نظر هیات مدیره پرسپولیس در خصوص استعفای رویانیان
گفته می شود اعضای هیات مدیره پرسپولیس تمایلی به کنار رفتن رویانیان از پستش ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز بدون حضور محمد رویانیان و با سایر اعضا در محل این باشگاه و از ساعت 10 تا 12:30 برگزار شد.بحث اصلی این جلسه مساله کسر یک امتیاز از پرسپولیس و دو جلسه محرومیت علی دایی بود که در نهایت قرار شد باشگاه رسما به این آرای کمیته انضباطی اعتراض کند و منتظر تصمیم کمیته استیناف بماند.همچنین قرار شد بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه شخصا پیگیر این ماجرا باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, .,در این جلسه همچنین در خصوص کناره گیری و استعفای محمد رویانیان از سمت مدیرعاملی هم صحبت هایی شد اما در نهایت تصمیم گیری در این خصوص به جلسه سه شنبه آینده موکول شد.البته گفته می شود اعضای هیات مدیره پرسپولیس تمایلی به کنار رفتن رویانیان از پستش ندارند.
, .,اما در این جلسه در خصوص لیست بازیکنان جدا شده و ورودی تیم در نیم فصل هم صحبت های مقدماتی انجام شد اما در این خصوص تصمیم بر این بود تا هفته آینده جمع بندی های لازم صورت گیرد.
, .,,
با این حساب به نظر می رسد بعد از جلسه هفته آینده باید منتظر اخبار مهم و نتایج ویژه ای از دور هم نشینی اعضای هیات مدیره پرسپولیس بود.
, .,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه