استاندار تهران:
وقت و حمایتمان را برای رفع مشکل واحدهای تولیدی استان میگذاریم
استاندار تهران با تأکید بر اینکه باید وقت و حمایتمان را برای رفع مشکل واحدهای تولیدی بگذاریم، گفت: باید کمیسیون هماهنگی بانکها برگزار شود و پس از بررسی اولویتها مشخص شوند و با تزریق اعتبار سرمایه در گردش، تولید و اشتغال را افزایش داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصادق معتمدیان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران که با حضور مدیران واحدهای تولیدی، اصناف و نمایندگان بانکهای استان تهران برگزار شد، با بیان اینکه در شرایط فعلی مشکلات زیادی در مسیر تولید کشور وجود دارد و تحریمها مشکلات زیادی در وضعیت اقتصادی و تولید ما به وجود آورده است، اظهار کرد: اولین توصیه ما این است که با توجه به شرایط کشور واحدهای تولیدی مدارا کنند و از ظرفیتهای قانونی استفاده شود و بتوانیم کمک کنیم. صنفینگری در بخشهای دولتی بیداد میکند و همکاری و هم افزایی کمتر صورت میگیرد؛ قانون گذار هم قانون را مشخص کرده و اگر اینجا مصوبهای ابلاغ شد، حتما باید اجرا شود و در شرایط فعلی تمام دستگاههای دولتی باید تابع تصمیمات قانون باشند. اینکه بخواهیم حرف خودمان را به کرسی بنشانیم قابل قبول نیست و باید به آن شرکت تذکر داده شود و اگر کار انجام نشد باید تعیین تکلیف شود. شرایط امروز ما عادی نیست که هر کسی بخواهد برای خودش تصمیم بگیرد. افرادی که نخواهند تمکین کنند باید تغییر کنند و مطالبه جدی دارم که مصوبات حتما باید اجرا شود. اگر مدیر یا معاون ناکارآمدی سر کار باشد حتما باید کنار برود و این مهم ترین مأموریت ماست. مفهوم ستاد تمکین کردن اعضاء است.
وی ادامه داد: ۳۰ درصد از تولید ناخالص کشور در استان تهران است و اهمیت این استان را نشان میدهد. بیش از ۵۰ درصد از درآمدهای مالیاتی کشور در استان تهران وجود دارد و باید تخصیص منابع و اعتبارات در حوزه تملک تخصیص پیدا کند. ما شب و روز باید پاسخگو باشیم و تعطیل و غیرتعطیل نداریم و عزم و اراده برای حل مشکلات داشته باشیم. مدیران ما باید قدرت تصمیم گیری داشته باشند و مدیریت بدون این ویژگی دیگر نقشی ندارد. ما بیش از ۹۰ کارگروه، شورا و کمیسیون در استان داریم و باید از اختیاراتمان در جهت رفع وضعیت امروز باشد.
استاندار تهران اضافه کرد: نوسانات ارزی، تهیه مواد اولیه و ناترازیهای انرژی نشان میدهد کار سخت است و باید از این شرایط عبور کنیم. مسائل قابل حل است و اگر واحدهای تولیدی مشکلی دارند اعلام کنند تا از سمت وزارت خانهها پیگیری کنیم و همه قرار است با همکاری هم مشکلات را حل کنیم.
وی ادامه داد: در یکشنبههای تولید باید بتوانیم یک ساز و کار را تعریف کنیم و وقت و توان و حمایتمان باید از واحدهای تولیدی مشکل دار و درگیر آسیب باشد. در این شرایط اولویت ما سرمایهگذاری جدید نیست و باید کمک کنیم از ظرفیت موجود استفاده کنیم. کمیسیون هماهنگی بانکها باید برگزار شود و بررسی کنند و اولویتها مشخص شود؛ میتوان با یک تزریق اعتبار سرمایه در گردش تولید و اشتغال را افزایش داد. نظارت بر اجرای مصوبات را باید داشته باشیم و زمانبندی را هم لحاظ کنیم. مباحث امور مالیاتی باید دسته بندی شود و اگر اختیار کافی وجود ندارد در مراجع بالا پیگیری خواهیم کرد و حتما باید به این مسئله توجه شود.
معتمدیان افزود: بخشی از مشکلات کارخانهها تأمین اجتماعی است و در روزهای تعطیلی هم که با مصوبه کارگروه اضطرار تشکیل شده، تامین اجتماعی به کارخانهها اخطار میدهند. روی نیروها فشار روحی و روانی میآورند و شرایط را درک نمیکنند. باید مذاکره صورت بگیرد و در صورت تمکین نکردن با آنها برخورد شود.
ارسال دیدگاه