اخبار داغ

طرز پخت خورش قیمه رژیمی بدون نگرانی از چاقی + نکات طلایی

طرز پخت خورش قیمه رژیمی بدون نگرانی از چاقی + نکات طلایی
خورش قیمه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خورش قیمه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد ، البته کسانی که رژیم لاغری گرفته اند و قصد کاهش وزن دارند شاید نگران کالری بالای این خورش باشند ،  اگر میخواهید یک خورش قیمه رژیمی خوشمزه داشته باشید می توانید با استفاده از یکسری ترفندها ، کالری این خورش را بسیار پایین بیاورید ، مثلا از گوشت بدون چربی استفاده کنید یا گوشت سینه مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید، برای تفت دادن اولیه پیاز و گوشت از روغن کمتری استفاده کنید و سیب زمینی ها را به جای این که سرخ کنید در انتهای پخت چند قاچ کرده و به خورش اضافه نمایید. در ادامه مطلب شما را با دستور پخت انواع خورش قیمه رژیمی آشنا میکنیم. 

روش اول پخت خورش قیمه رژیمی

مواد لازم خورش قیمه رژیمی 

 مغز ران گوساله یا گوسفند نیم کیلو 
 لپه  ۱۰۰ گرم
 پیاز سرخ کرده بدون روغن ۱ قاشق غذاخوری
لیموعمانی ۴ عدد
  سیب زمینی ۳ عدد متوسط 
 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
 روغن زیتون یا کنجد بی بو  ۱ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل به میزان کافی

 

طرز تهیه خورش قیمه رژیمی

لپه را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.

لپه را آبکش کرده و با 2 قاشق روغن تفت دهید که حین پختن لپه وا نرود .

گوشت را قیمه ای خرد کرده با پیاز سرخ شده  به ظرف اضافه کنید و 

تفت دهید سپس رب را اضاف کرده و مخلوط کنید تا رنگ باز کند.

نمک و فلفل و لیموعمانی را اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد تا کاملا جا بیوفتد.

10 دقیقه قبل از سرو کمی دارچین به خورش اضافه کنید.

سیب زمینی ها را خلال کرده و نمک بزنید و جدا گانه سرخ کنید. 

روش دوم پخت خورش قیمه رژیمی

مواد لازم خورش قیمه رژیمی 

  گوشت گوسفندی  100 گرم 
 لپه 1 پیمانه سرخالی
پیاز متوسط  1 عدد 
 لیمو عمانی به  دلخواه 
 زردچوبه ، نمک ،  فلفل و  زنجفیل  به میزان لازم 
 آبلیمو یا لیمو  به دلخواه آخر پخت اضافه کنید
سیب زمینی  به دلخواه
   

طرز تهیه خورش قیمه رژیمی

گوشت قیمه ای و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در زودپز ریخته روی شعله کم بگذارید و در زودپز را بگذارید تا آبش کشیده شود. 

لپه را بشویید و با زردچوبه و رنجبیل بعد از 5 دقیقه اضافه کنید و دوباره در زودپز را بگذارید. 

بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط کنید. لیمو عمانی و آب جوش را به اندازه نصف زودپز اضافه کرده و درش را چفت کنید تا 1 ساعت بپزد .

سیب زمینی را پوست گرفته و چند قاچ کنید و به خورش اضافه کنید تا یک ربع دیگر بپزد و جا بیوفتد. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه