اخبار داغ

روئینگ سوار و سرمربی تیم و رئیس فدراسیون قایقرانی چه گفتند؟

مجلل: المپیک اولین تجربه من بیرون از آسیاست/ فرزام: از ابتدا برای حضور مجلل در شانس مجدد برنامه داشتیم

مجلل: المپیک اولین تجربه من بیرون از آسیاست/ فرزام: از ابتدا برای حضور مجلل در شانس مجدد برنامه داشتیم
روئینگ سوار و سرمربی تیم و رئیس فدراسیون قایقرانی در پایان مسابقات رویینگ تک نفره سنگین وزن زنان صحبت کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ فاطمه مجلل، قایقران ایران در رویینگ تک نفره سنگین وزن زنان در خط یک به مصاف رقبای خود رفت و با عبور از خط پایان به عنوان نفر چهارم از صعود مستقیم به مرحله یک چهارم نهایی بازماند و به شانس مجدد رفت.

در پایان این مسابقه روئینگ سوار و سرمربی تیم و رئیس فدراسیون قایقرانی ایران صحبت کردند.

مجلل: المپیک اولین تجربه من برای رقابت بیرون از آسیاست

فاطمه مجلل دختر قایقران ایران در رویینگ سنگین وزن تک نفره که امروز در مرحله مقدماتی چهارم شد و به شانس مجدد رفت، گفت: در گروه سختی قرار داشتم و می دانستم که کارم برای صعود به مرحله بعد آسان نیست. به همین دلیل تصمیم گرفتیم که توان اصلی ام را برای مسابقه فردا بگذارم. 

او ادامه داد: اگر به نام رقبایم ‌دقت کنید، می بینید که چه کار سختی داشتم. همه آنها سال‌های تجربه حضور در رقابت های جهانی و المپیک را دارند، در حالیکه این مسابقه، اولین حضور من در یک مسابقه بیرون آسیا است. 

فاطمه مجلل در پاسخ به این سوال که چه نتیجه‌ای او را راضی می‌کند، گفت: من باید سعی کنم که در هر مسابقه نسبت به آنچه بوده ام، بهتر شوم. البته برای مسابقه فردا و حضور در مرحله بعد همه تلاشم را انجام می‌دهم اما چیزی که در پایان کارم در المپیک پاریس مرا راضی می‌کند، این است که بدانم یک قدم بلند به جلو برداشته‌ام.

فرزام: از ابتدا برای حضور مجلل در شانس مجدد برنامه داشتیم

افشین فرزام سرمربی تیم ملی رویینگ ایران در المپیک پاریس نتیجه فاطمه مجللی را قابل پیش بینی دانست ‌و اظهار داشت: می دانستیم که فاطمه در رقابت با قایقرانانی که هر کدام رزومه بسیار قوی دارند، کار سختی دارد، به همین خاطر تمرکز اصلی را روی حضور در شانس مجدد گذاشتیم.

او گفت: فاطمه بسیار جوان است و‌ مسابقه‌های بین المللی کمی را پشت سر گذاشته به همین دلیل نباید از او انتظار صعود مستقیم داشته باشیم. 3 نفر از ورزشکارانی که در گروه فاطمه مجلل حضور داشتند، عنوان‌های جهانی دارند و طبیعی است که او‌ باید در شانس مجدد به صعود فکر‌ کند. از ابتدا این شرایط را می دانستیم و برایش برنامه‌ریزی داشتیم.

فرزام در پاسخ به این سوال که با شروع رقابت‌های رویینگ، عملکرد نمایندگان ایران را چطور پیش بینی می‌کند، گفت: فردا و بعد از مسابقه شانس مجدد بهتر می‌توانم در این رابطه صحبت کنم. اما در مجموع شرایط ورزشکاران ما خوب است و تلاش می‌کنند که بهترین عملکرد خود را داشته باشند.

فرزام همچنین درباره میزبانی پاریس ادامه داد: با توجه به مسابقاتی که در روز اول دیدم، باید بگویم که پاریس از نظر فنی رقابت‌های خوبی را برگزار می‌کند. در ارتباط با مسایل دیگر میزبانی مانند غذا و … هم معتقدم که من و ورزشکاران خیلی روی این موضوع تمرکز نداریم‌. به نظرم شرایط به صورتی هست که در کار ما خللی ایجاد نمی‌کند. همه تمرکز ما روی مسابقه است و نباید به چیز دیگری فکر کنیم.

سهرابیان: قول مدال در لس‌آنجلس را می‌دهم

علیرضا سهرابیان، رییس فدراسیون قایقرانی در روز نخست رقابت‌های رویینگ و بعد از مسابقه فاطمه مجلل در مرحله مقدماتی، درباره شرایط تیم ملی قایقرانی ایران صحبت کرد.
او ابتدا به تیم پنج نفره قایقرانی اشاره کرد و گفت: برای اولین بار است که در هر سه رشته رویینگ، کانو و کایاک سهمیه داریم و با تیم پنج نفره در المپیک شرکت کرده‌ایم. چهار سال پیش این موضوع را به عنوان یکی از اهداف‌ اصلی خود تعیین کردیم و خوشحالم که امروز به این هدف رسیده‌ایم.
او ادامه داد: دستیابی به این هدف به این معنا نیست که راضی شده‌ایم. حتما ورزشکاران ما به دنبال ثبت بهترین نتیجه ممکن هستند و تلاش‌شان را می‌کنند.‌ کسب موفقیت در کنار بهترین‌های دنیا نیازمند کار بلندمدت است. من باور دارم که اگر مسیری که شروع کرده‌ایم را به همین سرعت ادامه دهیم، می‌توانیم در المپیک لس‌آنجلس به مدال فکر کنیم. چهار سال پیش گفتم به دنبال کسب سهمیه ‌در تمام رشته‌ها و حضور خوب در پاریس هستیم و حالا می‌گویم که در المپیک ۲۰۲۸ می‌توانیم به دنبال مدال باشیم.
  سهرابیان با اشاره به روند آماده‌سازی تیم‌ ملی قایقرانی گفت: به عنوان رییس فدراسیون قایقرانی و نه به عنوان عضو هیات اجرایی، می‌گویم که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بهترین حمایت را از ورزشکاران داشتند. به طوریکه توانستیم اردوهای خوبی را تدارک ببینیم، مانند اردوی قایقرانان آبهای آرام در ایتالیا که خمین روژها در حال انجام است.
رییس فدراسیون قایقرانی در ارتباط با میزبانی پاریس نیز گفت: غذای بد دهکده برای ما خوب شد. چون ورزشکاران ما می خواستند وزن کم کنند و این وضعیت برایمان خوب شد! این نحوه میزبانی برای ورزشکارانی که می‌خواهند وزن کم کنند، خوب است.
او با این توضیح ادامه داد: پیش بینی نمی‌کردیم که پاریس چنین میزبانی ضعیفی به نمایش بگذارد. موضوع غذا در دهکده ورزشکاران و همچنین نظافت، مسایل مهمی هستند که ورزشکاران را آزار می‌دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه