وزیر ارتباطات:
بیش از ۵ میلیون ۴۶۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفتهاند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا الان ۵ میلیون و ۴۶۰ هزار خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته اند هستند اما ممکن است ۶ میلیون را هم رد کرده باشیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره بررسی دستاوردهای فضایی و ارتباطی از جمله فیبر نوری اظهار کرد: پروژه فیبر نوری جز معدود پروژههایی است که داشبوردی را طراحی کردیم مردم میتوانند با مراجعه به آن میزان پوشش را مشاهده کنند.
وی افزود: تا الان ۵ میلیون و ۴۶۰ هزار خانوار تحت پوشش هستند. اما ممکن است ۶ میلیون را رد کرده باشیم. حفاریها در بسیاری از شهرها انجام شده و امیدواریم تا پایان سال به ۸ میلیون خانوار برسیم. کار سختی است چون ما کار ۱۰ ساله را قرار است در سه سال انجام دهیم. با روحیهای که مشاهده می شود میتوانیم تا پایان دولت پوشش ۲۰ میلیون خانوار را فراهم کنیم.
زارع پور گفت: در قدم اول فیبر را در نزدیک خانه ها میبریم و در سایت ira fttx.ir سبز میشود و اپراتور ظرف یک ماه سرویس را فراهم و مردم از آن استفاده میکنند. اگر نقطهای در سایت مورد نظر سبز شود فیبر کشی انجام و در نهایت دسترسی مردم به سرعتهای چند صد مگابتی فراهم میشود.
وزیر ارتباطات با اشاره به رکورد شکنی ترافیک شبکه در بازی ایران و ژاپن گفت: همزمان با بازی ایران و ژاپن ترافیک داخل کشور رکورد جدید زد و از ۷ ترابیتبرثانیه عبور کرد. ابتدای دولت این عدد ۲.۵ ترابیت بر ثانیه بود که الان سه برابر شده و اتفاق بزرگی است.
وی درباره دولت هوشمند گفت: در این زمینه چهار مرحله وجود دارد که در مرحله اتصال همه سازمانها متصل آمد. موضوع دیگر ارائه ۱۰۰ خدمات است که تقریباً ۶۵ درصد خدمات به صورت الکترونیکی ارائه میشود. تکلیف دیگر استعلامات برخط است که در این زمینه کمی عقب هستیم و دلیل آن تعداد زیاد استعلامات هست.
وزیر ارتباطات تشریح کرد: در زمینه هوشمندسازی ۱۰ تا ۱۲ درصد کل خدمات هوشمند شده است و بعضی دستگاهها از سقفی که قانون برایشان مشخص کرده بیشتر کار کرده اند. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش ۹۱ خدمات خود را آورده که نیمی از آن خدمات هوشمند است؛ همچنین سازمانهای دیگر مانند وزارت نیرو، دادگستری، بهداشت، ورزش و ارتباطات دستگاههایی هستند که در حال فعالیت و ارائه خدمات به صورت هوشمند اند. در این میان وزارت جهاد نیاز به کار بیشتری دارد زیرا ۸ درصد خدمات خود را به صورت هوشمند ارائه میکند و به این ترتیب وزارت میراث ۱۳ درصد و وزارت نفت و فرهنگ ۱۶ درصد خدمات خود را به صورت هوشمند ارائه میکنند.
زارع پور که در یک گفت و گوی تلویزیونی صحبت می کرد درباره دستاوردهای فضایی نیز توضیح داد: اقدامات مرتبط در دوسال دو سال گذشته شتاب گرفته است. همچنین ماهوارههایی در صف پرتاب داریم و تا پایان سال یک ماهواره دیگر در صف برای پرتاب قرار دارد و البته در این زمینه کاریهایی با کشورهای دیگر هم داریم.
وی افزود: در حوزه ایستگاههای زمینی ما الان دو ایستگاه زمینی داریم که تا پایان سال بعد ۲ ایستگاه دیگر اضافه می شود تا امکان بهره بیشتر از ماهواره هایی که در فضا داریم را فراهم می کند.
ارسال دیدگاه