با اجماع بر یک داوطلب؛
ورود غیرمستقیم «گادفادر»های راندهشده به انتخابات فدراسیون فوتبال!
بهنظر میرسد برخی از مدیران اسبق ورزشی روی یک داوطلب برای ورود غیرمستقیم به انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال متمرکز شدهاند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ با نزدیکتر شدن به پایان مهلت اعلامی انجام ثبتنام از داوطلبان تصدی کرسی ریاست فدراسیون فوتبال برای حضور در مجمع انتخاباتی ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳، روز به روز افراد متفاوتتر و مختلفی برای ورود به جرگه داوطلبان و حضور در انتخابات گمانهزنی میشوند که بسیاری از آنها در پی نشستهای پیدرپی و برآمده از جریانات خاصی هستند.
اکنون وضعیت داوطلبان ثبتنام کرده و آنهایی که هنوز نیامدهاند، بهگونهای است که میتوان طیف پشت سر آنها را شناخت. از تیم مدیریتی فعلی فدراسیون فوتبال گرفته که البته هنوز رئیس فدراسیون تصمیم به ورود نگرفته تا تیم رئیس اسبق و البته معزول فدراسیون فوتبال، همچنین مربع ائتلافی مسئولان سابق فدراسیون برای ثبتنام در مجمع.
بیشتر بخوانید؛
دورخیز رئیس اسبق فدراسیون فوتبال برای حضور در انتخابات!
با این که طبق قانون و اساسنامه، فدراسیون فوتبال یک نهاد مستقل غیردولتی بوده و وزارت ورزش و جوانان در مجمع فدراسیون حتی حق رأی هم ندارد اما گمانهزنیهایی درباره حمایت طیف دولتی و وزارت ورزش و جوانان از یک یا دو کاندیدای احتمالی شنیده میشود. اگر چه یک مقام وزارتی در گفتوگو با دانا هرگونه ورود وزارت به این مجمع و انتخابات را رد کرده بود اما برخی اخبار قابل چشمپوشی نیست.
از سویی دیگر در عین ناباوری، برخی از مسئولان اسبق ورزشی که حواشی زیادی در دوره صدارتشان آفریدند و بین رؤسای فدراسیونهای ورزشی و ایادی فوتبال اصلاً محبوب نیستند هم اقدام به معرفی نامزد کردهاند و احتمال آن میرود که نامزد مورد حمایت این ۲ مدیر سابق هم طی روزهای آتی در فدراسیون حاضر شده و اقدام به ثبتنام انتخاباتی کند.
این در حالی است که یکی از این افراد سابقه ورود غیرمستقیم به انتخابات فوتبال را داشته و تقریباً همه اهالی فوتبال از دخالتهای وی در فوتبال، انتخابات فدراسیون و تعیینتکلیف تیم امید ناراضی بودهاند اما او که اکنون اساساً سمتی در فوتبال و ورزش کشور ندارد و در جای دیگری بهکارگیری شده، هنوز ولکن فوتبال و انتخاباتش نیست و به «گاد فادر» بودن علاقه زیادی نشان داده است!
امیر عابدینی، رئیس اسبق فدراسیون فوتبال هم روز گذشته درباره این جریان گفت: «فردی که در یک پست نشسته و بخشی از دولت را در اختیار دارد، تشخیص میدهد برای فوتبال هم تصمیم بگیرد.» این اظهارنظر یعنی کارهای انجام شده خیلی فراتر از دخالت است و عملاً سرنوشت فوتبال ایران بهدست کسانی افتاده که اساساً دلسوز فوتبال نبوده و بهدنبال تسویهحسابهای شخصی در مجمع اسفندماه هستند.
بیشتر بخوانید؛
مدعیان «تاج و تخت» فوتبال؛ از وزیر سابق و رئیس بازنده تا آقای «خوبان عالم»!
شنیده میشود حتی کاندید مدنظر این جریان پدرخواندگی، اصلاً مایل به ورود به انتخابات و تقابل با یاران و دوستان سابق خود هم نبوده اما فشارها از سوی این جریان باعث شده تا او وادار به ورود به انتخابات شود. در پشتپرده صحبتهایی مبنی بر مطمئن کردن این نامزد از حذف سایر رقبا در نهادهای حقوقی شده که بیتردید روزهای نگرانکننده و خطرناکی را پیش روی فوتبال ایران خواهد گذاشت.
در نهایت هم باید گفت اصلاً معلوم نیست ۲ تن از وزرای اسبق ورزش و جوانان که اتفاقا بر مجمع انتخاباتی سال ۱۳۹۹ و حتی ۱۴۰۱ مؤثر بوده و مقدمات باز شدن پرونده نقض کدهای اخلاقی در فیفا را فراهم کردند، چرا و چگونه باز هم بیخیالِ ورزش نشده و مدعی تأثیرگذاری هستند؟ گویا حضور در دولت و کمیتههای تصمیمساز سیاسی هم برخی را ارضا نکرده و هنوز چشمشان به فوتبال باقی مانده است!
ارسال دیدگاه