حملات گسترده راکتی القسام به تلآویو و چند شهرک صهیونیستی
گردانهای عزالدین القسام در واکنش به حملات صهیونیستها به غیر نظامیان فلسطینی، تلآویو و چند شهر و شهرک اسرائیلی را هدف حمله راکتی قرار داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیروهای مقاومت فلسطین در دهمین روز عملیات طوفان الاقصی، بعد از ظهر امروز دوشنبه تلآویو و چندین شهر و شهرک صهیونیستی را آماج حملات راکتی خود قرار دادند.
خبرگزای فلسطینی شهاب گزارش داد که آژیرهای خطر در تلآویو، یافا، «بیت شیمش» (نزدیکی قدس اشغالی)، بنی براک، حولون و غفعاتیم به صدا درآمده است.
برخی از منابع خبری هم از شنیده شدن صدای پنج انفجار مهیب در تل آویو خبر دادند. گردانهای عزالدین القسام -شاخه نظامی حماس- مسئولیت این حمله راکتی را بر عهده گرفت و تأکید کرد که در پاسخ به حملات صهیونیستها به غیر نظامیان فلسطینی این راکتها را شلیک کرده است.
«یوسی میلمان» روزنامهنگار و خبرنگار حوزه امنیتی صهیونیستی امروز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در حمله رزمندگان عزالدین القسام، تاکنون ۱۸۱۵ صهیونیست به هلاکت رسیدهاند که هویت ۴۵۵ نفر از آنها هنوز مشخص نیست.
او نوشت: «از این میان ۱۰۰۰ نفر غیرنظامی، ۲۹۱ نفر از نیروهای ارتش، ۱۰ افسر شاباک، و ۵۴ افسر پلیس جزو کشته شدگان هستند؛ ۵ افسر پلیس نیز مفقود شدهاند».
ارتش رژیم صهیونیستی هم مدعی شد که نیروهای مقاومت حماس، ۲۰۰ نفر را به اسارت گرفتهاند. پیش از این ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که حماس، ۱۵۵ نفر را اسیر کرده است. شبکه آی ۲۴ در بیانیهای در این خصوص نوشت: «ارتش به خانوادههای ۱۹۹ گروگانی که در نوار غزه نگه داشته شدهاند، اطلاعرسانی کرده است».
از سوی دیگر در سایه انتشار خبرهایی از افزایش شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی و کشته شدن۲۸۶ نظامی اشغالگر (طبق آمار رسمی)، کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی روز گذشته از فرار دسته جمعی شماری از نظامیان اسرائیلی و مخالفت آنها با شرکت در تجاوز به نوار غزه خبر داد.
بر اساس گزارش کانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی، «خبرهایی از فرار دستهجمعی سربازان اسرائیلی و مخالفت آنها با شرکت در حمله به نوار غزه در دست است.اختلافات شدیدی میان رهبران و مقامات ارتش اشغالگر ایجاد شده است و گزارش هایی مبنی بر عقب نشینی افسران و مقامات ارشد ارتش وجود دارد».
این در حالی است که رسانههای صهیونیستی، چند روزی است بر روی حمله زمینی ارتش اشغالگر به نوار غزه مانور میدهند و از موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با ورود زمینی به غزه خبر میدهند و ادعا میکنند که تنها اختلاف موجود میان سران اشغالگر، بر سر عمق نفوذ زمینی است. اما مقامات مسؤول و تحلیلگران اسرائیلی و غربی در خصوص حمله زمینی به غزه به دلیل تردید از توانایی ارتش اسرائیل برای مقابله زمینی با جنبش حماس هشدار میدهند.
ارسال دیدگاه