اخبار داغ

آموزش آیلتس از مبتدی تا پیشرفته با شرکت در کارگاه ‌های آیلتس سفیر

آموزش آیلتس از مبتدی تا پیشرفته با شرکت در کارگاه ‌های آیلتس سفیر
آیلتس به عنوان یکی از معتبرترین و پذیرفته‌ شده‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی در سراسر جهان، پیش‌نیاز ادامه‌ی تحصیل یا کار در خارج از کشور است. پس با هر هدفی که به دنبال مهاجرت هستید و نیاز به مدرک آیلتس دارید باید آموزش را از کارگاه‌ آیلتس، ورکشاپ‌ آیلتس و وبینارهای تخصصی آیلتس شروع کنید تا بتوانید سریع‌تر رشد کنید و به هدف دلخواه‌تان برسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیلتس به عنوان یکی از معتبرترین و پذیرفته‌ شده‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی در سراسر جهان، پیش‌نیاز ادامه‌ی تحصیل یا کار در خارج از کشور است. پس با هر هدفی که به دنبال مهاجرت هستید و نیاز به مدرک آیلتس دارید باید آموزش را از کارگاه‌ آیلتس، ورکشاپ‌ آیلتس و وبینارهای تخصصی آیلتس شروع کنید تا بتوانید سریع‌تر رشد کنید و به هدف دلخواه‌تان برسید. در این مطلب به معرفی بسترهای مختلف آموزشی و انتخاب مناسب‌ترین مرجع می‌پردازیم.

کارگاه آیلتس

تفاوت کارگاه، ورکشاپ و وبینار آیلتس در چیست؟

شناخت تفاوت کارگاه، ورکشاپ و وبینار به شما کمک می‌کند در هر جای مسیر یادگیری هستید بتوانید بهترین گزینه را براساس نیاز و هدف‌تان انتخاب کنید تا با صرفه‌جویی در وقت و انرژی، سریع‌تر به هدف موردنظرتان برسید.

  • کارگاه: کارگاه‌ها جلسات تعاملی‌ای هستند که به شما فرصت می‌دهند تا به شکل کاربردی با موضوعات مختلف آشنا شوید. در کارگاه ‌های آیلتس می‌توانید با موضوعات مختلف آزمون، تکنیک‌های پاسخ دادن به سوالات و استراتژی‌های مختلف برای یادگیری سریع‌تر، آشنا شوید.
  • ورکشاپ: ورکشاپ‌ها هم مانند کارگاه‌ها به گفتن نکات و تکنیک‌های آیلتس می‌پردازند با این تفاوت که معمولا روی یک موضوع خاص مثل استراتژی‌های رایتینگ یا لیسنیگ و... تمرکز دارند. بنابراین برای مثال اگر متوجه شده‌اید که در در یکی از مهارت‌ها ضعف دارید می‌توانید به سراغ ورکشاپ‌ آیلتس بروید و به‌شکل متمرکز روی نقطه‌ ضعف‌تان کار کنید.
  • وبینار: وبینارها همان‌طور که از اسم‌شان مشخص است به شکل آنلاین برگزار می‌شوند و شما می‌توانید از هر جا و در هر زمان در وبینارهای تخصصی آیلتس شرکت کنید و با مربیان و دیگر زبان‌آموزان در تعامل باشید. یک ویژگی دیگر وبینارها این است که می‌توانید ویدیوی ضبط شده‌ی آن را چندین بار ببینید، به این شکل هیچ نکته‌ای را از دست نخواهید داد.

هرکدام از این روش‌ها مزایای خاص خودش را دارد و شما می‌توانید بسته به شرایط مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

تفاوت گارکاه آیلتس با ورکشاپ آیلتس

چرا باید در کارگاه، وبینار و ورکشاپ‌های تخصصی آیلتس سفیر شرکت کنیم؟

سفیر به عنوان برگزار کننده‌ی ماک آیلتس به استادان درجه یک دسترسی دارد و کارگاه‌ها، ورکشاپ‌ها و وبینارها را براساس آخرین تغییرات استانداردهای آزمون آیلتس طراحی می‌کند و پیش می‌برد.

استادان این کارگاه‌ها از طراحان سوالات آزمون ماک آیلتس هستند بنابراین با سطح سختی سوالات، چالش‌ها، فرمت استاندارد و... به خوبی آشنایی دارند. همچنین سفیر با سال‌ها تجربه در برگزاری کلاس‌ها و آزمون ماک آیلتس، اشتباهات رایج زبان‌آموزها را شناسایی کرده و طرح درس‌ها را براساس جزیی‌ترین تکنیک‌های آموزشی طراحی کرده است. در صورت تمایل برای شرکت در امتحان ماک آیلتس می توانید از طریق لینک رو به رو https://ielts.safirmall.com/ نوع آزمون را انتخاب کرده و ثبت نام نمایید.

کارگاه‌های آیلتس سفیر برای چه کسانی مناسب است؟

اگر مدت زیادی است در حال خواندن آیلتس هستید، تمام کلاس‌های لازم را گذرانده‌اید، منابع را مرور کرده‌اید و گمان می‌کنید بهترین نمره را در آیلتس کسب خواهید کرد بهتر است برای اطمینان بیشتر کارگاه‌ آموزش آیلتس سفیر را هم امتحان کنید. تجربه نشان داده زبان‌آموزان در کارگاه‌های تخصصی آیلتس سفیر نکات و تکنیک‌هایی را یاد می‌گیرند که می‌تواند نمره‌ی آیلتس آن‌ها را به بالای 7 برساند.

کارگاه آموزشی آیلتس (مهارت نوشتن) Uni-Skills Writing

این کارگاه توسط استادانی برگزار می‌شوند که از اعضای کلیدی طراحان سوالات آزمون ماک آیلتس هستند بنابراین با ساختار سوالات کاملا آشنایی دارند. در این ورکشاپ که به دو شکل Academic و General برگزار می‌شود، سوالات و نکات ریز رایتینگ بررسی می‌شود تا شما برای پاسخ دادن به چالشی‌ترین سوالات آزمون آیلتس هم آماده باشید.

کارگاه فشرده آیلتس یک روزه مهارت شنیدن Uni-Skills Listening

مهارت listening (شنیداری) یکی از پر چالشی‌ترین مهارت‌ها برای زبان‌آموزان است، چرا که ممکن است در آزمون اصلی صداها با لهجه‌های مختلف و سرعت زیاد پخش شود و شما نتوانید به درستی به سوالات جواب بدهید. در این کارگاه تکنیک‌های گوش دادن مثل پیش‌بینی محتوا بر اساس سوال، شنیدن با جزییات، تفکیک اطلاعات مرتبط و غیرمرتبط، تشخیص ایده‌های اصلی و جزیی و هزاران نکته‌ی ریز و درشت دیگر به شما آموزش داده می‌شود تا به خوبی از پس این بخش بربیایید.

کارگاه فشرده آیلتس یک روزه Uni Skills Reading

در زمان برگزاری آزمون آیلتس ۱۴۰۳ با چالش‌هایی مثل زمان‌بندی، خواندن متن طولانی، واژه‌های ناآشنا، پرسش‌های مختلف، فهم جزییات متن، تشخیص منظور اصلی نویسنده و... رو به رو می‌شوید که با شرکت در کارگاه‌ فشرده‌ی Reading آیلتس سفیر، با تکنیک‌های خواندن سریع مثل اسکن کردن متن، جست‌وجو برای اطلاعات خاص، تشخیص ایده‌های اصلی، زمان‌بندی و نکات طلایی دیگر آشنا می‌شوید و می‌توانید امتیاز خوبی از این بخش آزمون بگیرید.

کارگاه آموزشی آیلتس Uni-skills مهارت  Speaking

توانایی صحبت کردن طولانی، استفاده از واژه‌های مناسب و متنوع، استفاده از ساختارهای گرامری درست و متنوع، پاسخ به سوالات غیرمنتظره، توانایی ارتباط برقرار کردن با امتحان‌گیرنده، مدیریت زمان، مدیریت استرس، فهم دقیق سوالات، کیفیت پاسخ‌ها و... همه و همه از چالش‌هایی هستند که در زمان آزمون اسپیکینگ آیلتس به سراغتان می‌آیند اما با شرکت در کارگاه آموزشی آیلتس Uni-skills مهارت Speakingمی‌توانید به‌راحتی از پس این چالش‌ها بربیایید. فراموش نکنید مدرسان شما در این کارگاه کسانی هستند که سال‌هاست تجربه‌ی طراحی سوالات آزمون‌های ماک آیلتس را در کارنامه دارند و با زیر و بم‌های آزمون آیلتس به خوبی آشنا هستند.

وبینارهای آیلتس سفیر چه مزایایی دارد؟

روزهای نزدیک به آزمون آیلتس روزهای شلوغی است پس اگر زمان شرکت در کلاس‌های حضوری را ندارید فرصت شرکت در وبینارها را از دست ندهید. از مزایای شرکت در وبینارهای تخصصی سفیر می‌توانیم به نکات زیر اشاره کنیم:

  • دسترسی آسان از هر مکانی که شما هستید.
  • صرف هزینه‌ی کمتر به نسبت کلاس‌های حضوری.
  • استفاده از منابع و اسلایدهای ارائه‌شده در وبینار.
  • مراجعه‌ی دوباره به ویدیوی ضبط شده‌ی وبینار.
  • بهبود مهارت‌های چهارگانه‌ به کمک تکنیک‌های تخصصی استادان برجسته.

برای شرکت در وبینارهای تخصصی آیلتس نیازی به نصب نرم‌افزار خاصی ندارید و تنها از طریق لینک ادوبی‌کانکت می‌توانید در روز و ساعت مشخص وارد کلاس شوید.

مزایای وبینار آیلتس

شرکت در ورکشاپ‌های آیلتس سفیر برای چه کسانی مناسب است؟

عنوان برخی از ورکشاپ‌های آیلتس سفیر عبارت است از:  Study Skills and Strategies for Pre-IELTS Students ، ورکشاپ Speaking : How To Use Discourse Markers،  Grammar : The Passive Voice، Grammar : Narrative Tenses و...

همان‌طور که می‌بینید ورکشاپ‌ آیلتس به شکل جزیی‌تر و البته با تمرکز بیشتر به مباحثی مثل تکنیک‌های خواندن سریع در قسمت ریدینگ، ساختار و تکنیک‌های نوشتن مقاله در قسمت رایتینگ، تفلط و فلوئنسی در قسمت اسپیکینگ، تکنیک‌های گوش دادن و جداسازی اطلاعات در بخش لیسنینگ، واژگان و عبارات کلیدی مرتبط با موضوعات متداول آیلتس یا گرامرهای پیچیده و چگونگی استفاده از آن‌ها و موضوعات جزیی دیگر پرداخته می‌شود.

مهم‌ترین مزیت شرکت در ورکشاپ این است که در مدت زمان کوتاه می‌توانید روی موضوعی خاص عمیق شوید و نقطه‌ ضعف‌هایتان را در یک مورد خاص برطرف کنید.

در آخر

شما در یادگیری آیلتس با نکات و تکنیک‌ها رو به رو هستید نه فقط دانش زبانی! بنابراین حتی اگر دانش زبانی بالایی دارید با شرکت در کارگاه‌ها، ورکشاپ‌ها، وبینارهای تخصصی آیلتس سفیر و همچنین ماک آنلاین، می‌توانید نکات ریزی را که از چشم شما دور مانده بود، کشف کنید. تسلط بر این نکات جزیی می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در نتیجه‌ی آزمون آیلتس شما داشته باشد. هم‌چنین با شرکت در کارگاه‌ها و کلاس‌های تخصصی آیلتس، می‌توانید با اشتباه‌های رایج بین زبان‌آموزان آشنا شوید و خودتان را برای هر نوع سوال چالش‌برانگیز یا منحرف‌کننده‌ای آماده کنید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه