گزارش دانا از مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در تهران؛
میثاق امت با ولایت، در میدان امام حسین(ع)
قنبری، پژوهشگر تاریخ، در مراسم بزرگداشت یومالله ۹ دی، به تحلیل وقایع سال ۸۸ و نقش مقاومت اسلامی در مقابله با فتنهها پرداخت و بر اهمیت بصیرتافزایی و پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم بزرگداشت یومالله ۹ دی با محوریت بصیرتافزایی و پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی در دو بخش تبیینی و میدانی از ساعت ۱۵ در میدان آئینی امام حسین (علیهالسلام) برگزار شد. این رویداد، فرصتی بود تا بار دیگر بر اهمیت حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید شود.
گزارش تصویری/ بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین(ع) تهران
این مراسم با حضور جمع گستردهای از مردم انقلابی، مسئولان و شخصیتهای برجسته برگزار شد. حضور پرشور مردم نشاندهنده پایبندی آنان به آرمانهای انقلاب و تأکید بر ادامه راه امام و شهدا بود.
در این مراسم، بصیرتافزایی بهعنوان یکی از محورهای اصلی مورد توجه قرار گرفت. بصیرتافزایی به مردم کمک میکند تا در مقابل جریانهای انحرافی و فتنهگران، هوشیار باشند و بتوانند از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کنند.
این مراسم در دو بخش تبیینی و میدانی برگزار شد. در بخش تبیینی، به تحلیل و بررسی رویدادهای مهم انقلاب و نقش یومالله ۹ دی پرداخته شد. در بخش میدانی نیز، برنامههای مختلفی از جمله نمایشهای میدانی و اجتماعات مردمی برگزار گردید.
حضور گسترده مردم و تأکید بر پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی، نشاندهنده عزم ملت ایران در حفظ دستاوردهای انقلاب و جلوگیری از نفوذ دشمنان بود. این مراسم، فرصتی بود تا بار دیگر بر اهمیت وحدت و همبستگی ملی تأکید شود.
حشمت الله قنبری، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ، در مراسم بزرگداشت یومالله ۹ دی به سخنرانی پرداخت. وی این روز را پانزدهمین سالروز حماسه بزرگ ملت ایران در مقابله با فتنهای تاریک و سیاه دانست که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم به وقوع پیوست.
تحلیل وقایع سال ۸۸
قنبری توضیح داد که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، مجموعهای از تعصبات و بد اخلاقیها از سوی برخی افراد ذینفع، زمینه مناسبی را برای ضربه زدن به مقدسات و ارزشهای انقلابی و اسلامی فراهم کرد. وی افزود که دو نفر از نامزدهای انتخاباتی با ادعای تقلب و به بهانه صیانت از آرای مردم، فضای سیاسی و اجتماعی کشور را به سمت آشوب سوق دادند.
نقش دشمنان در فتنه ۸۸
این پژوهشگر تاکید کرد که دشمنان شناسنامهدار و بیشناسنامه ملت ایران از ماهها قبل از انتخابات برای ایجاد فتنه برنامهریزی کرده بودند. هدف آنها تبدیل انتخابات به یک انقلاب رنگین و مخملی و براندازی نظام جمهوری اسلامی بود.
پایان فتنه با حضور مردم
وی اظهار داشت که فتنه سبز با حمایت ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش شکل گرفت و اعتراضات به انتخابات به آتش زدن خیمههای حسینی و هجوم به مساجد و تکایا انجامید. اما خروش حماسی ملت ایران در روزهای هشتم و نهم دی ماه، غائله را ختم کرد و متمردین و بدخواهان را با یأس و ناامیدی مواجه کرد.
مفهوم فتنه در تاریخ اسلام
قنبری توضیح داد که فتنه در فرهنگ واژههای انقلاب اسلامی به معنای دقیق و عمیق خود وارد شده است. در صدر اسلام، فتنه با ولایتگریزی، عدم تمکین از قوانین الهی و فریب افکار عمومی ظهور کرد و بعدها نیز ادامه یافت.
فتنههای پس از سال ۸۸
وی به فتنههای پس از سال ۸۸ اشاره کرد و گفت که در آبان سال ۹۸، افزایش ناگهانی قیمت بنزین و شیوه نامناسب برخورد دولت با این موضوع، زمینهساز فتنهای بزرگ بود که با هوشیاری ملت دفع شد. همچنین در سال ۱۴۰۱، جنگ ترکیبی علیه ملت ایران آغاز شد که با هوشیاری مردم و زنان شرافتمند ایرانی، قائله ختم شد.
نقش مقاومت اسلامی
قنبری تاکید کرد که مقاومت اسلامی و ملت شرافتمند ایران، اجازه ندادند که مسیر نورانی انقلاب در اختیار نااهلان و نامحرمان قرار بگیرد. وی افزود که امروز مقاومت پابرجاست و حزبالله چهره درخشان و پرافتخار لبنان و اسلام است.
تحلیل وضعیت منطقهای
وی به تحلیل وضعیت منطقهای پرداخت و گفت که طوفان الاقصی، هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را در هم کوبید و سیستمهای اطلاعاتی غرب را به چالش کشید. وی افزود که مجاهدات غزه باعث شد موضوع فلسطین و قدس شریف در صدر دغدغههای ملتهای باشرف دنیا قرار بگیرد.
قنبری در پایان سخنان خود تاکید کرد که ملت ایران با انقلاب میثاق جاودانه دارد و دشمنان شکست خوردهاند. وی افزود که هیچ نقطه امنی برای آمریکا در قلمرو اسلام باقی نخواهد ماند و شایعات بیاساس درباره پایان کار جبهه مقاومت و ایران در معرض خطر، یاوهبافی است.
گزارش تصویری/ بزرگداشت ۹ دی در میدان امام حسین(ع) تهران
ارسال دیدگاه