طرز تهیه پاستای تند و آتشین با کوفته؛ ترکیبی از طعمهای انفجاری و لذیذ
پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است که این غذای محبوب با طعم ها و مواد مختلف در جهان درست میشود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا است که این غذای محبوب با طعم ها و مواد مختلف در جهان درست میشود و شما میتوانید چه گیاهی و چه با گوشت و یا استفاده از انواع پنیر ها به این غذا طعم و بافت جدیدی دهید که بسیار خوشمزه و عالی محسوب میشود. پاستای تند و آتشین با کوفته ،این پاستا تند پخته شده با دو نوع دستور کوفته گیاهی یا گوشتی آماده میشود. یک غذای خوشمزه است ،این فقط با ۵ ماده تشکیل شده است.
مواد لازم پاستای تند و آتشین با کوفته:
-
پیاز
-
سیر
-
سبزی خشک
-
نمک،فلفل،زردچوبه
-
گل کلم
-
برنج قهوه ای
-
آرد سوخاری
-
تخم مرغ
-
ادویه
-
ماکارونی
-
سس گوجه
-
پنیر
مرحله اول تهیه پاستا تند پخته شده با دو نوع کوفته
دستور اول کوفته گیاهی؛ این پاستا تند پخته شده با کوفته گیاهی واقعاً سریع و آسان درست می شود، اما به نظر می رسد و طعم آن کمی فانتزی است، برای پخت این ماکارونی می توانید از هر نوع ماکارونی که دوست دارید استفاده کنید. من به جای نودل اسپاگتی بلند، ماکارونی کوچکتر و لقمه ای را توصیه میکنم. سس پاستا میتوانید از هر برندی که دوست دارید یا خانگی استفاده کنید. پنیر رنده شده موزارلا یا می توانید از هر نوعی که دوست دارید استفاده کنید. پنیر ذوب شده در پخت ماکارونی عالی است اما پنیر فتا یا بز نیز خوشمزه خواهد بود،این پاستا تند پخته شده با کوفته گیاهی واقعاً آسان است و فقط به 5 ماده نیاز دارد.
مرحله دوم تهیه پاستا تند پخته شده با دو نوع کوفته
یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و 455 گرم ماکارونی خشک خود را با یک قاشق نمک اضافه کنید. ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته بپزید (من دوست دارم ضافه کنم تا به ماکارونی خوش طعم شود زیرا مواد زیادی در این دستور وجود ندارد)، آبکش کنید و دوباره داخل قابلمه اضافه کنید. در حین پختن پاستا،یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط با مقدار کمی روغن زیتون گرم کنید و کوفته ها را سرخ کنید. بعد 680 گرم سس پاستا و 1 تا 2 قاشق غذاخوری فلفل چیلی پوره شده ،را به قابلمه ماکارونی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به آن مزه بدهید و در صورت نیاز فلفل یا نمک اضافه کنید. این همان نقطه ای است که در صورت تمایل می توانید برخی از سبزیجات (نخودفرنگی، کلم بروکلی پخته شده، اسفناج، کلم پیچ و غیره) را با آن مخلوط کنید.
مرحله سوم تهیه پاستا تند پخته شده با دو نوع کوفته
پاستا را به هر شکلی که دوست دارید به یک ظرف بزرگ پخت اضافه کنید و پاستا را روی آن پخش کنید. سپس حدود 3/4 پنیر رنده شده را روی آن قرار دهید. سپس کوفته ها را روی پاستا قرار دهید و به آرامی آنها را فشار دهید. باقی مانده پنیر را روی آن قرار دهید و با فویل درب ظرف را بپوشانید. پاستا را با فویل حدود 15 دقیقه در فر قرار داده و آن را بپزید، بعد فویل را برداشته و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر کاملا آب شود و پاستا حباب دار شود.میتوانید روی ماکارونی را با چند قاشق کوچک فلفل چیلی کالابریا اضافه کنم تا نشان دهم چه چیزی در پاستا وجود دارد و آن طعم خوشمزه را تقویت کنم. در صورت تمایل می توانید با سبزیجات تازه تزئین کنید.
مرحله چهارم تهیه پاستا تند پخته شده با دو نوع کوفته
دستور دوم کوفته با سبزی خشک؛ در این مرحله ابتدا 100 گرم تکه های پیاز خشک + 20 گرم سیر خشک خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت داده تا طعم آن بهتر شود و بعد در یک کاسه با 1 کیلوگرم گوشت چرخ شده + 1 عدد تخم مرغ + 100 گرم گل کلم خشک و پودر شده + 100 گرم هویج خشک خرد شده + 50 گرم مخلوط مساوی آویشن خشک، جعفری خشک، ریحان خشک و شوید خشک را در یک کاسه مخلوط کنید تا بافتی یکپارچه پیدا کنید.1 قاشق غذاخوری سس ماهی آسیایی ، کمی نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.قسمتی از مواد را انتخاب کرده و با دستان خود به شکل توپ در آورید.
مرحله پنجم تهیه پاستا تند پخته شده با دو نوع کوفته
آنها را به مدت 30 دقیقه در روغن بپزید تا رنگ آنها قهوه ای شود.بعد از تفت دادن یک طرف آن ها را برگردانید و طرف دیگر را بپزید.اگر خورش و غذای آبدار دوست دارید می توانید خورش گوجه فرنگی را تهیه کنید و کوفته ها را در آنجا قرار دهید.علاوه بر این میتوانید از کوفتهها در پاستا استفاده کنید و آنها را با هم مخلوط کنید که طعم بسیار خاصی دارد. آماده است. می توانید آن را برای شام، ناهار یا شام سرو کنید.می توانید آن را با جعفری تازه تزئین کنید. از آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه