اخبار داغ

با برگزاری مراسمی نمادین؛

پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به موزه سینما رسید

پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به موزه سینما رسید
مراسم رونمایی از پرچم متبرک به حرم امیرالمومنین (ع) و اهدای درنای ساداکو و تندیس‌های جشنواره فیلم کودک و نوجوان در موزه سینما برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ به نقل از روابط عمومی موزه سینما، مراسم رونمایی از پرچم متبرک به حرم امیرالمومنین (ع) و اهدای درنای ساداکو و تندیس‌های جشنواره فیلم کودک ونوجوان عصر روز دوشنبه هفتم اسفند در موزه سینما برگزار شد.

فاطمه محمدی عضو هیأت‌مدیره موزه سینما با بیان اینکه امروز شاهد یک برنامه فرهنگی منحصربه‌فرد هستیم، گفت: موزه سینما یکی از مجموعه‌های فرهنگی جذاب برای اهالی سینما است که دارای فضای آموزشی، تفریحی و فرهنگی است. همانطور که می‌دانید سینمای کودک نیز نقش بسیار مهمی در جامعه دارد زیرا فیلم‌های کودک باعث تقویت خلاقیت، افزایش قدرت حل مساله و باعث رشد و توسعه اجتماعی می‌شود.

وی ادامه داد: امروز همزمان با نیمه شعبان برای رونمایی و جانمایی پرچم متبرک به حرم حضرت علی (ع) و همچنین اهدای «درنای ساداکو» دور هم جمع شدیم.

در ادامه این مراسم احمد میرعلایی، مدیرعامل اسبق بنیاد سینمایی فارابی، گفت: در دوره بیست و پنجم تا بیست و هفتم جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، دبیر این رویداد فرهنگی بودم. یادم می‌آید دوره بیست و پنجم جشنواره فیلم کودک و نوجوان همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) شده بود. به همین دلیل با عتبه آستان مقدس حضرت امیرالمومنین (ع) در نجف صحبت‌هایی صورت گرفت تا پرچمی که مدت‌ها در گنبد حضرت امیرالمومنین (ع) بود، به سینمای ایران اهدا شود.

میرعلایی با بیان اینکه قصد ما این بود که پرچم را به نمایندگی از سینمای ایران بگیریم، افزود: در راستای این کار خانم فریبا کوثری در کشور عراق حاضر شدند و به نمایندگی از سینمای ایران پرچم را از مسؤولین بارگاه حضرت علی (ع) تحویل گرفت و در سال ۱۳۹۱ همزمان با افتتاحیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان طی مراسم معنوی بسیار باشکوهی آن‌را به اهتزاز درآوردیم.

این مدیر فرهنگی بیان کرد: این پرچم در طول این سال‌ها امانتی نزد ما بود و با توجه به اینکه متعلق به همه جامعه هنری بود تصمیم گرفته شد تا آن را به موزه سینما اهدا کنیم. این پرچم در سال‌های گذشته در روز تشیع شهدای غواص و مناسبت‌های دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفت. برکت نام حضرت علی (ع) در آن ‌سال به گونه‌ای بود که کودکان کل نوار کمربند شهرهای ایران در جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان شریک شدند و قرار بر این شد که جشنواره ۲ هفته زودتر در روستاهای ایران و توسط کاروان‌هایی برگزار شود.

میرعلایی افزود: در این کاروان‌ها، کالاهای فرهنگی درجه یک به همراه سینمای سیار به روستاها برده شد و فیلم‌ها به نمایش درآمدند و طی سال‌های بعد هم این روند ادامه پیدا کرد. در سال اول، این اتفاق را با نام مبارک حضرت علی (ع) رقم زدیم و جشنواره در سال بعد به نام فاطمه زهرا (س) نامگذاری شد. سال بعد از آن نیز، این رویداد به نام رسول اکرم (ص) نامگذاری شد و پرچمی منقوش به نام ایشان آماده شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه