نشست معاون علمی و پژوهشی بسیج اساتید کشور با دبیر هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره کشور
نشست معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور با رییس پژوهشگاه قوه قضاییه و دبیر هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، برگزار شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور و دکتر وحید صالحی جانشین معاونت با دکتر خدابخش احمدی دبیر هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره کشور در محل فرهنگستان علوم دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای نشست، دکتر آرایی با اشاره به فعالیت های علمی و پژوهشی بسیج اساتید از جمله در زمینه کرسی ها گفت: مجموعه کانون های بسیج اساتید مستقر در دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در زمینه برگزاری کرسی های علمی ترویجی و مناظره و نظریه پردازی پیشگام و پیشرو می باشند.
معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور عنوان کرد: بسیج اساتید با دارا بودن شبکه گسترده استادی، موضوعات کلیدی کشور و مسائل انقلاب اسلامی را در برگزاری کرسی ها مورد تمرکز قرار می دهند.
دکتر آرایی تأکید کرد: بسیج اساتید بعنوان کمیته دستگاهی برگزاری کرسی ها همچون گذشته با بکارگیری همه ظرفیت های استادان به سمت اهداف دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی های کشور حرکت خواهد کرد.
در ادامه این نشست، دکتر خدابخش احمدی دبیر هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره گفت: بسیج اساتید بعنوان یک نهاد علمی انقلابی علاوه بر برگزاری کرسی های ترویجی اولویت دار، مناظره و نظریه پردازی را بیش از پیش در دستورکار برگزاری قرار دهد.
دکتر احمدی در پایان عنوان کرد: شناسایی و ترغیب اساتید نظریه پرداز به سمت نظام مسائل انقلاب و اسلام ضرورت دارد و در این زمینه بسیج اساتید می تواند نقش مؤثری داشته باشد.
شایان ذکر است در همین راستا قبلا، دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور با حجت الاسلام دکتر مهدی هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در محل آن پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرده بود.
در این نشست، دکتر آرایی با اشاره به فعالیت های علمی و پژوهشی بسیج اساتید گفت:کمک به نظام حکمرانی و سیاستگذاری کشور با رویکرد مسأله شناسی و حل مسأله یکی از مأموریت های مهم شبکه علمی بسیج اساتید است.
حجت الاسلام دکتر هادی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت:پژوهشگاه قوه قضاییه بعنوان مرکز ثقل مطالعات راهبردی و تصمیم سازی در سطح قوه قضائیه، آزمايشگاه حکمرانی قضایی، هوش مصنوعی و حکمرانی داده جزو برنامه ها و اقدامات مهم آن می باشد.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه تأکید کرد: این پژوهشگاه آمادگی کامل دارد تا از پژوهش های مسأله محور بسیج اساتید در حوزه مربوط به مأموریت های پژوهشگاه استفاده و دوره مشترک آموزشی در زمینه حکمرانی قضایی برگزار نماید.
ارسال دیدگاه