رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه:
با ۶ هزار نفر که قصد آلوده سازی قوه قضاییه را داشتند برخورد شد
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: سال گذشته با بیش از شش هزار نفر از افرادی که قصد دامگذاری، نفوذ و آلودهسازی محیط عدلیه را داشتند و یا میخواستند در زمینه ورود و خروج اقلام ممنوعه به مراکز و مراجع قضایی اقدامی را انجام دهند، برخورد صورت گرفت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام عبداللهی در رییس قوه قضاییه با مسئولان و کارکنان مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در سراسر کشور طی سخنانی با اشاره به رویکرد این مرکز در انجام وظایف و امور محوله اظهار کرد: تمام سعی و اهتمام ما این است که در انجام تکالیف و مسئولیتهایی که بر عهده داریم به صورت مؤمنانه، انقلابی، پرکار و مردمی ایفای نقش کنیم.
وی با اشاره به آمار بالای مراجعات مردمی به مراجع و مراکز قضایی اظهار کرد: بخشی از این مراجعات نیز پس از طی مسافتهای طولانی صورت میگیرد، اما شاهد هستیم که میزان رضایتمندی مردم از این قوه قضاییه نسبت به گذشته افزایش یافته و امروز به لطف خداوند متعال، مردم با آرامشخاطر بیشتری به عدلیه مراجعه میکنند.
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه ضمن اشاره به برخی اقدامات صیانتی و پیشگیرانه این مرکز، عنوان کرد: طی سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۲ هزار مورد برخورد پیشگیرانه اعم از تذکر لفظی، دعوت به ارشاد حضوری، ممانعت از انجام اقدام مجرمانه و ... در سطح کارکنان دستگاه قضا، وکلا، کارشناسان، مراجعین و مرتبطین با دستگاه قضا داشتیم.
عبداللهی در ادامه گفت: در سال گذشته با بیش از شش هزار نفر از افرادی که قصد دامگذاری، نفوذ و آلودهسازی محیط عدلیه را داشتند و یا میخواستند در زمینه ورود و خروج اقلام ممنوعه به مراکز و مراجع قضایی اقدامی را انجام دهند، برخورد صورت گرفت.
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به تسهیل رفت و آمدها به واحدهای قضایی در نتیجه استفاده از سامانه کنترل تردد نیز عنوان کرد: طی سال ۱۴۰۲ با استفاده و بکارگیری سامانه کنترل تردد، بیش از ۱۰ هزار نفر از متهمان و مجرمان متواری، شناسایی شده و به مراجع قضایی و یا ضابطین تحویل داده شدند.
عبداللهی در ادامه، تعامل و همافزایی مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با جامعه اطلاعاتی کشور را مثبت، قوی و سازنده ارزیابی کرد.
وی همچنین ضمن اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته از سوی مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در زمینه پایش فضای مجازی، گفت: طی سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸ کانال تلگرامی خاص که مجهز به هدایتهای بیرونی بوده و در پی به انحراف کشاندن کارکنان قوه قضاییه بودند، شناسایی شده و برخورد لازم با آنها صورت گرفت.
عبداللهی تصریح کرد: مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه علاوه بر سامانه ۱۵۸۰ و پاسخگویی به درخواستها و مطالبات مردم و مراجعان، تلاش میکند در مجموعهها و مراکز و مراجع قضایی، حضوری ملموس، آشکار و مستمر داشته باشد؛ اعتقاد ما این است که حفاظت باید در معرض دید مردم باشد تا در صورت لزوم افراد بتوانند با اطمینان خاطر به آن مراجعه کنند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در راستای ارتقاء بنیه علمی تشکیلات قضایی، از برگزاری حدود هزار دوره آموزشی حفاظت در سراسر کشور برای گروههای مختلف سنی، علمی و موقعیتی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
ارسال دیدگاه