همزمان با هفته بهداشت روان؛
برگزاری جلسه انجمن اولیا و مربیان دبستان دخترانه شهید آتوت منطقه ۱۴ با محوریت «پدافند غیرعامل»
مدیر دبستان دخترانه شهید آتوت منطقه ۱۴ تهران، از برگزاری اولین جلسه انجمن اولیا و مربیان دبستان در سال تحصیلی جدید با حضور پرشور اولیا و کارشناسان خبر داد. این جلسه همزمان با هفته بهداشت روان و هفته انجمن اولیا و مربیان برگزار شد و بخش عمده آن به مسائل مراقبتی و پیشگیرانه اختصاص یافت.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعیده امینی، مدیر دبستان دخترانه شهید آتوت، با اعلام این خبر گفت: جلسات انجمن اولیا و مربیان دبستان با حضور اولیای دانشآموزان شش پایه این دبستان، همزمان با هفته بهداشت روان و هفته انجمن اولیا و مربیان برگزار شد.
وی با تأکید بر نقش حیاتی این انجمن در فرآیند تربیتی، افزود: انجمن اولیا و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است. هماهنگی و همسویی نظری و عملی میان مربیان و خانواده، مهمترین عامل در تربیت و رشد فکری و اخلاقی دانشآموزان به شمار میآید.
مدیر مدرسه شهید آتوت در هفته انجمن اولیا و مربیان گفت این انجمن قطبی پویا، فعال و تسهیلگر فعالیتهای آموزشی و تربیتی مدارس، به شکل بهینه و کارآمد است.
سعیده امینی، مدیر مدرسه شهید آتوت در روند اجرای انتخابات انجمن اولیا و مربیان در این مدرسه با مشارکت زیاد اولیا، بیان کرد: مدرسه به واسطه اینکه یک مکان اجتماعی با رویکردی تربیتی است، به صورت همهجانبه و تخصصی پیش میرود و نیازمند این امر است که مشارکتی فعال بین مدرسه و اولیای دانشآموزان وجود داشته باشد تا اهداف آموزشی و تربیتی به خوبی محقق شود و ناهمواریهای احتمالی در مسیر اهداف برطرف شود.
وی همچنین افزود: هر چه اولیا در قالب انجمن مشارکت بیشتر در مدرسه و در راستای انجام بهتر امور داشته باشند، قطعا تحقق اهداف بهتر و با کیفیتتر انجام خواهد شد و انجمن مثل یک دست توانا و فعال و پویا میتواند نقش تسهیلی و کیفی در مدرسه ایفا کند.
امینی با اشاره به رویدادهای اخیر کشور و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار داشت: در این جلسه، با بهرهمندی از یکی از کارشناسان برجسته پدافند غیرعامل کشور، مطالبی در رابطه با مسائل مراقبتی و پیشگیرانه در مواجهه با تهدیدات برای اولیا دانشآموزان مطرح شد تا آمادگی لازم در شرایط خاص ایجاد گردد.
مدیر دبستان شهید آتوت، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای اخیر جنگ دوازده روزه، بیان کرد: از آنجایی که تنی چند از اولیای دانشآموزان این مدرسه در این جنگ به شهادت رسیدهاند، در حاشیه این نشست با اهدا لوح و هدایا از خانواده معظم آنان تقدیر به عمل آمد.
همچنین در این جلسه، از اعضا و رئیس انجمن اولیا و مربیان دبستان در سال تحصیلی گذشته با اهدا هدیهای تقدیر و تشکر شد. بخش دیگری از برنامه، ارایه گزارشی مفصل از اقدامات فرهنگی، عمرانی و آموزشی مدرسه بود که با حمایت انجمن در سال گذشته اجرایی شده بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در انتهای این نشست، با برگزاری انتخابات، اعضای جدید انجمن اولیا و مربیان دبستان با رأی اولیا دانشآموزان برای سال تحصیلی جدید انتخاب و معرفی شدند.
ارسال دیدگاه