ایران ۵ - کاستاریکا صفر
آتش بازی یوزها مقابل کاستاریکا/ جشنواره گل ایران در آنتالیا
تیم ملی ایران در دومین بازی دوستانه خود برابر کاستاریکا به یک پیروزی پرگل رسید.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛تیم ملی ایران در دومین بازی دوستانه خود در اردوی آنتالیا به مصاف کاستاریکا رفت.
شاگردان امیر قلعهنویی که در اولین بازی برابر نیجریه با نتیجه 2 بر یک شکست خورده بودند، برای بازی دوم برابر کاستاریکا انگیزه های فراوانی داشتند.
امیر قلعهنویی تیمش را به نسبت بازی با نیجریه با چند تغییر به زمین فرستاد، جایی که حسینی جای علیرضا بیرانوند درون دروازه ایستاد و امیرحسین حسینزاده از ابتدا در نوک هم حمله قرار گرفت، اما مهمترین تغییر مربوط به قرار گرفتن امیرمحمد رزاقینیا بازیکن 19 ساله استقلال بود.
بازیکنان ایران با قاب عکسهایی از شهدای ایران، ناو دنا، اماکن ورزشی تخریب شده. ابنیههای تخریب شده و ... در زمین حضور یافتند تا جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمله به ابران را نشان دهند. اینفانتینو رییس فیفا که برای حضور در اردوی ایران به آنتالیا رفته بود، از نزدیک شاهد این بازی بود.
ایران نسبت به کاستاریکا بازی را با برتری محسوسی آغاز کرد و دقیقه 11 توسط علی قلیزاده به گل رسید. اینفانتینو رئیس فدراسیون جهانی فوتبال که از نزدیک نظارهگر بازی بود، پس از به ثمر رسیدن گل ایران به نشانه تشویق دست زد.
برتری ایران ادامه داشت و دقیقه 17 توسط امیرحسین حسینزاده صاحب پنالتی شد و مهدی طارمی آن را تبدیل به گل دوم کرد. حسینزاده روی گل اول هم پاس گل داده بود.
بازیکنان ایران از بهم ریختگی کاستاریکا استفاده کردند و محمد محبی روی پاس مهدی طارمی به گل سوم دست یافت. دو دقیقه بعد، محبی در محوطه جریمه کاستاریکا سرنگون شد تا داور برای دومین بار نقطه پنالتی را نشان دهد. طارمی نیز برای دومین بار پنالتی را تبدیل به گل کرد. این نتیجه تا پایان نیمه باقی ماند تا شاگردان قلعهنویی با پیروزی پرگل چهار بر صفر در نیمه نخست راهی رختکن شوند.
در نیمه دوم، نفراتی مثل پیام نیازمند، مهدی قایدی و ... به میدان رفتند. 10 دقیقهای از بازی در نیمه دوم نگذشته بود که مهدی قایدی روی ارسال از نقطه کرنر، چسبیده به محوطه جریمه کاستاریکا به زیبایی دروازه حریف را باز کرد. بازی در ادامه روند متعادلی را در پیش گرفت و شاگردان قلعهنویی بیشتر سعی در کنترل بازی داشتند.
این دیدار در نهایت در حضور اینفانتینو با پیروزی پرگل ایران به پایان رسید تا تیم ملی اردوی آنتالیا را با یک شکست و یک پیروزی به پایان ببرد.
ایران ۵
گلها: علی قلی زاده (11)، مهدی طارمی (19،33 پنالتی)، محمد محبی (31)، مهدی قایدی (54)
کاستاریکا صفر
گل:-
ارسال دیدگاه