کرملین: شاید زلنسکی به مسکو سفر کند

کرملین: شاید زلنسکی به مسکو سفر کند
سخنگوی کرملین گفت احتمالا رئیس‌جمهور اوکراین به مسکو سفر کند اگر آماده تصمیم‌گیری‌های مهم و مسئولانه باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شامگاه شنبه در گفت‌وگو با ایستگاه رادیویی کِی‌پی گفت: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین ممکن است به محض اینکه آماده تصمیم‌گیری‌های مهم و مسئولانه باشد، برای مذاکره به مسکو بیاید.

پسکوف در ادامه تاکید کرد: رژیم کی‌یف به خوبی می‌داند که این تصمیمات شامل چه مواردی هستند.

او با اشاره به اینکه نیروهای مسلح روسیه اخیرا کنترل منطقه‌ای در دونتسک را به‌دست گرفتند، گفت: اوکراین معتقد بود که منطقه مستحکم در شهر کنستانتینوکا در جمهوری خلق دونتسک غیرقابل دسترس است، اما نیروهای روسی خلاف آن را ثابت کردند.

پسکوف افزود: اینها مناطق مستحکمی هستند که از سال ۲۰۱۴ با بتن ریخته شده بودند و همانطور که طرف اوکراینی معتقد بود، کاملا غیرقابل نفوذ بودند. نیروهای ما خلاف آن را ثابت کردند. ما تصرف کنستانتینوکا توسط نیروهای روسی را یک پیروزی بسیار مهم می‌دانیم.

روز جمعه والری گراسیموف، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور این کشور گزارش داد که نیروهای روسی کنستانتینوکا را به‌طور کامل آزاد کرده‌اند.

پوتین این پیروزی را «کلید آزادسازی کل جمهوری خلق دونتسک» خواند و خاطرنشان کرد که این امر راه را به اسلاویانسک و کراماتورسک باز می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه