اخبار داغ

امیر فولادی:

۴۵۰ ورزشکار در نخستین جشنواره نیروهای مسلح رقابت کردند/ استعدادیابی ورزشی در آموزشگاه‌های نیروهای مسلح تقویت می‌شود

۴۵۰ ورزشکار در نخستین جشنواره نیروهای مسلح رقابت کردند/ استعدادیابی ورزشی در آموزشگاه‌های نیروهای مسلح تقویت می‌شود
امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی، رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیروهای مسلح در آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی ورزشی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که امروز برگزار شد، اظهار داشت:

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ دوم جمشید فولادی، رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیروهای مسلح در آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی ورزشی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که امروز برگزار شد، با تسلیت ایام فاطمیه و تقدیر از فرماندهان و مسئولان حاضر، گزارشی از روند برگزاری این دوره ارائه کرد.

وی افزود: نخستین دوره مسابقات آموزشگاه‌های نیروهای مسلح با توفیق الهی و حضور ۱۱ آموزشگاه برگزار شد؛ به‌گونه‌ای که پنج آموزشگاه از ارتش جمهوری اسلامی ایران، چهار آموزشگاه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دو آموزشگاه از فرماندهی انتظامی در این رقابت‌ها شرکت کردند.

امیر فولادی  ادامه داد: بر اساس آمار ارائه‌شده، حدود ۴۵۰ ورزشکار در این دوره از مسابقات حضور داشتند. میزان استقبال و کیفیت برگزاری رقابت‌ها فراتر از انتظار بوده و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای ورزشی در آموزشگاه‌های نیروهای مسلح است.

رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تاکنون در زمینه برگزاری مسابقات مشترک بین آموزشگاه‌ها غفلت شده بود، تصریح کرد: امید است این روند از این پس استمرار داشته باشد و هر سال شاهد برگزاری منظم این مسابقات باشیم.

امیر فولادی، ایجاد همدلی، دوستی، آشنایی متقابل و استعدادیابی ورزشی را از مهم‌ترین اهداف این جشنواره دانست و یادآور شد: سال آینده تیم‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای حضور در رقابت‌های دانشجویی و دانش‌آموزی نیروهای مسلح جهان که در کشور قزاقستان برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد و نفرات اصلی این تیم‌ها از میان همین ورزشکاران جوان انتخاب می‌شوند.

وی ضمن تبریک به تمامی شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران، تأکید کرد: همه ورزشکاران حاضر در این دوره قهرمان هستند، هرچند برخی موفق به کسب رتبه‌های برتر شده‌اند.

امیر فولادی حضور گسترده آموزشگاه‌ها را بیانگر اهمیت ورزش در نگاه فرماندهان مراکز آموزشی دانست و خطاب به دانش‌آموزان و ورزشکاران جوان حاضر در مراسم تأکید کرد: مهم‌ترین عامل موفقیت هر فرد، داشتن سلامت جسمی و فکری است و ورزش نقش تعیین‌کننده‌ای در این مسیر دارد. شما با داشتن بدن سالم و ذهن سالم می‌توانید در آینده خدمت‌رسان مفید و مؤثر برای کشور و سازمان خود باشید.

وی با اشاره به فرصت‌های ورزشی پیش‌روی ورزشکاران نیروهای مسلح گفت: هر سال مسابقات مختلف کشوری و بین‌المللی برگزار می‌شود و تیم‌های اعزامی نیروهای مسلح معمولاً از میان کارکنان پایور انتخاب می‌شوند؛ اما اگر شما در رقابت‌های منتخب نیروهای مسلح حضور پیدا کنید، می‌توانید بین ۱۰ تا ۱۲ سال عضو تیم‌های اعزامی باشید و در مسابقات جهانی شرکت کنید که این افتخار بزرگی برای شما و برای نیروهای مسلح خواهد بود.

رئیس اداره ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیروهای مسلح در پایان گفت: این مسابقات را سکوی رسیدن خود به رقابت‌های جهانی، بین‌المللی و حتی تیم‌های ملی بدانید.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه