اخبار داغ

اسلامی:

همکاری با آژانس در چارچوب پادمان و ان.پی.تی در سرلوحه سیاست ایران است

همکاری با آژانس در چارچوب پادمان و ان.پی.تی در سرلوحه سیاست ایران است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران اراده رسیدن به ۲۰ هزار مگاوات برق اتمی را تا ۱۴۲۰ دارد و این طرح را در سواحل شمالی و جنوبی به اجرا می‌گذاریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسلامی در سخنانی در افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان افزود: امیدواریم در این نشست و در پنل ها و گفتگوها تعاملات خوبی شکل بگیرد.

وی همچنین از انجمن هسته ای ایران و بانیان کنفرانس قدردانی کرد و از استاندار و مسئولان استان اصفهان تشکر کرد.

اسلامی گفت امروز که دنیا با تغییرات اقلیم مواجه است و اراده جمعی کشورها برای صفر کردن کربن تا ۲۰۵۰ به یک پیمان تبدیل شده و سه برابر شدن نیروگاه‌های اتمی هدف‌گذاری شده ما شتابان‌تر در راستای گسترش فناوری هسته‌ای برای رسیدن به انرژی پاک تلاش می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد که اجرای این برنامه سرمایه گذاری خارجی و داخلی و فاینانس داخلی و خارجی به عنوان عاملیت پیش برنده سرمایه گذاری تعریف شده و این جا از کشورها و موسساتی که آمادگی سرمایه گذاری در این حوزه را داشته باشند، دعوت می‌کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب پادمان و ان.پی.تی در سرلوحه سیاست ایران است. به شهادت گزارش‌های مستمر آژانس ظرفیت جذب شده بازرسی از تاسیسات هسته‌ای ایران در ۲۰۲۳ به میزان ۲۲ درصد بازرسی‌های کل جهان بوده است در حالی که ظرفیت نصب شده ما ۳ درصد و بازرسی‌ها ۲۲ درصد. این حجم از بازرسی در طول تاریخ از هیچ کشوری صورت نگرفته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: ما حداکثر در ۲ ماه آینده اولین مرکز آموزش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای را در اصفهان افتتاح خواهیم کرد که به قطب تاثیر گذار برای تربیت نیروی انسانی تبدیل می‌شود.

معاون رئیس جمهور گفت: امیدواریم با توجه به تعاملات و همزمان با تهاجم رسانه‌ای و روانی علیه ما آژانس هم بتواند نقش خودش را به عنوان یک نهاد بین‌المللی به طور مستقل‌ و بدور از فشارهای سیاسی و اعمال نفوذها ایفا کند و تسهیلات را همان طورکه در اساسنامه آژانس تعریف شده فراهم کند تا همه کشورها از علوم و فنون هسته‌ای به طور عادلانه بهره‌مند شوند.

اسلامی افزود: امیدواریم بتوانیم کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای را ۲ سالانه ادامه دهیم و از پرتو این همکاری‌ها و مشارکت ها بدون نفوذ نظام سلطه، علوم و فنون هسته‌ای به سهولت در اختیار کشورهای نیازمند قرار گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه