فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد؛
هاشمیان: سخت گل می زنیم و آسان گل می خوریم/ از نتایج پرسپولیس راضی نیستم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مستحق این نتیجه نبودیم و در دقایق پایانی بازی، فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید هاشمیان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در کنفرانس خبری پس از دیدار برابر خیبر در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: پیشبینی هر نتیجهای را میکردیم غیر از این نتیجه. به نظرم نتیجه عادلانه نبود. از فرصتهایمان استفاده نمیکنیم اما طبیعتا من به عنوان سرمربی خودم از نتایج راضی نیستم. تمام تلاش خود را انجام دادیم اما در دقایق پایانی، فوتبال روی بد خود را به ما نشان داد. ما مستحق این نتیجه نبودیم.
وی افزود: تیم حریف چند باخت داده بود و برابر ما فشرده بازی میکرد و ما آگاه بودیم و سراپا هجومی بازی کردیم. گلی که خوردیم عادلانه نبود. قبل از آن گل، علیپور و عمری شانسهای خوبی داشتند اما گل نشد. زمان بدی گل دوم را خوردیم و زمانی برای جبران نداشتیم.
هاشمیان تصریح کرد: من به تصمیمات داور احترام میگذارم و داوریها خوب بود. طبیعتا جو ورزشگاه به سود خیبر بود اما طرفداران ما هم به خوبی ما را تشویق کردند.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و تماشاگران از ما قهرمانی میخواهند و حق آنهاست. ما ناراحت هستیم که نتوانسیتم آنها را خوشحال کنیم. امروز نتیجه عادلانه نبود. ما با تمام وجود بازی کردیم. امروز خیبر میزبانی خوبی انجام داد و پذیرایی خوبی هم کردند.
هاشمیان در پایان گفت: ما در گل زدن خوب کار نمیکنیم اما فرصتهای زیادی ایجاد میکنیم. سه روز است که بازیکنان ما از تیم ملی برگشتهاند. بدشانس هستیم و به گل نمیرسیم و به سادگی روی ضربات ایستگاهی یا از بین چند بازیکن ما به راحتی به ما گل میزنند.
ارسال دیدگاه