شریعتی در گفتگو با دانا خبر داد:
جایگاههای الپیجی دوباره فعال میشوند/ گسترش سبد سوخت کشور
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزوده شدن ال پی جی و سی ان جی و برق، به سبد سوخت کشور گفت: جایگاه های ال پی جی دوباره راه اندازی میشوند.
مالک شریعتی نیاسر عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص پیگیری مجلس برای افزایش سبد سوختی کشور و راه اندازی مجدد جایگاه های ال پی جی اظهار کرد: تنوع سبد سوختی در بخش حمل و نقل کشور از موضوعات مهم برنامه هفتم است که جهت بررسی دقیقتر از صحن علنی به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شده است.
ال پی جی و سی ان جی و برق، به سبد سوخت کشور اضافه میشوند
وی ادامه داد: به همین دلیل تصمیم گرفته شد که علاوه بر بنزین، ال پی جی و سی ان جی و برق نیز به سبد سوخت کشور اضافه شوند؛ زیرا کسانی که از این خودروها استفاده می کنند از دهک های ضعیف جامعه هستند.
وی افزود: این تصمیم به دلیل دستیابی به تولید مازاد LPG و رو به انقراض بودن آن اتخاذ شده است. با این حال، میتوان از LPG به طریقی مفید استفاده کرده و با توجه به ناترازی بنزین، کمبود سوخت را جبران کرد. علاوه بر این، این اقدام از نظر اقتصادی نیز به نفع کشور خواهد بود زیرا دیگر نیازی به واردات بنزین نخواهد بود و میتوان مازاد بنزین را صادر کرد.
بیشتر بخوانید:
دلیل کمبود LPG چیست، صادرات یا استفاده خودروها؟
این نماینده مجلس شورای اسلامی با یادآوری این نکته که استفاده از LPG، CNG و برق اقتصادی است و به نفع کشور است، افزود: استفاده استاندارد و قانونمند از LPG و ساماندهی این خودروها برای استفاده از این سوخت به خودروهای CNG سوز نیز کمک خواهد کرد و همچنین از نظر پدافند غیرعامل نیز برای کشور مفید خواهد بود.
وی به ضرورت افزایش و بهبود جایگاههای تأمین سوخت اشاره کرده و اظهار کرد: استفاده از LPG در سبد سوخت کشور نیازمند استانداردسازی جایگاههای سوخت و خودروها است. همچنین، LPG با بنزین و گازوئیل رقابت میکند و مشکلی برای CNG ایجاد نخواهد کرد.
شریعتی با اشاره به اینکه دولت بر اساس تصمیمات قبلی مجلس مکلف به استفاده از LPG و CNG شده است گفت: باید بر روند اجرای این طرح نظارت کامل و دقیق داشت.
امکان ارائه تسهیلات برای دوگانه سوز کردن خودروها
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان درباره امکان ارائه تسهیلات به دارندگان خودروهایی که تمایل به دوگانهسوز کردن خودرو را دارند، گفت: تقریباً ۸۰۰ هزار تا یک میلیون خودرو در کل کشور از این سوختها استفاده میکنند که باید ساماندهی شوند و در مرحله بعد، خودروهای سنگین و حمل و نقل عمومی کشور نیز باید بتوانند از این سوختها بهره ببرد.
بخشی از صوت این گفتگو:
ارسال دیدگاه