نمونهای از یک سیارک برای اولین بار به زمین رسید
دانشمندان برای اولین بار نمونهای از یک سیارک جمعآوری کردند که برای آنها در درک شکلگیری منظومه شمسی مهم خواهد بود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورج، ماموریت اوسیریس-رکس که در سال 2016 به فضا پرتاب شد، چند 100 گرم مواد سیارکی را جمع آوری کرده که میتواند به دانشمندان در درک اولیهترین مراحل منظومه شمسی کمک کند.
ناسا اولین ماموریت بازگشت نمونه خود از یک سیارک را با کپسول علمی حاوی موادی از فرود یک سیارک پس از سفری 1.2 میلیارد مایلی از سیارک بننو به پایان رساند.
این کپسول هنگام عبور از کنار زمین از فضاپیمای اوسیریس-رکس رها شد و با سرعت حدود 27هزار مایل در ساعت وارد جو شد. تیم های بازیابی این نمونه را از صحرای یوتا جمع آوری کردند.
ماموریت اوسیریس-رکس که در سال 2016 به فضا پرتاب شد، چندین صد گرم مواد سیارکی را جمع آوری کرده است که می تواند به دانشمندان در درک اولیه ترین مراحل منظومه شمسی کمک کند.
ملیسا موریس، مدیر برنامه این ماموریت گفت: «ناسا در مأموریتهای کوچکی مانند اوسیریس-رکس برای بررسی جمعیت غنی سیارکها در منظومه شمسی ما سرمایهگذاری میکند که میتواند سرنخهایی در مورد چگونگی شکلگیری و تکامل منظومه شمسی به ما بدهد.»
دانته لورتا، محقق اصلی اوسیریس-رکس، گفت: «ما واقعاً به ردیابی شیمی مولکولی آلی علاقه مندیم و می خواهیم بدانیم آیا چیزهایی مانند اسیدهای آمینه که سازنده ژنهای ما هستند در سیارکهای باستانی شکل گرفتهو از فضا به زمین تحویل داده شدهاند یا خیر؟»
ارسال دیدگاه