بازگشت 80 هزار عمره گزار به وطن
رییس سازمان حج و زیارت گفت: حدود 80 هزار تن از هموطنان عمره گزار به میهن اسلامی بازگشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، «سعید اوحدی» گفت: بیش از 130 هزار تن ، طی اعزام های مرحله نخست عمره مفرده جاری به سرزمین وحی مشرف شدند که از این تعداد 80 هزار تن به میهن بازگشته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
اوحدی گفت : اعزام مرحله نخست عمره مفرده جاری از 17 آذر ماه گذشته آغاز شده است و تا 20 اسفند ماه سالجاری ادامه می یابد.
وی افزود: در این مرحله 350 هزار زائر ایرانی به زیارت خانه خدا مشرف خواهند شد. ضمن اینکه ظرفیت کاروان های مرحله نخست به طور کامل تکمیل شده است.
رییس سازمان حج و زیارت یادآور شد: نام نویسی در کاروان های مرحله دوم اعزام ها از 16 بهمن ماه شروع می شود و اعزام های این مرحله نیز از 21 اسفند آغاز می شود و تا 26 خرداد ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
رییس سازمان حج و زیارت گفت: برنامه ریزی ها در عمره امسال ، برای اعزام 770 هزار زائر ایرانی به زیارت خانه خدا صورت گرفته است اما احتمال افزایش این میزان ، در صورت مساعد بودن شرایط وجود خواهد داشت.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه