طرز پخت خورش قیمه رژیمی بدون نگرانی از چاقی + نکات طلایی
خورش قیمه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خورش قیمه یکی از معروفترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد ، البته کسانی که رژیم لاغری گرفته اند و قصد کاهش وزن دارند شاید نگران کالری بالای این خورش باشند ، اگر میخواهید یک خورش قیمه رژیمی خوشمزه داشته باشید می توانید با استفاده از یکسری ترفندها ، کالری این خورش را بسیار پایین بیاورید ، مثلا از گوشت بدون چربی استفاده کنید یا گوشت سینه مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید، برای تفت دادن اولیه پیاز و گوشت از روغن کمتری استفاده کنید و سیب زمینی ها را به جای این که سرخ کنید در انتهای پخت چند قاچ کرده و به خورش اضافه نمایید. در ادامه مطلب شما را با دستور پخت انواع خورش قیمه رژیمی آشنا میکنیم.
روش اول پخت خورش قیمه رژیمی
مواد لازم خورش قیمه رژیمی
| مغز ران گوساله یا گوسفند | نیم کیلو |
| لپه | ۱۰۰ گرم |
| پیاز سرخ کرده بدون روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
| لیموعمانی | ۴ عدد |
| سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
| رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
| روغن زیتون یا کنجد بی بو | ۱ قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش قیمه رژیمی
لپه را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش گرفته شود.
لپه را آبکش کرده و با 2 قاشق روغن تفت دهید که حین پختن لپه وا نرود .
گوشت را قیمه ای خرد کرده با پیاز سرخ شده به ظرف اضافه کنید و
تفت دهید سپس رب را اضاف کرده و مخلوط کنید تا رنگ باز کند.
نمک و فلفل و لیموعمانی را اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد تا کاملا جا بیوفتد.
10 دقیقه قبل از سرو کمی دارچین به خورش اضافه کنید.
سیب زمینی ها را خلال کرده و نمک بزنید و جدا گانه سرخ کنید.
روش دوم پخت خورش قیمه رژیمی
مواد لازم خورش قیمه رژیمی
| گوشت گوسفندی | 100 گرم |
| لپه | 1 پیمانه سرخالی |
| پیاز متوسط | 1 عدد |
| لیمو عمانی | به دلخواه |
| زردچوبه ، نمک ، فلفل و زنجفیل | به میزان لازم |
| آبلیمو یا لیمو | به دلخواه آخر پخت اضافه کنید |
| سیب زمینی | به دلخواه |
طرز تهیه خورش قیمه رژیمی
گوشت قیمه ای و پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در زودپز ریخته روی شعله کم بگذارید و در زودپز را بگذارید تا آبش کشیده شود.
لپه را بشویید و با زردچوبه و رنجبیل بعد از 5 دقیقه اضافه کنید و دوباره در زودپز را بگذارید.
بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه نموده مخلوط کنید. لیمو عمانی و آب جوش را به اندازه نصف زودپز اضافه کرده و درش را چفت کنید تا 1 ساعت بپزد .
سیب زمینی را پوست گرفته و چند قاچ کنید و به خورش اضافه کنید تا یک ربع دیگر بپزد و جا بیوفتد.
ارسال دیدگاه