ترفندهای تهیه چیپس سیب زمینی ترد در خانه/ بدون نیاز به روغن زیاد
چیپس سیب زمینی یکی از تنقلات محبوب و پرطرفدار در میان افراد با سنین مختلف است. اما مصرف زیاد چیپسهای سرخ شده به دلیل روغن زیاد و کالری بالا میتواند مضر باشد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چیپس سیب زمینی یکی از تنقلات محبوب و پرطرفدار در میان افراد با سنین مختلف است. اما مصرف زیاد چیپسهای سرخ شده به دلیل روغن زیاد و کالری بالا میتواند مضر باشد. سرخ کن بدون روغن راه حلی ایدهآل برای پخت چیپس سیب زمینی سالم و کمچرب ارائه میدهد.
چیپس سیب زمینی با سرخ کن بدون روغن
امروزه با توجه به اهمیت سلامتی و تناسب اندام، بسیاری از افراد به دنبال جایگزینیهای سالمتر برای خوراکیهای پرچرب و پرکالری هستند. چیپس سیب زمینی یکی از تنقلات محبوب و پرطرفدار است که به دلیل روغن زیاد و کالری بالا میتواند مضر باشد. سرخ کن بدون روغن راه حلی ایدهآل برای پخت چیپس سیب زمینی سالم و کم چرب ارائه میدهد.
مواد لازم تهیه چیپس سیب زمینی
| سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
| روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
| ادویههای دلخواه (پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و ...) | به مقدار لازم |
مراحل پخت چیپس رژیمی
انتخاب سیب زمینی: سیب زمینیهای مناسب برای تهیه چیپس، سیب زمینیهای کمآب و سفت مانند ماری یا آلمانی هستند. این نوع سیب زمینیها چیپسهایی تردتر و خوشمزهتر به شما میدهند.
آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینیها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز یا اسلایسر، سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک (حدود 2-3 میلیمتر) برش بزنید. ضخامت یکسان برشها برای پخت یکنواخت چیپسها مهم است.
خیساندن سیب زمینی: برشهای سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کنید. این کار کمک میکند تا اضافی نشاسته سیب زمینی خارج شده و چیپسها تردتر شوند.
خشک کردن سیب زمینی: بعد از 15 دقیقه، سیب زمینیها را از آب خارج کرده و با استفاده از دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه، آنها را کاملاً خشک کنید. رطوبت باقیمانده روی سیب زمینیها باعث میشود که چیپسها به هم بچسبند و ترد نشوند.
طعم دهی به سیب زمینی: در یک کاسه بزرگ، سیب زمینیهای خشک شده را با روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و ادویههای دلخواه (پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و ...) مخلوط کنید تا همه سیب زمینیها به طور یکنواخت آغشته به مواد شوند.
پخت در سرخ کن بدون روغن: سبد سرخ کن بدون روغن را با مقداری روغن (مثلاً روغن آفتابگردان) چرب کنید. سیب زمینیهای طعمدار شده را در یک لایه واحد داخل سبد سرخ کن بدون روغن بچینید. مراقب باشید که سیب زمینیها روی هم قرار نگیرند، زیرا در این صورت به طور یکنواخت پخته نمیشوند. در صورت تمایل می توانید روی آن ها را با اسپری روغن بسیار کم روغن اسپری کنید.

طرز تهیه چیپس سیب زمینی رژیمی
تنظیمات سرخ کن بدون روغن: دمای سرخ کن بدون روغن را روی 175-180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و زمان پخت را 15-30 دقیقه در نظر بگیرید. در حین پخت، چیپسها را یک یا دو بار هم بزنید تا به طور یکنواخت پخته و ترد شوند.
ارسال دیدگاه