اخبار داغ

طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی
آبگوشت بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آبگوشت بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود.طعم خوب بادنجان، این آبگوشت را منحصر به فرد و متفاوت می کند. همچنین افزودن میزان مناسبی غوره و چاشنی نیز بر مزه آبگوشت بادمجان می افزاید.این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو می‌شود و انتخابی عالی است.

مواد لازم

گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم

بادمجان ۴ عدد

عدس ۱ پیمانه

کشک ۱/۲ پیمانه

نعنا داغ ۱ ق غذا خوری

پیاز ۲ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول
برای تهیه آبگوشت بادمجان سنتی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا ادویه ها با پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت آبگوشتی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.

مرحله سوم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه عدس را که از ۲ ساعت قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم عدس و گوشت به طور کامل بپزند.  در همین حین بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم.

مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کنار می گذاریم. حالا پیاز داغ و نعناع داغ را به آبگوشت اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
حالا صبر می کنیم تا آبگوشت جا بیفتد و تمام مواد آن بپزند، سپس در ۳۰ دقیقه پایانی پخت آبگوشت، کشک را به همراه بادمجان های سرخ شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت به طور کامل جا بیفتد و آماده سرو شود.

مرحله ششم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه طعم آبگوشت را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک به همراه ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان داغ سرو می کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه