اخبار داغ

6 نکته طلایی برای درست کردن چیزکیک بدون بوی تخم مرغ

6 نکته طلایی برای درست کردن چیزکیک بدون بوی تخم مرغ
چیزکیک یکی از انواع کیک‌های پنیری مدرن است که درست کردن آن به صورت حرفه‌ای نیاز به رعایت نکات و فوت و فن‌های خاصی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چیزکیک یکی از انواع کیک‌های پنیری مدرن است که درست کردن آن به صورت حرفه‌ای نیاز به رعایت نکات و فوت و فن‌های خاصی دارد.

چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و… تهیه می‌شوند. امروزه بسیاری از خانم‌ها و کدبانوها سعی می‌کنند در منزل انواع کیک و شیرینی‌های خوشمزه را درست کنند.

چیزکیک هم یکی از همین شیرینی‌های مدرن و امروزی است که طرفداران زیادی دارد. خیلی‌ها از این موضوع شکایت دارند که با وجود اضافه کردن وانیل و رعایت همه نکات، باز هم چیزکیکشان بوی زحم تخم مرغ می‌دهد. اگر می‌خواهید این مشکل برطرف شود و یک چیزکیک حرفه‌ای و خوشمزه در منزل تهیه کنید.

 نکات مهم درست کردن چیزکیک خوشبو و معطر

نکته اول

برای درست کردن چیزکیک حتما بگذارید تخم مرغ به دمای محیط برسد؛ زیرا تخم مرغ سرد یخچالی خوب با مواد مخلوط نمی‌شود و موجب می‌شود بوی زرده بیشتر داخل کیک بماند.

نکته دوم

برای درست کردن چیزکیک حتما تخم مرغ را از صافی رد کنید تا رگه‌ها و رشته‌های غلیظ تخم مرغ گرفته شود؛ زیرا این قسمت‌های تخم مرغ بوی گوگردی و زحم قوی‌تری دارند.

نکته سوم

حتما تخم مرغ را خیلی خوب با شکر یا پنیر هم بزنید تا زرده کاملا باز شود و داخل بافت شکر یا پنیر یک‌دست شود. هم‌زدن خوب و کافی به پخش مناسب تخم مرغ کمک می‌کند.

نکته چهارم

برای اینکه چیزکیک بوی مطبوعی بدهد، حتما از وانیل طبیعی استفاده کنید. اسانس‌های مصنوعی وانیل یا وانیل پودری عطر و بوی کافی ندارند و نمی‌توانند بوی زحم تخم مرغ را هضم کنند. بهتر است از غلاف وانیل طبیعی یا عصاره وانیل استفاده کنید.

نکته پنجم

افزودن طعم دهنده‌هایی مانند زست پرتقال و لیمو (رنده پوست پرتقال و لیمو) بوی زحم تخم مرغ را از بین می‌برد و عطر و طعم مطبوعی به چیزکیک شما می‌دهد.

نکته ششم

زمان پخت در طعم تخم مرغ اهیمت زیادی دارد. اگر چیزکیک بیش از حد داخل فر بماند و بپزد، ترکیبات گوگردی تخم مرغ آزاد می‌شود و بوی بد آن پخش خواهد شد، بنابراین همینکه روی چیزکیک کاراملی شد، زمان پخت کافی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه