اخبار داغ

خواص و طرز تهیه شربت بهارنارنج

خواص و طرز تهیه شربت بهارنارنج
از خواص بهار نارنج می‌توان به کاهش اضطراب، افزایش آرامش بدن و تسکین ناراحتی‌های گوارشی اشاره کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از خواص بهار نارنج می‌توان به کاهش اضطراب، افزایش آرامش بدن و تسکین ناراحتی‌های گوارشی اشاره کرد. شکوفه‌های بهار نارنج که متعلق به درخت‌های Citrus aurantium هستند، به‌دلیل عطر دلپذیر و فواید درمانی‌شان از دیرباز مورد توجه درمانگران طب سنتی بوده‌اند. مطالعات جدید نیز اثرات آرام‌بخش و کاربرد این شکوفه‌ها در آروماتراپی (رایحه‌درمانی) را تایید کرده‌اند.

بهار نارنج و سكنجبين از شربت هايی هستند که همراه خاكشير يا تخم شربتی می توان استفاده کرد. 

مواد لازم

 عرق بهار نارنج 3 پیمانه 
 شکر  5 پیمانه
آبلیمو  1 قاشق سوپخوری 
 آب 2 پیمانه 

طرز تهیه شربت بهار نارنج

برای تهیه شربت بهار می توانید از عرق بهار نارنج استفاده کنید به این صورت که ابتدا باید شکر، آب و عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. (  در يک توری تميز بهار نارنج خشک به همراه چند پر گل محمدی و چند دانه هل بریزید آن را گره زده و داخل شربت بندازید، باعث می شود عطر و طعم بهتری بگيرد)

حدودا ده دقیقه قبل از قوام آمدن شربت، آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر بجوشد.

وقتی شربت قوام آمد، (کمی رقیق تر از شربت مربا شد) آن را از روی حرارت بردارید و بعد از سردشدن سرو کنید. وقتی سرد شد در صورت تمایل می توانید تخم شربتی یا خاکشیر تمیز شده به آن اضافه کنید.

بهتر است شربت بهار را در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه