اخبار داغ

درخواست کلمبیا، هندوراس و بولیوی از سازمان ملل برای جلوگیری از جنگی جدید در خاورمیانه

درخواست کلمبیا، هندوراس و بولیوی از سازمان ملل برای جلوگیری از جنگی جدید در خاورمیانه
روسای جمهوری کلمبیا، بولیوی و هندوراس در واکنش به پاسخ گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، بر تعهد خود به بازگرداندن صلح در غرب آسیا و جلوگیری از جنگ جدیدی در خاورمیانه با پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی تاکید کردند و تشکیل جلسه فوری سازمان ملل متحد را خواستار شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه واکنش‌های جهانی به پاسخ گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، سران دولت‌های کلمبیا، بولیوی و هندوراس مخالفت خود را با ایجاد جنگ جدیدی در خاورمیانه ابراز کردند.

کلمبیا: حمایت آمریکا از نسل‌کشی، جهان را به آتش کشیده است

به گزارش خبرگزاری افه، گوستاوو پترو رئیس‌جمهوری کلمبیا در واکنش به پاسخ گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی، ضمن تاکید بر اینکه «حمایت آمریکا از نسل‌کشی، جهان را به آتش کشیده است»، از سازمان ملل خواست تا «فوری تشکیل جلسه داده و به صلح متعهد شود».

پترو در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داریم و حمایت ایالات متحده از نسل‌کشی، جهان را به آتش کشیده است.

وی افزود: همه می‌دانند جنگ‌ها چگونه آغاز می‌شوند اما هیچکس نمی‌داند چگونه پایان می‌یابند.

رئیس‌جمهوری بولیوی خواستار بازگرداندن صلح در غرب آسیا شد

لوئیس آرسه رئیس‌جمهوری بولیوی نیز بر تعهد خود به صلح جهانی تاکید و تصریح کرد «جنگ بدترین راه برای حل‌وفصل درگیری‌های بین‌المللی است». وی بار دیگر تعهد خود برای تبدیل جهان به منطقه صلح را تکرار کرد.

رئیس‌جمهوری بولیوی با پیوستن به فراخوان بین‌المللی بازگرداندن صلح در غرب آسیا در چارچوب قوانین بین‌المللی، از سازمان ملل خواست که فورا جلسه‌ای تشکیل دهد تا از تبدیل شدن درگیری به جنگ جهانی سوم جلوگیری کند.

مطالبه هندوراس؛ سازمان ملل متحد، تمامی سازوکارهای لازم برای جلوگیری از جنگ جدیدی در خاورمیانه با پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی را به کار بندد

دولت هندوراس نیز از سازمان ملل متحد و آنتونیو گوترش دبیرکل این نهاد خواست تا «تمامی سازوکارهای لازم را فعال کند و از جنگ جدیدی در خاورمیانه که عواقب آن غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود، اجتناب ورزد».

سیومارا کاسترو رئیس‌جمهوری هندوراس و رئیس موقت جامعه کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب (سلاک) با یادآوری اینکه آمریکای لاتین خود را «منطقه صلح» می‌داند، بر «ضرورت احترام میان کشورها به منظور نجات بشریت» تاکید کرد.

علاوه بر این سه کشور، شماری دیگر از کشورهای آمریکای لاتین نیز نسبت به پاسخ مشروع ایران به تجاوزهای رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده‌اند؛ دولت ونزوئلا در بیانیه‌ای اعلام کرد «در نتیجه نسل‌کشی در فلسطین و عملکرد غیرمسئولانه رژیم اسرائیل و همچنین انفعال سازمان ملل متحد، بی‌ثباتی در منطقه در هفته‌های اخیر تشدید شده است».

دولت برزیل نیز با ابراز «نگرانی شدید» نسبت به تحولات خاورمیانه، خطاب به جامعه بین‌المللی از آنها خواست تا برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه بیسج شده و بر تلاش‌های خود بیافزیند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه