آنچلوتی: میخواهیم هفته خوبمان ادامهدار باشد
سرمربی رئال مادرید امیدوار است با پیروزی تیمش مقابل الچه، هفته خوب تیمش ادامه داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئال مادرید امروز (یکشنبه) و از ساعت 23 و 30 دقیقه در خانه الچه به میدان می رود. این دیدار در حالی برگزار می شود که رئال با 57 امتیاز صدرنشین لیگا اسپانیا است و الچه هم با 23 امتیاز هفدهم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,کارلو آنچلوتی در نشست خبری پیش از این دیدار گفت: برای رویارویی با الچه دو بازیکن از تیم جوانان به فهرست تیم آوردهام. هنوز نمیدانم از آنها مقابل این تیم استفاده خواهم کرد یا نه. شاید هم با همان ترکیبی که مقابل شالکه در لیگ قهرمانان اروپا بازی کردیم به میدان برویم. الچه تیم خیلی خوبی است. آنها با ریتمی خوب و قدرت بالا فوتبال بازی میکنند. این تیم از ابتدای فصل تاکنون پیشرفت قابل اعتنایی داشته و به عقیده من، رویارویی با این تیم برای ما سخت خواهد بود. البته ما هم هفته خوبی داشتهایم و میخواهیم با همین روند پیش برویم.
,آنچلوتی افزود: کم با بازیکنانم رابطه خوبی دارم. پس از پیروزی مقابل شالکه به داخل زمین رفتم و مارسلو را در آغوش گرفتم. این بدان معنا نیست که به خاطر سوتهای هواداران حریف این کار را انجام دادم. مارسلو با پای راست (پای غیر تخصصی) برای رئال گلزنی کرد. من این کار را انجام دادم تا به نوعی پیروزی را با او جشن گرفته باشم.
,سرمربی پیشین چلسی، میلان و پاری سن ژرمن عنوان کرد: با رئال مادرید تا سال 2016 قرارداد دارم و فکر هم نمیکنم تمدید آن، ربطی به قهرمانی در جامهای مختلف با رئال مادرید داشته باشد. فکر میکنم آخر فصل زمانی مناسب برای صحبت کردن در مورد تمدید قرارداد باشد. از روزی که به اینجا آمدم، تنها به کسب پیروزی فکر میکنم. در واقع در هر تیمی که بودهام، به تنها چیزی که فکر می کردم کسب قهرمانی در جامهای مختلف بوده است.
,آنچلوتی در مورد بازگشت لوکا مودریچ به تمرینات رئال مادرید عنوان کرد: او احساس خوبی دارد و همه چیز هم در مورد او مثبت است. او پنجشنبه با سایر هم تیمیهایش تمرین کرد. هفته آینده هم به شکل کامل در جلسه تمرینی تیم حضور خواهد داشت. امیدوارم بتواند در ال کلاسیکو حضور داشته باشد.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه