مارتینو: باید ۳ امتیاز را می‌گرفتیم

مارتینو: باید ۳ امتیاز را می‌گرفتیم
سرمربی آرژانتینی بارسلونا معتقد است که تیمش می‌بایست در دیدار مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا پیروز می‌شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناتاتا مارتینو پس از تساوی یک بر یک شب گذشته تیمش مقابل میلان در سن‌سیرو در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: اشتباهات خط دفاعی که منجر به گل روبینیو شد، برایمان گران تمام شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: مثل همان اتفاقی که در اوساسونا رخ داد، تکرار شد. ما کنترل بازی را در دست داشتیم و برای پیروز شدن هرکاری کردیم؛ نشان دادیم که ما تنها تیمی هستیم که در زمین به دنبال سه امتیاز است اما متأسفانه نتوانستیم این کار را انجام دهیم.

,

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: تنها این احساس را دارم که باید همه سه امتیاز را امشب به خانه می‌بردیم.

,

وی اضافه کرد: همیشه این احتمال وجود دارد که روی ضدحملات ضربه بخورید و در دقایق پایانی مسابقه به اندازه نیمه اول سر حال نیستید. ما چند موقعیت خوب توسط اینیستا و آدریانو داشتیم که می‌توانستیم گل دوم را بزنیم و توپ را عالی به گردش درمی‌آوردیم؛ در حالی که به سختی می‌شود گفت که میلان در نیمه دوم موقعیت داشت.

,

مارتینو گفت: درست در شروع مسابقه اشتباهی انجام دادیم و بهایش را پرداختیم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه