وضعیت تهران در نوروز تشریح شد

وضعیت تهران در نوروز تشریح شد
معاون شهردار تهران از اسکان مسافران نوروزی در محورهای ورودی شهر تهران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، مجتبی عبداللهی امروز در جمع خبرنگاران در خصوص طرح استقبال از بهار شهرداری تهران، گفت:‌ از ابتدای اسفند تا اواخر فروردین این طرح انجام می‌شود.

معاون شهردار تهران در خصوص اسکان مسافران نوروزی، گفت:‌ در ورودی‌های شهر تهران همانند شهید بابایی، محور خاوران، حرم امام، ورودی اتوبان کرج و بوستان ولایت مکان‌هایی را برای مسافران نوروزی در نظر گرفته‌ایم.

وی در بخش دیگر از سخنانش از بازسازی تصاویر شهدا خبر داد و گفت:‌ اقداماتی در این خصوص در حال اجراست.

وی همچنین از نقاشی بر روی دیوار مساجد و مدرسه توسط دانشجویان رشته نقاشی خبر داد.

عبداللهی در خصوص پیرایش خیابان انقلاب و ناصرخسرو، گفت: در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.

معاون شهردار تهران در خصوص نصب ساعت‌های آفتابی، گفت:‌ نصب ساعت‌های آفتابی امسال می‌کنیم.

وی در بخش دیگر سخنانش در خصوص ایستگاه‌های آتش‌نشانی، گفت: افتتاح تعدادی ایستگاه آتش‌نشانی در دستور کار شهرداری قرار دارد.

معاون شهردار تهران در خصوص محور ۱۷ شهریور و بازار گل و گیاه، گفت: اقداماتی در این خصوص انجام شده و بازارهای موقتی ایجاد شده است.

وی همچنین در خصوص بهره‌برداری از بازارهای میوه و تره‌بار گفت: بهره‌برداری از ۱۴ بازار میوه و تره‌بار تا نوروز در تهران انجام می‌شود.

عبداللهی در خصوص ساماندهی دست‌فروشان در تهران، گفت: در این زمینه برنامه‌هایی داریم و کار را انجام می‌دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه