکراتیک کردستان [به رهبری مسعود بارزانی] در این استان است».

وی با بیان اینکه «کرکوک یک برگ بازنده در دست حزب بارزانی است، تأکید کرد: این حزب زمانی که در سال ۲۰۱۷ قصد همه‌پرسی داشت، از این برگه استفاده کرد. حزب دموکرات، اخیرا، شکستهای سنگینی خورده است، از جمله حکم دادگاه بین‌الملل درباره صادرات نفت به ترکیه و روابطی که بارزانی موفق به ترمیم آن نشد.

همه‌پرسی سوم مهرماه ۱۳۹۶ بارزانی و یارانش برای استقلال اقلیم کردستان عراق که نوعی تجزیه‌طلبی محسوب می‌شد، اگرچه با هیجان و ادعاهای بسیار برگزار شد اما بیست روز بعد با عملیات ارتش عراق و حشد الشعبی در شهر کرکوک، عملا حباب توهم بارزانی از میان رفت و حاکمیت عراق بر آن‌چه اقلیم آن را دستاورد می‌خواند، اِعمال شد.

به گفته کارشناسان، بازیابی حاکمیت عراق بر کرکوک را باید نقطه‌ی عطفی در معادلات بغداد- اربیل دانست به‌گونه‌ای که نه‌تنها همه‌پرسی و نتایجش را بی‌خاصیت کرد که حتی مرزهای اقلیم را که پس از سال ۲۰۱۴ برخلاف قانون اساسی تا کرکوک توسعه یافته بود، به مرزهای ۲۰۰۳ تقلیل داد(جزئیات بیشتر).

الزبیدی در ادامه تأکید کرد: طرفهای مختلفی در پشت پرده حوادث کرکوک قرار دارند؛ به نحوی که هر بحران سیاسی، اقتصادی یا امنیتی که عراق با آن روبروست، مسببش آمریکا و مزدورانش در کشور هستند. لذا نباید به حزب دموکرات اجازه داد به همان شکل پیش از ورود نیروهای امنیتی  الحشد الشعبی، بار دیگر به کرکوک بازگردد».

وی همچنین گفت که کرکوک یک استان عراق است و باید همه اقوام باید در آن حضور داشته باشند. در کرکوک علاوه بر کُردها، عربها و ترکمنها نیز حضور دارند که اخیرا تظاهراتی در مخالفت با بازگشت حزب دموکرات به این استان برگزار کرده بودند. عناصر دموکرات هم به این تظاهرات حمله کردند. سخنگوی پلیس کرکوک بامداد یکشنبه اعلام کرد که در این تظاهرات ۴ جوان کشته و ۹ نفر دیگر زخمی شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه