اخبار داغ

وضعیت باشگاههای ما خوب نیست؛

دنیامالی: به مسائل و مشکلات سرخابی‌ها بی‌تفاوت نیستیم

دنیامالی: به مسائل و مشکلات سرخابی‌ها بی‌تفاوت نیستیم
وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر می‌خواهیم سرانه ورزش در حوزه همگانی بالاتر برود، باید نگاه جدی‌تری به باشگاه‌ها داشته باشیم.

به گزارش راه دانا به نقل از  پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی در حاشیه برگزاری مراسم تجلیل از باشگاه‌های برتر کشور درخصوص پیشرفت و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی اظهار داشت: آخرین روز هفته تربیت‌بدنی و ورزش است و خواستیم از زحمات بخش خصوصی در ورزش تجلیل کنیم. ما حدود 33 هزار باشگاه ثبت شده داریم و معتقدیم از نظر تقنینی، شرایطی به وجود بیاوریم که باشگاه‌ها از شرایط بهتری از نظر معافیت‌ها و تسهیلات برخوردار شوند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم سرانه ورزش در حوزه همگانی بالاتر برود، باید نگاه جدی‌تری به باشگاه‌ها داشته باشیم. البته به این معنا نیست که ما ورزش را صرفا پولی کنیم و باید یک سری اماکن ورزشی که در اختیار دولت است، شرایطش را به گونه‌ای فراهم کنیم که برای مردم خصوصا جوانان گران تمام نشود.

او درخصوص ورزشگاه نیمه‌کاره استان قم و برنامه وزارت ورزش و جوانان برای تکمیل این پروژه گفت: برنامه ما این است که 4500 پروژه نیمه‌کاره را مورد بررسی قرار دهیم. طبق پیش‌بینی قانون، پروژه‌هایی که بالای 50 درصد پیشرفت داشته‌اند، در اولویت قرار دارند و در تلاش هستیم اماکن ورزشی‌ که پیشرفت فیزیکی‌ای‌اش زیاد نبوده است را هم با اجازه دولت برنامه‌ریزی کنیم. برای هر استان، ما با نمایندگان محترم نشست داریم و به صورت مشروح، با مدیرکل هر استان، موضوعات را پیگیری می‌کنیم و امیدوارم بتوانیم اماکن و پروژه‌‌ها مورد نظر را به نتیجه برسانیم و منابع مالی و پیمانکار هر پروژه را مشخص کنیم و در نهایت به بهره‌برداری برسانیم.

دنیامالی درخصوص واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی و گمانه‌زنی‌هایی که در این خصوص به وجود آمده است، گفت: ما حواس‌مان به این مساله است. تیم‌های بزرگ، شرایط ویژه دارند و سرخابی‌های پایتخت که هواداران زیادی دارند، از نظر منابع مالی مشکلی ندارند و یک سری مسائل مدیریتی است که ما هم به تدریج داریم وارد می‌شویم و هوادارن مطمئن باشند که ما بی‌تفاوت نیستیم. وقتی تیم‌های ما پای‌شان از مرز بیرون می‌گذارند، فرقی نمی‌کند اسم آن تیم چی باشد و برای من مثل تیم ملی است. وقتی تیم‌های ما در خارج از کشور نتایج هواداران را به دست نمی‌آورند، باید رسیدگی‌های لازم در این خصوص صورت بگیرد.

او افزود: بحث واگذاری‌ هم مسیر قانونی داشته است و ما متناسب با این موضوع باید به این باشگاه‌ها کمک کنیم. کمک ما به معنای دخالت نیست و ما اعتقاد داریم که باید مراقبت و نظارت کنیم. کار اصلی را باید باشگاه‌ها و مدیران و مجامع باشگاه‌ها باید انجام دهند. این تیم‌ها مهم هستند و ما هم بخشی از سهامداران خود را در آن باشگاه‌ها داریم و سهام ما مدیریتی است. اگر نیاز باشد که امیدوارم این اتفاق رخ ندهد، ما آن مراقبت‌های لازم را به صورت عملیاتی وارد خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص شرایط میزبانی ایران در رقابت‌های فوتبال گفت: ما باید زیرساخت‌های خود را آماده کنیم. این مربوط به شرایط کشور است و ما هم مرتبا پیگیری می‌کنیم که شرایط ما عادی است و می‌توانیم میزبانی را داشته باشیم و امیدوارم این شرایط زودتر برطرف شود.شده است/ وجود ۳۳ هزار باشگاه در کشور آمار خوبی نیست

وضعیت باشگاه‌های ما خوب نیست

احمد دنیامالی در مراسم تجلیل از باشگاه‌های برتر اظهار داشت: خدا قوت می‌گویم به همه عزیزان و زحمت کشان عرصه باشگاه داری که برای توسعه ورزش کشور تلاش می‌کنند. طرح جامع نظام باشگاه‌داری در کمیسیون فرهنگی مطرح است و هر عزیزی در این جمع حضور دارد این آمادگی را داریم که نسخه‌ای از پیشنویس این لایحه را تقدیم کنیم که نظرات را داشته باشیم چون ما نیاز داریم که نظرات کارشناسی را بگیریم.

وی افزود: وضعیت باشگاه‌های ما خوب نیست و قطعا وجود ۳۳ هزار باشگاه در کشور رقم خوبی نیست. باشگاه‌ها ساز و کار خود را دارد و نمی‌توانیم به خیلی از اماکن ورزشی باشگاه بگوییم، چون باشگاه‌داری در دنیا الزامات خود را دارد. در دنیا معمولا باشگاه‌ها از دل بخش خصوصی بیرون می‌آیند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: درخصوص بحث معافیت مالیاتی باشگاه‌ها رایزنی زیادی کردیم که تا چند هفته دیگر ابلاغ می‌کنیم و تلاش ما این است که این امتیاز را به باشگاه‌ها بدهیم که هزینه ورزش برای مردم بیشتر از این نشود. خانواده‌ها برای ورزش هزینه‌های زیادی مجبور هستند پرداخت کنند و با مشکل مواجه می‌شوند.

دنیامالی بیان کرد: در بحث باشگاه‌های حرفه‌ای کار ما سخت‌تر است و الان با توجه به ممیزی‌هایی که داریم اکثر باشگاه‌های ما مردود هستند و در خیلی از بخش‌ها عقب هستیم. مشکلات ما در بحث باشگاه‌داری خیلی زیاد است و باید برای رفع مشکلات همفکری کنیم. بحث هزینه و فایده برای باشگاه باید اقتصادی باشد.

وی گفت: نمی‌توان انتظار داشت که دولت در مباحث باشگاه‌ها دخالتی نداشته باشد ولی از دولت منابع دریافت کند. خیلی از روسای فدراسیون‌ها و روسای هیات‌ها موقع انتخابات صحبت‌هایی درخصوص آوردن اسپانسر می‌کنند ولی در ادامه کار دستشان جلوی دولت دراز است.

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: برنامه‌های پنج ساله ما براساس شاخص‌هایی که تعریف کردیم باید جلو برود و همه مجموعه‌ها باید باهم رشد کند. همه شرایط را پذیرفته‌ایم و وظیفه داریم از باشگاه‌ها حمایت کنیم. هر باشگاهی که بخواهد از در مسابقات برون مرزی حضور پیدا کند برای ما حکم تیم ملی را دارد و باید به آن کمک کنیم.

وی گفت: ما بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر در ماه اعزام ورزشکار داریم و همه این اقدامات درجهت استمرار حمایت از ورزش است. اگر امروز برای نظام جامع باشگاه‌داری وقت نگذاریم نتوانیم خروجی مناسب داشته باشیم. امروز نیازمند راهنمایی‌ و نظرات همه عزیزان هستیم و همه تلاش می‌کنند که پرچم ورزش را بالا ببریم. همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و از هم جدا نیستیم.

دنیامالی گفت: ما باید خیلی بهتر از این چیزی که الان هستیم باشیم و با هدف مدنظر فاصله داریم. همه درحال تلاش هستیم و خیلی خوب است که این تلاش را همه حمایت کنیم و همفکری داشته باشیم. این کار گروهی است و باید با همفکری کار را به جلو ببریم و از تک‌روی پرهیز کنیم. در کنار همدلی رقابت را باید داشته باشیم چون رقابت اساس ورزش است و سازندگی ایجاد می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه