اخبار داغ

مخبر: آمریکا دچار استیصال شده و درخواست مذاکره می‌دهد

مخبر: آمریکا دچار استیصال شده و درخواست مذاکره می‌دهد
مشاور رهبر انقلاب گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرتی ایستاده که از نظر نظامی، اقتصادی و نفوذ در ساختارهای بین‌المللی در جایگاه نخست دنیا قرار دارد، اما با وجود این امکانات، در برابر ملت ایران دچار استیصال شده و درخواست مذاکره می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم در مراسم دومین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش اظهار کرد: صحبت درباره شهید آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای این حادثه، از جمله آقای رحمتی، برای من بسیار دشوار است. در طول دو سال گذشته کمتر درباره این حادثه سخن گفته‌ام، اما با اصرار دوستان و به دلیل وظیفه‌ای که احساس می‌کردم، در این مراسم حضور پیدا کردم.

وی ادامه داد: روز وقوع حادثه، هنگام ورود به محوطه نهاد ریاست‌جمهوری، از چهره دو نفر از دوستان متوجه شدم اتفاقی رخ داده است. وقتی پرس‌وجو کردم، گفتند خبری درباره بالگرد رئیس‌جمهور منتشر شده است. آن روز همزمان با جلسه هیئت دولت بود و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه از آغاز جلسه گذشته بود. به همکاران گفتم فعلاً موضوع را مطرح نکنند تا جلسه تشکیل شود و وضعیت روشن‌تر شود.

مخبر افزود: در میانه جلسه پیامی دریافت کردم مبنی بر اینکه رهبر معظم انقلاب با من کار دارند. جلسه دولت را جمع‌بندی کردم و خدمت ایشان رسیدم. این بخش از ماجرا برای من بسیار سنگین و فراموش‌نشدنی است. رهبر انقلاب فرمودند: «امیدوارم برای ایشان حادثه‌ای پیش نیامده باشد.» این جمله را با حالتی بیان کردند که هنوز هم وقتی به یاد می‌آورم، بسیار متأثر می‌شوم.

وی خاطرنشان کرد: طی حدود ۲۰ سالی که توفیق خدمت مستقیم و غیرمستقیم در کنار رهبر انقلاب را داشته‌ام، کمتر چنین حالتی را در چهره ایشان دیده بودم. نگرانی و امیدی که آن روز در سخنان و چهره ایشان نمایان بود، برای سلامت شهید رئیسی بود. فردای آن روز که شهادت ایشان قطعی شد، رهبر انقلاب با حسرت و اندوه فراوان از شهید رئیسی یاد کردند و کاملاً مشهود بود که بار سنگینی از غم بر دوش دارند.

مشاور رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید از خودمان بپرسیم که چگونه کشوری که در جنگ با روسیه بخش‌های مهمی از سرزمین خود را از دست داد و ناچار به پرداخت غرامت شد، در جنگ جهانی اول با وجود اعلام بی‌طرفی، میلیون‌ها نفر از مردمش بر اثر بیماری، قحطی و ناامنی جان باختند و در جنگ جهانی دوم نیز ارتش رضاشاهی ظرف چند ساعت فروپاشید، امروز به جایگاهی رسیده که در معادلات منطقه‌ای و جهانی اثرگذار است.

وی افزود: در آن دوران، کشور دچار ضعف شدید مدیریتی و سیاسی بود و حتی سربازان برای تأمین هزینه بازگشت به شهرهای خود، سلاح‌هایشان را می‌فروختند. اما امروز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر مردم، رهبری و فرهنگ ایثار و مقاومت، به اقتدار رسیده است.

مخبر در ادامه سخنانش اظهار کرد: باید بررسی شود که حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب چگونه توانستند کشوری را که در مقاطع مختلف تاریخی دچار ضعف و وابستگی بود، به جایگاهی برسانند که امروز در برابر قدرت‌های بزرگ دنیا ایستادگی کند؟

وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران در شرایطی قرار دارد که در برابر قدرتی ایستاده که از نظر نظامی، اقتصادی و نفوذ در ساختارهای بین‌المللی در جایگاه نخست دنیا قرار دارد، اما با وجود این امکانات، در برابر ملت ایران دچار استیصال شده و درخواست مذاکره می‌دهد. این تحول نشان‌دهنده نوعی از حکمرانی است که باید به‌صورت جدی مورد مطالعه و تبیین قرار گیرد.

مخبر ادامه داد: درباره ویژگی‌های شخصیتی رهبر معظم انقلاب بسیار سخن گفته شده است؛ اینکه ایشان فقیه، فیلسوف، مبارز، ادیب و مدیری مدبر هستند، اما کمتر به این پرسش پرداخته شده که مدل حکمرانی ایشان چه ویژگی‌هایی داشته که توانسته کشور را از آن شرایط تاریخی به جایگاه کنونی برساند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه