اخبار داغ

پیروزی دختران و پسران هندبال و پسران بسکتبال 3 نفره؛

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین| جشنواره دختران فوتسال، صعود والیبال دختران و پسران/ پرچمدار نقره ای شد

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین| جشنواره دختران فوتسال، صعود والیبال دختران و پسران/ پرچمدار نقره ای شد
در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین ۴۰۰ ورزشکار ایرانی در ۲۴ رشته ورزشی به رقابت می‌پردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ از دیروز (یکشنبه) در برخی رشته‌ها آغاز و ۳۰ مهر نیز با برگزاری افتتاحیه به طور رسمی آغاز و تا ۱۰ آبان ادامه دارد.

کاروان ایران آبان با شعار «سفیران امید و امید ایران» و حضور ۴۰۰ ورزشکار ایرانی در ۲۴ رشته ورزشی بدمینتون در بخش دختران، ورزش‌های الکترونیک، سه‌گانه، گلف در بخش پسران، بوکس، ورزش‌های آبی، ام‌ام‌ای، کبدی، وزنه‌برداری، هندبال، تکواندو، بسکتبال سه‌نفره، والیبال، دوومیدانی، فوتسال، موی‌تای، جودو، دوچرخه‌سواری، پنچاک‌سیلات، کوراش در بخش دختران و پسران، رشته‌های تنیس روی میز، والیبال ساحلی، کشتی آزاد و کشتی ساحلی در بحرین شرکت می‌کند.

تکواندو؛ پرچمدار نقره ای شد

روز دوم رقابت‌های تکواندوی سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین و در بخش کیوروگی از صبح امروز(جمعه) در مرکز نمایشگاه جهانی بحرین آغاز شد.

 در نخستین مبارزه طاها جوادی با شکست برابر حریف خود از دور مسابقات کنار رفت. در وزن منهای 48 کیلوگرم طاها جوادی از ایران در نخستین مسابقه خود به مصاف خالد عبدالله الشهرانی از عربستان رفت که در راند نخست با وجود برتری 11 بر 9 نسبت به حریف بدلیل 5 اخطاره شدن این راند را واگذار کرد. در راند دوم نیز این تکواندوکار جوان با نتیجه 9 بر 3 مغلوب حریف شد تا در مجموع با شکست 2 بر صفر از صعود به مرحله بعد باز بماند.

بهار طهماسبی در وزن ۴۴-کیلوگرم دختران به یک چهارم رسید.

طهماسبی در مرحله نخست رودرروی نماینده مالزی قرار گرفت که در دو راند پیاپی با نتایج 7 بر صفر و 9 بر صفر به برتری رسید و راهی دور بعد شد. نماینده ایران در یک‌هشتم نهایی به مصاف هیوتینگ لیو از چین رفت و در مجموع سه راند برابر این حریف پیروز شد. طهماسبی پس از شکست ۱۰-۷ در راند نخست، دو راند بعدی را با نتایج ۵-۴ و ۹-۹ برد..

طهماسبی در مرحله یک چهارم با شکست برابر نماینده اردن از دور مسابقات کنار رفت. 

عسل گل‌تپه در وزن ۶۳+ کیلوگرم دختران به مدال نقره رسید.

پرچمدار کاروان ایران در نخستین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف فیروزه ارنازارووا از ازبکستان رفت و در پایان ۲ بر یک حریفش را شکست داد و صعود کرد.

نماینده وزن ۶۳+ کیلوگرم دختران در مرحله یک‌چهارم نهایی رودرروی پریشا سانتوش شتی از هند قرار گرفت و در دو راند پیاپی و با امتیازات عالی ۱۳ بر صفر و ۱۲ بر صفر به برتری رسید تا راهی نیمه‌نهایی شود.

نماینده وزن ۶۳+ کیلوگرم تیم دختران کشورمان در دیدار نیمه نهایی به مصاف لما البقور از اردن رفت و با برتری در دو راند پیاپی فینالیست شد.
پرچمدار کاروان ایران در راند نخست در رقابتی برتر با نتیجه ۶ بر صفر به برتری رسید. در راند دوم نیز نماینده ایران برتری خود را به حریف دیکته کرد و با برد ۷ بر صفر با اقتدار به دیدار نهایی رسید. 

عسل گل‌تپه در فینال وزن ۶۳+ کیلوگرم برابر کینگ ژانگ از چین در دو راند پیاپی مغلوب شد و در جایگاه دوم قرار گرفت.

هدایت تیم پسران ایران برعهده فیض‌الله نفجم است و گیتا ویسی نیز تیم دختران را مربیگری می‌کند.

ام‌ام‌ای؛ 5 فایتر ایران فینالیست شدند

کمند کرمزاد نماینده وزن ۵۰ کیلوگرم دختران MMA ایران، در مرحله بازی‌های دوره‌ای برابر حریف تاجیکی قرار گرفت و در نهایت طی مبارزه در ۲ راند موفق شد رقیب خود را شکست دهد و وارد گروه برنده‌ها شود.

تیام ده‌پهلوان مبارز وزن ۶۰ کیلوگرم MMA دختران در مرحله نیمه‌نهایی برابر حریف تاجیکستانی قرار گرفت در نهایت موفق شد طی ۲ راند رقیب خود را شکست دهد و به فینال وزن ۶۰ کیلوگرم دختران راه پیدا کند. تیام شب گذشته موفق شد حریف تایلندی خود را شکست دهد.

علی‌اصغر مرادی نماینده وزن ۶۰ کیلوگرم MMA پسران ایران به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه پا، نتوانست در مرحله نیمه‌نهایی و مبارزه با نماینده بحرینی شرکت کند و به این ترتیب به کسب مدال برنز بسنده کرد.

امیرمحمد حاتمیان مبارز وزن ۶۰ کیلوگرم تیم MMA پسران ایران در مرحله نیمه‌نهایی برابر رقیب اندونزیایی قرار گرفت و موفق شد در مجموع ۲ راند حزیفش را شکست داده و ضمن این پیروزی به فینال راه یابد. حاتمیان شب گذشته نماینده قرقیزستان را شکست داده بود و پا به این مرحله گذاشته بود.

ایلیا واحدی مبارز وزن ۷۰ کیلوگرم تیم MMA پسران ایران، موفق شد حریف افغانستانی خود را از پیش رو بردارد و به فینال برسد. این مبارزه در ۲ راند نخست برابر شد، اما در راند سوم حریف افغانستانی به دلیل انجام خطا و ضربه به صورت ایلیا واحدی از سوی داور اخطار گرفت و در ادامه نیز با تکرار این خطا؛ دیسکالیفه شد و ایلیا واحدی پیروز این مبارزه شد.

وانیا فتحعلی‌پور، نماینده وزن ۵۵ کیلوگرم MMA دختران، در نبردی تماشایی برابر حریف تاجیکستانی خوش درخشید و در دو راند متوالی با برتری قاطع پیروز شد تا به فینال این وزن صعود کند.

بسکتبال 3 نفره؛ 3 پیروزی تیم پسران ایران در گام نخست

تیم بسکتبال ۳x۳ ایران در اولین مسابقه خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، سریلانکا را با نتیجه قاطع ۲۱-۷ مغلوب کرد.

تیم بسکتبال ۳x۳ ایران در دومین مسابقه خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، یمن را هم با نتیجه قاطع ۲۱-۱۰ شکست داد.

 تیم بسکتبال سه نفره ایران پس از پیروزی مقابل سریلانکا و یمن در سومین مسابقه خود در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، عربستان را هم با نتیجه قاطع ۲۱ بر ۶ شکست داد.

تیم بسکتبال ۳x۳ ایران در مرحله گروهی بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، در گروه D با تیم‌های قزاقستان، بنگلادش، سریلانکا، یمن و عربستان همگروه است.

تیم‌های‌، امارات، اردن، مغولستان، ترکمنستان و چین تایپه در گروهA؛ بحرین، هند، چین، قرقیزستان و اندونزی در گروه  B، قطر، کامبج، ازبکستان، مالدیو، فلسطین و تایلند در گروه C، به رقابت می‌پردازند.

از هر گروه دو‌ تیم برتر به مرحله حذفی صعود خواهند کرد.

بوکس؛ حذف نازنین فاطمه داوودی برابر حریف چینی

مسابقات بوکس در سالن بوکس مرکز نمایشگاه جهانی بحرین برگزار می شود و تیم های بوکس دختران و پسران کشورمان در این رقابت‌ها به مصاف حریفان می روند.

نازنین فاطمه داوودی نماینده جوان و ۱۴ ساله بوکس دختران کشورمان در نخستین مبارزه بازیهای آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ با لباس و کلاه و دستکش قرمز مقابل وانگ یارویو ۱۶ ساله چینی قرار گرفت که  طی سه راند مبارزه دیدنی و حساس در نهایت بازنده شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

فوتسال؛ جشنواره دختران ایران برابر بحرین

رقابت‌های فوتسال بازی‌های آسیایی جوانان بحرین از روز قبل در سالن شهر خلیفه کشور بحرین آغاز شد. تیم فوتسال دختران ایران که در اولین گام با ۶ گل هنگ‌کنگ را از پیش‌رو برداشته بود در دومین بازی خود امروز به دیدار میزبان رفت.

فاطمه شکرانی، نیایش رحمانی، طناز باقری، حدیث یاری و نرگس امیرمحسنی ترکیب اولیه ایران را مقابل بحرین تشکیل می‌دادند.

این بازی در نهایت با نتیجه ۱۴ بر صفر به سود دختران ایران به پایان رسید. گل‌های ایران در این بازی را نرگس امیرمحسنی در دقایق ۲ و ۴، ۳۴ (۲بار در این دقیقه)، سارینا زارع‌عقیقی در دقایق ۹ و ۱۸، نیایش رحمانی در دقایق ۱۴ و ۲۵ و ۳۲، ستایش رضایی در دقیقه ۱۹، زهرا امینی در دقایق ۲۰ و ۲۹ و آیناز یزدی پورغلامرضا در دقیقه ۴۰ (۲ بار) به ثمر رساندند.

دختران ایران با این پیروزی ۶ امتیازی شدند و در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفتند.

در دیگر بازی امروز دو تیم هنگ‌کنگ و چین در روزی که گلاره ناظمی و زری فتحی در تیم داوری بازی حضور داشتند، به مصاف هم رفتند که این بازی هم با نتیجه ۱۰ بر یک به سود چین به پایان رسید.

دختران ایران در سومین بازی خود در این مرحله فردا از ساعت ۱۰ صبح (به وقت محلی) به مصاف چین‌تایپه می‌روند.

قدم اول محکم شاگردان صانعی با برد قرقیزستان

رقابت‌های فوتسال پسران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین از امروز در منامه آغاز شد. تیم فوتسال پسران ایران در آخرین بازی امروز در سالن شهر ورزشی خلیفه به مصاف قرقیزستان رفت. 

علی صانعی در ابتدا محمدعلی شکارچی، صدرا چوپانی، حسبن‌رضا یوسفی، امیرحسین عبدالرزاقی و محمدجواد نوروزی را به زمین فرستاد.

تیم فوتسال پسران ایران در یک بازی برتر موفق شد قرقیزستان را با نتیجه ۵ بر یک شکست دهد.

گل‌های ایران در این بازی را صدرا چوپانی در دقایق ۱ و ۱۲، محمدجواد نوروزی در دقیقه ۱۶، امیرحسین عبدالرزاقی در دقیقه ۱۷ و علی احمدی در دقیقه ۴۰ به ثمر رساندند.

تک گل قرقیزستان هم در شروع نیمه دوم و روی یک غافل‌گیری به ثمر رسید.

در دیگر بازی این گروه تایلند موفق شد با ۱۱ گل از سد عربستان بگذرد.

تیم فوتسال پسران ایران در دومین بازی خود فردا شب (شنبه) از ساعت ۲۲:۳۰ به مصاف عربستان می‌رود.

نتایج دور اول فوتسال پسران به شرح زیر است: 

گروه اول

تایلند ۱۱-۰ عربستان

ایران ۵-۱ قرقیزستان

 

گروه دوم

افغانستان ۱۰-۲ ازبکستان

بحرین ۰-۶ چین

 

موی تای؛ 5 موی تای کار ایران به نیمه نهایی رسیدند

 نخستین مبارزه موی تای کاران ایران در دومین روز از مسابقات موی تای بازی های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ بین مائده صادق زاده و مدینا بیشه نالیوا از قرقیزستان برگزار شد که با برتری صادق زاده همراه شد. در این رقابت که در رده سنی منفی ۴۵ کیلوگرم و در رده سنی ۱۴ و ۱۵ سال برگزار شد، صادق زاده راند نخست را ۱۰ بر ۹ واگذار کرد، اما در دو راند دوم و سوم با امتیازهای مشترک ۱۰ بر ۹ رقیب قرقیزستانی را از پیش رو برداشت و به این ترتیب نخستین نماینده موی تای ایران در مرحله نیمه نهایی شد.

روژان بهنامی در منفی ۴۸ کیلوگرم دختران و در رده سنی ۱۴ و ۱۵ سال رودر روی حریفی از تایلند قرار گرفت که در پایان به این حریف که از مهد موی تای آمده بود، درس مبارزه داد. بهنامی پس از برتری در راند نخست با حساب ۱۰ بر ۸، رقیب تایلندی را در راند دوم ناک اوت کرد. بهنامی با این نتیجه به دور نیمه نهایی رقابت های موی تای در سومین دوره بازی های آسیایی جوانان رسید.

رضا بخشی در منفی ۵۴ کیلوگرم موی تای بازی های آسیایی جوانان ضمن شکست حریف خود به نیمه نهایی این رقابت ها صعود کرد. بخشی در دیداری جذاب و البته کوتاه در همان راند نخست رقیب کویتی خود را مقهور جنگندگی و مهارت خود کرد.

در این مسابقه ‌که در رده سنی ۱۶ و ۱۷ سال برگزار شد، علی جوما از کویت حرفی برای گفتن نداشت و از دور رقابت ها کنار رفت.

در ادامه سه نماینده موی تای ایران از دور رقابت ها حذف شدند. 

محدثه شیبانی در بخش دختران و در وزن منفی ۴۸ کیلوگرم و آکام احمدی در بخش پسران در منفی ۴۸ کیلوگرم نتیجه را به رقبای خود واگذار کردند.

همچنین حنانه تقی‌پور پور در منفی ۵۱ کیلوگرم رده سنی ۱۶ و ۱۷ سال نیز با قبول شکست مقابل رقیب خود از گردونه رقابت ها کنار رفت.

امیرمحمد مجیدی نیا هم به جمع چهار موی تا کار برتر وزن خود رسید. 

مجیدی نیا در وزن منفی ۵۷ کیلوگرم و در رده سنی ۱۶ و ۱۷ سال در رقابتی برتر مقابل وارد نایروخ اهل اردن به برتری رسید و به دور بعد راه یافت. امیرمحمد مجیدی نیا در مجموع و با کسب امتیاز ۳۰ در مقابل ۲۷ امتیاز رقیب اردنی پیروز این رقابت شد.

یاسین موسوی آخرین موی تای کار ایران در روز دوم مسابقات موی تای بازی های آسیایی جوانان هم به نیمه نهایی راه یافت. 

یاسین موسوی نماینده موی تای پسران ایران در وزن منهای ۶۰ کیلوگرم و رده سنی ۱۶ و ۱۷ سال  در رقابت با عمر سنکوف تاجیکستانی به پیروزی رسید. وی در مجموع و با امتیاز ۳۰ بر ۲۷ رقیب تاجیک خود را شکست داد و به عنوان دیگر نماینده ایران در مرحله نیمه نهایی موی تای بازی های آسیایی جوانان بحرین انتخاب شد. 

مسابقات مرحله نیمه نهایی موی تای در بخش مبارزه فردا برگزار خواهد شد.

هندبال؛ پیروزی سوم دختران برابر قزاقستان، پیروزی چهارم پسران برابر امارات

دختران هندبال ایران امروز جمعه ۲ آبان در سومین دیدار خود از بازی‌های آسیایی جوانان مقابل قزاقستان به میدان رفتند. دختران ایران با وجود شکست ۸ بر ۱۳ در نیمه نخست در نیمه دوم با نتیجه ۲۷ بر ۲۳ به برتری رسیدند تا سومین برد شیرین دختران هندبال ایران در بازی‌های آسیایی بحرین بدست آید.

در رقابت‌های بخش دختران تیم‌های ایران، چین، هند، قزاقستان، هنگ کنگ، ازبکستان و تایلند به صورت دوره‌ای با یکدیگر برای کسب مدال رقابت می‌کنند.

تیم دختران ایران که با برابر چین، ازبکستان و قزاقستان به برتری رسیده‌اند ،باید چهارمین دیدارش دوشنبه ۵ آبان از ساعت ۱۰:۳۰ به وقت محلی به مصاف هند برود.

چهارمین برد متوالی پسران برابر امارات

تیم هندبال جوانان پسر ایران در چهارمین بازی از دور مقدماتی سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین مقابل امارات به میدان رفت و با پیروزی قاطعانه و کسب ۲ امتیاز دیگر و در مجموع ۸ امتیاز در صدر جدول گروه B ایستاد.

پسران هندبال ایران که پیش از این سه پیروزی مقابل تایلند، چین و قزاقستان کسب کرده بودند، امشب در یک بازی برتر امارات را با نتیجه ۱۲-۳۶ شکست دادند تا شمار امتیازات خود را به ۸ برسانند و علاوه بر تصاحب قاطعانه صدر جدول، با روحیه‌ای بالا‌ به استقبال کویت در آخرین بازی مرحله گروهی بروند. 

دیدار بعدی تیم هندبال جوانان پسر ایران مقابل کویت است که روز یکشنبه، ۴ آبان، برگزار خواهد شد و تکلیف دو تیم صعودکننده به نیمه نهایی از این گروه مشخص خواهد شد. 

والیبال؛ صعود دختران به یک چهارم با  برد مقتدرانه مقابل اندونزی

در ادامه رقابت‌های سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان در منامه بحرین، والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران امروز (جمعه) در سالن الرفاع شهر ورزشی عیسی به مصاف اندونزی رفت‌ تا چهارمین برد خود را کسب کند.

شاگردان لی دو هی با نتیجه 3 بر صفر و با امتیازهای (۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۲۱) حریف اندونزی خود را از پیش رو برداشتند و روز یکشنبه به مصاف هنگ‌کنگ خواهند رفت.

دختران والیبال ایران همچنین روز گذشته موفق به شکست چین تایپه شدند و در مرحله مقدماتی تیم‌های قطر و بحرین را از پیش رو برداشتند.

دختران والیبال با برتری مقابل اندونزی به جمع هشت تیم برتر راه یافتند و فردا سوم آبان‌ماه استراحت خواهند داشت و در مرحله یک چهارم نهایی روز یکشنبه باید به مصاف هنگ‌کنگ بروند.

صعود پسران با شکست اندونزی و صدرنشینی

تیم والیبال نوجوانان ایران با شکست اندونزی به چهارمین برد متوالی خود در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین دست یافت و به عنوان صدرنشین به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

پسران والیبال ایران در مسابقه با اندونزی در سه ست متوالی و با امتیازهای ۲۵ بر ۲۱، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی رسیدند تا در چهارمین گام نیز با اقتدار فاتح میدان شوند.

والیبال ساحلی؛ سومین برد در گروهی و صعود به یک چهارم

تیم والیبال ساحلی پسران در آخرین بازی خود در مرحله گروهی به مصاف مغولستان رفت و با پیروز در هر دو ست، این حریف را از پیش رو برداشت.
ماهان جهانی‌فر و ابوالفضل مرزبان در پنجمین بازی خود با نتایج ۲۱ - ۱۴ و ۲۱ - ۹ مغولستان را از پیش رو برداشتند و با کسب سومین برد، به عنوان تیم سوم گروه راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند. 
رقابت‌های این مرحله فردا (شنبه) در ساحل سما بِی برگزار می شود و طبق برنامه تیم ایران باید به مصاف تیم اندونزی برود. اندونزی در مرحله گروهی ۴ برد کسب کرد و فقط مقابل تایلند شکست خورد تا به‌عنوان تیم دوم صعود کند. 
تیم ایران هم در مقابل مالزی، عربستان و مغولستان پیروز شد اما در ۲ بازی نزدیک نتیجه را به چین و قزاقستان واگذار کرد. 

دوومیدانی؛ پنجمی احمدی در دوی ۲۰۰۰ متر با مانع/ هشتمی درویشی در ۱٠٠ متر

در دومین روز از مسابقات دوومیدانی بازی های آسیایی جوانان امروز(جمعه) رها احمدی در فینال دو ۲۰۰۰ متر با مانع به مصاف حریفانی از ازبکستان، قزاقستان، چین و کره شمالی رفت. او با ثبت رکورد ۷:۳۲.۹۹ دقیقه پنجم شد. رکورد شخصی احمدی ۷:۲۹ دقیقه بوده است.

جولاندا کالابیس از آلمان با ۶:۰۷.۷۲ دقیقه و پارامی واسانسی ماریستلا از بوینس آیرس با ۶:۳۳.۰۶ دقیقه به ترتیب از رکوردداران جهان و آسیا در این رده سنی هستند.

در ادامه رقابتهای دوومیدانی، محمدحسن درویشی در ورزشگاه ملی بحرین در فینال دوی ۱۰۰ متر به مصاف حریفانی از کره جنوبی، مالزی، چین، چین تایپه، فیلیپین و عمان رفت. 

او در فینال دوی ۱۰۰ متر با ثبت رکورد ۱۱.۰۸ ثانیه هشتم شد. رکورد شخصی درویشی ۱۰.۷۶ ثانیه است.

رکورد دوی ۱۰۰ متر جوانان آسیا و جهان در اختیار سوراتو شیمیزو از ژاپن با ثبت زمان ۱۰.۰۰ ثانیه است.

گلف؛ صادقی به دور نهایی نرسید

ماموریت تنها گلفر ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین به پایان رسید. 

سوشیانت صادقی تنها ورزشکار گلف ایران در این دوره از رقابت‌ها امروز و‌ در دومین راند از رقابت‌های گلف با حریفانی از برونئی و نپال رقابت کرد و اسکور ۸۷ را به ثبت رساند. 

صادقی در راند نخست نیز در تقابل با حریفانی از بحرین و بنگلادش به اسکور ۸۹ رسیده بود تا در مجموع تعداد ضربات دو روز، با ۱۷۶ ضربه، موفق به حضور در دور نهایی مسابقات نشود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه