وی به نامهنگاریهای شهرداری با ارتش اشاره کرد و افزود: انتظار داریم فارغ از سلایق آنچه را در شهرداری انجام میشود علمی دنبال کنیم، در دوشانتپه دهها سال فرود هواپیما بهدلیل وجود ساختمانهای پیرامون انجام نشده است و این مجموعه از حیّز انتفاع خارج شده است.
شهردار تهران ادامه داد: ستاد فرماندهیکل قوا و دستگاههای مربوطه به این موضوع اذعان دارند که ساخت شهری، شرایط باند دوشانتپه را متفاوت کرده است.
وی گفت: ما بهعنوان مدیریت شهری بهدنبال زمینه ارتقاء خدمات هستیم و در کمیسیون ماده 5 توجه به حفظ باند داشتیم و هیچ تغییری در آن نخواهد شد، این فضا بسیار گسترده است و ما فقط برای یک بخش آن تصمیم گرفتیم و آنچه ثابت است حفظ باند است.
زاکانی در ارتباط با تصویب طرح جامع ترافیک در شورای اسلامی شهر تهران گفت: این طرح روال خاص خود را دارد و توسط شهرداری تنظیم و تأیید میشود و به شورای ترافیک استان میشود و در نهایت در شورایعالی به تصویب میرسد، این قاعده کار در تمام کشور است و با طرح تفصیلی و تنظیم حدود شهری متفاوت است، در طرح جامع ترافیک هیچ الزامی دیده نشده است و همه موارد مشخص است.
وی افزود: در برنامه چهارم الزامی درجهت ارجاع این طرح به شورا ایجاد شده است و ما نیز رسماً این طرح را به شورا ارجاع دادیم و 5 مرتبه در کمیسیون مربوطه مراتب آن طی شد و آنچه رئیس شورا بر آن تأکید داشته است، عمل کردهایم و همه این موارد بر اساس مرّ قانون بوده است.
وی گفت: طرح اشارهشده را مهرماه امسال به کمیسیون تخصصی شورا ارسال کردیم و آنچه را قانون میگوید، اجرا کردیم و اقدامات ما کاملاً منطبق با قانون است.
شهردار تهران در ادامه در خصوص نرخگذاری تاکسیهای اینترنتی تصریح کرد: در این خصوص اختلافنظر وجود دارد و این اختلافنظر ناظر بر صدور مجوزهاست که از وزارت صمت مجوز میگیرند و بر اساس قانون باید از شهرداری مجوز دریافت کنند که محل سوءاستفاده شده است و بنده موضوع را در هیئت دولت مطرح کردم و قرار شد کمیتهای شکل بگیرد که بنده نیز عضو آن هستم و قرار است استدلال کنیم که مجوزها مبنی بر حملونقل عمومی است و باید شهرداری در این خصوص تصمیم بگیرد.
زاکانی در ادامه به موضوع زبالهگردی اشاره کرد و افزود: در حوزه پسماند نیز اختلافنظر وجود دارد و منجر به استثمار کودکان و پیدایش کولیکتفیها شده است که ما در کمیته مربوطه عضو شدیم تا امور این دو حوزه را پیگیری کنیم.
وی در ارتباط با وضعیت رفتوروب و نظارت در پایتخت گفت: در گذشته 154 قرارداد پسماند داشتیم و در آن تعارض وجود داشت یک قرارداد مربوط به زباله تر یک قرارداد مربوط به زباله خشک و دیگر بخشها و سایر موارد هر کدام یک قرارداد مجزا داشتند که این باعث سوءاستفاده شده بود و در همین خصوص کار بسیار خوبی در سازمان مدیریت پسماند پیگیری و دنبال شد و قراردادها را تجمیع کردند و قرار بر این است که شرکتهای مشارکتی شکل بگیرند و در نهایت 154 قرارداد به 14 قرارداد تبدیل شد و در 10 منطقه عملیاتی شده است و مابقی نیز در آینده عملیاتی خواهد شد و به این شکل تعارض را در سطح شهر شاهد نباشیم.
شهردار تهران در خصوص مافیای زباله گفت: اقلام جمعآوریشده از سوی مافیا مورد بررسی قرار گرفت و قرار است مسیری را در راستای ایجاد خدمت ایجاد کنیم.
ارسال دیدگاه